2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044790 بازدید | 684410 پست
علائم چی داشتی؟

علایمات معلوم نمیشه میدونی من خیلی بهش فک میکردم شایدم توهم بوده ولی درد کمر داشتم سردی پا و روز 11 سینه دردم کاملا واضع بود بزرگ شده بود سینه هام و رگ آبی روش دیده میشد همین بود فقط رو شکمم هم یه حالت نبض و تیره کشیدنای ریز داشت

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
قربونت گلم همینطوره من روز ۱۶ انتقال ساک رو دید دکترم چون بتام بالای ۲۴ هزار بود البته زود رفتم به خ ...

اي جان دلم😍😍من روز ١٣ انتقال دكترم گفت مشكوكه به دوتا يچيزايي تو مانيتور نشون داد گفت ممكنه باشه ولي يدونشو ديد ساكشو گفت براي همينم خيلي زوده برام دعا كن هرچي به صلاحمه همون بشه😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم استراحتت چطور بود ؟

۳روز اول بیشتر توخونه بودم و فقط راه میرفتم توخونه.ولی از روز۴ رفتیم فرودگاه.اونجامنتظر بودیم تو حیاطش راه رفتم و...توخونه غذا درست کردم.زیاد استراحت نکردم بیشتر رعایت کردم عزیزم

والله منم نمیدونم حکمت خدا تو چیه  یکی از آشناهای دورمون که ماها کمک مالی میکنیم بهش که زندگیش ...

عزیزم توکل به خدا منم علائمم میرفت میومد اوایل لخته هم شاید هماتوم داری استراحت کن فقط بره دستشویی پاشو خونریزی که من کردم تاریخی بود خدایی لخته اندازه مشت دست دفع کردم چند تا با خونریزی وحشتناک چند بار ۹ روزم بیمارستان بودم

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
اي جان دلم😍😍من روز ١٣ انتقال دكترم گفت مشكوكه به دوتا يچيزايي تو مانيتور نشون داد گفت ممكنه باشه و ...

ان شاءالله گلم😘😘😘

اي واااي😞😞😞😞عزيزم من بهت قول ميدم استراحت كني و استرس نداشته باشي هيچي نيست يا حسين من اصلا درد ...

ااای بابا چیکا توام بدتر از من نشستی هی به خودت گیر میدی 😅😅 مال منم تازه چند روز بود شروع شده بود ، الان قطع شد 🤦‍♀️🤦‍♀️ 

امیدوارم درست بشه فقط 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم توکل به خدا منم علائمم میرفت میومد اوایل لخته هم شاید هماتوم داری استراحت کن فقط بره دستشویی پ ...

واای مررسی عزیزم که بهم امیدواری میدی گلم 😍😍 امیدوارم زودتر نی نی بغل بگیری که این همه سختی که کشیدی جبران بشه ، الان چند ماهه هستی ؟ تا چند وقت باید استراحت کنیم که هماتوم خوب بشه ؟ 

اخه من باید سرکار برم ، نمیدونم چی میخواد بشه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

انشالله که خیره ، تو مامان سدی خیالت راحت 😉😉  پس اگه جای من بودی چکار میکردی ؟ الان رفتم قشن ...

خدا نکنه ایشالا سالم بغلش مبکنی عزیزم من درد سینه ندارم روز ۵انتقالم از روز چندم شروع میشه؟

اي جان دلم😍😍من روز ١٣ انتقال دكترم گفت مشكوكه به دوتا يچيزايي تو مانيتور نشون داد گفت ممكنه باشه و ...

عززیز دلم انشالله که چه دوتا چه ۱ دونه ، فقط سالم باشه 😇😇🥰🥰 

اگه دوقلو باشه که چه بهتر ، یه دفعه دوتا 💃💃

۳روز اول بیشتر توخونه بودم و فقط راه میرفتم توخونه.ولی از روز۴ رفتیم فرودگاه.اونجامنتظر بودیم تو حیا ...

منم غذا و ظرف شستن با شوهرمه واسه غذا و دستشویی بلند میشم ...و کمی راه میرم نشونه هات ار کی شروع شد؟

واای مررسی عزیزم که بهم امیدواری میدی گلم 😍😍 امیدوارم زودتر نی نی بغل بگیری که این همه سختی که کشی ...

قربونت گلم ۱۸ هفته تموم شدم رفتم تو ۵ دیروز از ۷ هفته هماتوم داشتم تا چهارشنبه هم خونریزی و لکه بینی بودم همچنان استراحت مطلق تو غربالگری گفت جذب شده خدارو شکر خیلی استراحت کن من سرمم مامانم تو لگن زیر تخت میزاشت میشست و همچنان میشوره فقط گردن به مایین سریع میرم لیف مسزنم میام ده روز یه بار ۲۰ روز حموم‌نرفتم انقدر خونریزی شدید بود خیلی سخته شرایط بدی بود ولی باید تحمل کرد شما خیلی استراحت کن خدای نکرده شدید نشده و زودتر جذب شه سرکارم نه نرو

مرسي كه هستي عزيزدلم😍❤️ اين سري هم بنظرت دكتر اجازه ميده همسرم بياد داخل؟😂چجوري طاقت اوردي شوه ...

عزیزم شوهر منم اومدم داخل🤣دکتر میخندید میگفت چون دمه عیده اینبارم عیدی ما به شماستکه اجازه دادیم همراه با خودتون بیارید😅فکر نکنم دفعه بعد بزاره 

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️