2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044779 بازدید | 684410 پست
ااای بابا چیکا توام بدتر از من نشستی هی به خودت گیر میدی 😅😅 مال منم تازه چند روز بود شروع شده بود ...

😂😂😂تو كه گفتي تازه فهميدم اصلا درد سينه ندارم😂

خداياشكرت....❤️ 
خدا نکنه ایشالا سالم بغلش مبکنی عزیزم من درد سینه ندارم روز ۵انتقالم از روز چندم شروع میشه؟

از روز ۱۸ انتقال عزیزم تازه علائم بارداری شروع میشه ، یه جورایی او وسط های هفته ۵ بارداری

برای شما تازه اگه جنین لانه گزینی کرده باشه 

حالا علائم اینجوری نداری گلم

برام دعا کن نی نی صحیح و سالم بمونه 🤲🤲

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عززیز دلم انشالله که چه دوتا چه ۱ دونه ، فقط سالم باشه 😇😇🥰🥰  اگه دوقلو باشه که چه بهتر ، ی ...

واقعا فقط از خدا ميخوام فقط و فقط سالم باشه همين و بس ❤️

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم شوهر منم اومدم داخل🤣دکتر میخندید میگفت چون دمه عیده اینبارم عیدی ما به شماستکه اجازه دادیم هم ...

إ اخي عزيزم😍من فكر كردم نيومد😂واي كاش بذاره☹️

خداياشكرت....❤️ 
قربونت گلم ۱۸ هفته تموم شدم رفتم تو ۵ دیروز از ۷ هفته هماتوم داشتم تا چهارشنبه هم خونریزی و لکه بینی ...

وااای عزیزم چقدر سختی کشیدی تا اینجا عزیزم 😑😑 خدا بهت توانایی بده برای ادامه راه ، حالا خداروشکر که جذب شده و الان خوبی ، خیلی مواظب خودت باش گلم ، باشه عزیزم چشم دیگه از تو رخت خواب بلند نمیشم تا جذب بشه 😔 خدا کمکمون کنه فقط ، راه خیلی سختی در پیش دارم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ 

بدبختی من از آدما هستم که اصلا خونه نیستم ، یا تو کوه و دشت و سفر و .... برام واقعا دیوانه کننده که بشینم تو خونه 🤕🤕🤕 ولی دیگه مجبورم 

واقعا ممنونم که جواب منو انقدر باحوصله دادی عزیزم ، انشالله همیشه سالم باشید❤❤

😂😂😂تو كه گفتي تازه فهميدم اصلا درد سينه ندارم😂

نه گلم درد سینه شروع شده بود ، ولی از دیروز یه دفعه قطع شد الان اصلا سینه هام درد نمیکنه 😂😂 بد متوجه شدی یا من بد نوشتم برات 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ 

حالا یکی از بچه ها گفت اونم علائم بارداریش کم و زیاد میشده 

سلام عزیزم خوبی؟ گلم احتمال زیاد پریود شدی عزیزم گاهی این اتفاق میفته و اینکه بهتره سونو بشی اگر ته ...

سلام عزیزم. ممنونم که مثل همیشه با حوصله جواب میدین الهی خیر دنیا و آخرت نصیب تون بشه.

فکر می کردم پریود بشم چون هم دردم زیاد شد رفه رفته هم احساس میکردم ترشحات داره زیاد میشه. ولی دیگه شب قطع شد ولی درد هرازگاهی دارم بازم. سونو رو برای چی برم؟ چیز خاصی ب ذهنتون میرسه؟

ازینورم حالم خوب نبود اصلا رفتم دکتر گف مشکوک ب کرونایی. تبت بالاست و اکسیژن هم لب مرزه. ی کوچولو کار می کنم یا پیاده راه برم نفسم میگیره زود.

دکتر هم آزیترومایسن و موکولین و کوریزان داد. دیشب خوردم ولی بعدیشو نخوردم بنظرتون اینا تداخل نداشته باشن  با ال دی و ویتامین ای و دی و اپتی وومن و...  

اصلا نمیدونم چیکار باید بکنم  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه گلم درد سینه شروع شده بود ، ولی از دیروز یه دفعه قطع شد الان اصلا سینه هام درد نمیکنه 😂😂 بد متو ...

اره کم زیاد میشه منم روز 9 کم حسش میکردم یهو قطع شد روز 11 دوباره شروع شد و حساس تر

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
😭😭😭وای جدی میگی من دوقلو دارم یه تومن پیاده میشم پس هزینه هام خیلی زیاد شده بهم فشار میاد

ببین عزیزم جاری من خیلی حساسه اونم ای وی افی بود بعد چندین سال باردارشده بود پیش یه دکترخیلی خوب هم میرفت دکترش گفته بود اکو بره کلینیک صدر توی میدون ولیعصره بادفترچه تامین اجتماعی رایگانه ..اونم رفته بود دیده بود رایگانه برگشته بود میگفت لابد رایگانه خوب نیس ولی من همینجاهم دیدم زینبی بابا کلبنبک صدر دکتردانش اموز رفته بود وخیلی راضی بود شماهم زنگ بزن این طورکه من شنیدم دوقلوهارو انجام نمیدن ، یا بیمارستان امام خمینی زنگ بزن هزینش پایین تر از خصوصیا میشه دکترمن میگفت اونجاهم دکتراش خوبن 

شما کجا انجام دادی ؟ البته فدا سر نی نیا😊خدا قهرش نگیره میگم زیاده هزینه

من بیمارستان دی رفتم ، نه عزیزم این چه حرفیه خدایی هزینه هاخیلی بالائه کاش حداقل بیمه تکمیلی داشتید البته‌ماهم نداریم تا الان نزدیک ۷تومنی شده هزینه سونوهام وسلفری که دادم شایدم بیشتر