2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044822 بازدید | 684413 پست
ممنون عزیزم ❤❤❤ ، توکل به خدا شما هم ان شاءالله به سلامتی نی  نی های نازت رو بغل بگیری گلم😍😍 ...

فدااات عزیزم اره من با آمپول و شیاف شروع کردم ، الان دارم دوفاستون میخورم ، خیلی کم شده بود ولی دیروز کا روز عید بود بلند شدم حرکت کردم و رفتم بیرون ، امروز قشنگ خون اومد ، امیدوارم فقط دفع نشده باشه 😑😑😑😑 قراره اخر هفته برم سونوگرافی اگه خدا بخواد تا اون موقع سقط نشه

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
یدفعه نرشحات غلیظ ازم زد بیرون خودم سرگرم میکنم توکل بخدا

انشالله که خیره ، تو مامان سدی خیالت راحت 😉😉 

پس اگه جای من بودی چکار میکردی ؟ الان رفتم قشنگ خون ازم اومد بیرون ، دارم حس میکنم سقط شد اصلا 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نرفتی سونو؟ من یبوست شدید دارم هرچی هم میخورم فایده نداره نمیدونم چی کنم دیگه

نه عزیزم اخر هفته باید برم سونو ، امروز هم قشنگ یه تیکه خون ازم اومد ، امیدوارم سقط نشده باشه 😑😑😑😑 انجیر خیس کن توی آب بخور فکر کنم خوب باشه ، من دیدم تو هفته ۶ یبوست طبیعیه 

ولی برو دکتر اگه خیلی شدید شد 👍 

عزیزم😘😘باور میکنی فقط با فکر به حرفات ک گفتی هیچ علائمی نداشتی، خودمو آروم میکنم😢❤️ توکل بخدا برا ...

عزززیزم تو لطف داری ولی خیالت راحت به علامت داشتن و نداشتن نیست ، باید خدا بخواد ❤

فدااات عزیزم اره من با آمپول و شیاف شروع کردم ، الان دارم دوفاستون میخورم ، خیلی کم شده بود ولی دیرو ...

عزيزم اخه تو اين شرايط براي چي رفتي بيرون دختر خوب؟ يه مدت رعايت كن بذار خوب بشي ني ني محكم بشه با خيال راحت برو اينقدر شيطوني نكن

خداياشكرت....❤️ 
عزيزم اخه تو اين شرايط براي چي رفتي بيرون دختر خوب؟ يه مدت رعايت كن بذار خوب بشي ني ني محكم بشه ...

🤕🤕🤕 اره اشتباه کردم رفتم بیرون 

واقعا حوصله ام سر رفته بود ، الان یک ماه تو خونه نشستم 🤦‍♀️🤦‍♀️ گفتم میرم یکم حال و هوام عوض میشه ، ولی قشنگ امروز خون ازم اومد 😐 

خودت در چه حالی ؟ حالت خوبه ؟

🤕🤕🤕 اره اشتباه کردم رفتم بیرون  واقعا حوصله ام سر رفته بود ، الان یک ماه تو خونه نشستم 🤦‍♀ ...

ميفهمم سخته ولي بازم تا ميتوني بيشتر رعايت كن تا انشاالله خونريزيت بند بياد. منم هستم شكر بي حالم و پادرد دارم و استرس فراوان هميشگي تا چهاردهم فروردين كه برم دكتر به اميد خدا

خداياشكرت....❤️ 

سلام دوستای گلم عیدتون مبارک 

ایشالا سال خوبی داشته باشین کسایی که نی نس دارن تو دلشون بسلامت بغل کنن و کسایی که انتقال ندادن انتقال بدن و صاحب نی نی ناز بشن 💖💖🌹🌹🌹🌹🌹💖💖💖

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مهلاااااااااااااااااا وااااای نمیدونی دیدم مثبت شدی چقدررررررررررر خوشحال شدم نصف شبی خوندم پیاما رو شوهرمو مخصوص بیدار کردم گفتم بهش خبر بارداریتو .واست خیلی خوشحال شدم خیلی خیلی.خیلی مهربونو با حوصله ای.عجیب منتظر بارداریت بودم.مبارکههههههه

ميفهمم سخته ولي بازم تا ميتوني بيشتر رعايت كن تا انشاالله خونريزيت بند بياد. منم هستم شكر بي حالم و ...

همین که خونریزی نداری جای شکر عزیزم ، خیالت راحت همه چیز خوبه😍😍 

منم دیگه استراحت میکنم تا ببینم خدا چی میخواد 

هرچی زنگ میزنم بیمارستان ها و مطب ها برای ۷ یا ۵ فروردین نوبت سونوگرافی بگیرم هیچ کجا دکتر نیست ، فکر کنم کسایی که تو عید مریض میشن باید بمیرن قشنگ 😑😑

همین که خونریزی نداری جای شکر عزیزم ، خیالت راحت همه چیز خوبه😍😍  منم دیگه استراحت میکنم تا ب ...

انشالله انشالله😢

اره استراحت كن

جاهاي خصوصي يا دولتي كه سونو و راديولوژي اينا انجام ميدن هم نيستن؟از دكترت نميشه بپرسي كجاها بازه براي سونو؟ 

دور از جون ولي واقعا يسري جاها نبايد تعطيل بشه مثلا من دكتر برام ازمايش اورژانسي نوشته فكر كن اورژانسي رو گفتن ١١ فروردين اماده ميشه😐😐😐😐😐😐شوهرم ميگه پنجم صبح ميرم بهشون ميگم معني اورژانسي رو ميدونيد اصلا☹️☹️نگران تيروئيدمم برام مشكل ساز نشه

خداياشكرت....❤️