2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044779 بازدید | 684410 پست
علائم چی داشتی توروخدا؟

عزيزم من يشب پهلو درد شديد گرفتم دردش ميزد به كمرم بعدشم تير كشيدن تخمدانم بود هميشه نبود بيشتر وقتي سرپا ميموندم يا زياد مينشستم دردش يكم بيشتر ميشد

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روز هشتم انتقال بی بی منفی زیر دلم فقط یه کم تیر میکشه علائم ندارم 

عزیزم منم روز 7 زدم منفی بود روز 11 زدم خیلی هاله کم رنگ داشت زوده هنوز

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
😭😭😭وای جدی میگی من دوقلو دارم یه تومن پیاده میشم پس هزینه هام خیلی زیاد شده بهم فشار میاد

عزيزم انشالله بسلامتي بغلشون كني خداوند روزيشونو ميرسونه❤️يكي دوتا سوال دارم چه روزي براي سونو ساك رفتي؟ هردو ساك همون روز ديده شد عزيزم؟ 

خداياشكرت....❤️ 

خانما برای دکتر غدد میشه اینترنتی ویزیت شیم من میخوام اینترنتی ویزت شم یا برم حضوری؟؟؟

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
نميدونم چرا پستا ريپلاي نميشن😐 اخه اين چه حرفيه دختر چرا نبايد اميد داشته باشي😒😒همه بچه ها مي ...

والله منم نمیدونم حکمت خدا تو چیه 

یکی از آشناهای دورمون که ماها کمک مالی میکنیم بهش که زندگیش بچرخه ، شوهرشم معتاده 🤦‍♀️ تند تند بچه میاره 

چند سال پیش هم یکی از بچه هاش تو دستگاه افتاد تیکه تیکه شد ..... یه زندگی داغون 

واقعا خدا جای حق نشسته ؟ نمیدونم چی بگم 

اخه صبح قشنگ یه لخته کوچیک ازم خارج شد ، حالت تهوع و بی حال شدم امروز ولی احساس میکنم درد سینه هام کم شده 😔😔 به خاطر این نا امید شدم 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزيزم انشالله بسلامتي بغلشون كني خداوند روزيشونو ميرسونه❤️يكي دوتا سوال دارم چه روزي براي سونو ساك ر ...

قربونت گلم همینطوره من روز ۱۶ انتقال ساک رو دید دکترم چون بتام بالای ۲۴ هزار بود البته زود رفتم به خاطر اشتباه ازمایشگاه که بتام رو گفته بود دوهزار از ترس سقط رفتم چون بتای اولم ۴ هزار بود

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
والله منم نمیدونم حکمت خدا تو چیه  یکی از آشناهای دورمون که ماها کمک مالی میکنیم بهش که زندگیش ...

اي واااي😞😞😞😞عزيزم من بهت قول ميدم استراحت كني و استرس نداشته باشي هيچي نيست يا حسين من اصلا درد سينه ندارم نكنه براي منم خبري نيست😂😂😂🤕🤕

خداياشكرت....❤️