2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044795 بازدید | 684411 پست
من خیلی تکون میخورم از پهلو چپ و به پشت الان نگران شدم گفتم چیزیشون نشه

عزیزم اصلا نگران نباش. این چیزا اصلا الان مهن نیستن اینا از هفته ۱۸ یا ۲۰ بارداری مهم هستن. الان راحت هر طوری دوس داری بخواب

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اصلا نگران نباش. این چیزا اصلا الان مهن نیستن اینا از هفته ۱۸ یا ۲۰ بارداری مهم هستن. الان راح ...

من که تو زندگیم عطسه نمیکنم شانس عطسم گرفته و سردرد توکل بخدا عزیزم دعا کن برام با دل قشنگت خدا عیدیم بده 

دوست عزيز دكتر كه ميگه كيفيت ذاتي هست وربطي به مكمل نداره ولي اينطور باسه بايد هيچكس با اي وي ...

گلم سلام منم با دکتر عارفی نتیجه نگرفتم ولی گلم شرایط کاملا متفاوت بود من تخمک فقط سه تا ازم گرفتن در صورتی که ذخیرم خوب بود و دیگه نمیشد بگی تخمکام بی کیفیت بودن چون تعدادشون کم بود کلا. زمانی که اومدم مام و دکتر علیرضایی بررسی کرد گفت امکان نداره این رحم و ذخیره ای که من دیدم تعداد تخمکا کم باشن گفت صدرصد دارو کم دادن بهت گفتم بله فقط یه النوا. ولی در مورد شما تعداد تخمکات عالی بوده ولی خوب یه تعدادش بی کیفیت شده ولی تخمک با کیفیت هم داشتی که الان خداروشکر نه تا جنین شده پس دارو به اندازه و خوب بهت داده بودن.

دلیل اینکه دکترمو عوض کردم این بود که با هر دکتر مشورت میکردم میگفت دارو کم داده بهت وگرنه باید تعداد بالاتری تخمک میداشتی و اینکه دکتر عارفی متاسفانه وقت کافی برای مریض نمیذاشتن و هیچ اطلاعاتی نمیدادن یعنی حتی روزی که قبل پانکچر سونوم کردن نگفتن چه تعداد فولیکول دارم و حتی نکردن اگه دیدن تعداد کمه بهم بگن تا من بخاطر سه تا دونه فولیکول نرم و عمل پانکچر رو انجام ندم و از اینجور مسائل ولی من منکر اینکه دکتر عارفی دکتر خوب و معروفی هستن نمیشم و همیشه گفتم برای من خوب نبودن متاسفانه ولی دکتر حاذقی هستن طبق آمارشون. 

ولی الان با دکتر علیرضایی واقعا حس خوبی دارم نه بخاطر اینکه اینسری تعداد بالاتری تخمک داشتم نه من اینو قبل پانکچرمم گفتم اینجا چون حس خوب بهم میدن و انرژی خوبی بهم دادن و استرسی که سری قبل با دکتر قبلیم داشتمو اصلا دیگه اینسری نداشتم وقتی تو مطب دکتر بودم.

در اندک من تویی فراوان یارب..
من که تو زندگیم عطسه نمیکنم شانس عطسم گرفته و سردرد توکل بخدا عزیزم دعا کن برام با دل قشنگت خدا عیدی ...

گلم سلام من اینجا از دوستان دیدم که نوشته بودن عطسه نشانه خوبیه به فال نیک بگیر انشالله که مثبتی.

در اندک من تویی فراوان یارب..
من خیلی تکون میخورم از پهلو چپ و به پشت الان نگران شدم گفتم چیزیشون نشه

نه عزيزدلم ادم بالاخره خسته ميشه جابجا ميشه من رو به بالا هم دراز ميكشم يسره نميشه كه به چپ خوابيد هرجور راحتي بخواب فقط دمر رو شكمت نخواب. منتظر خبراي خوبتم😍😍

خداياشكرت....❤️ 
عزیز دلم من هم مثل شما بارها انتقال دادم و منفی شدم حتی بیشتر از شما من بار هشتم مثبت شدم. اوایل غم ...

عزیزم خدا بچه هات روبرات نگه داره عزیزم 

خدامیدونه حرفات مثل اب رواتیش بودبرام ‌

چاره چیه ادامه میدم تا ببینم تقدیروسرنوشت چی برام نوشته 

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
برای منم بتا اصلا تو این هشت بار بالا نرفت و البته الان که فکر می کنم خدا رو شكر میکنم اون طوری سختی ...

مرکزخوبیه 

اما خب جنین هم خیلی مهمه 

شما تخمک اهدایی روقبول کردی منم اگه مشکل ازخودم بود باجون ودل قبول میکردم اما همسرم قبول بکن نیست 

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
امپول هاتون چيا بودن؟

دفعه اول ایرانی بودن سینال اف و اورگالتران وhcgودفعه دوم پرگووریس وستروتاید واوویترل...ازیه ماه قبلش هم کپسول رویال ژل وفرتیل اید ومتفورمین خوروم شوهرمم دفعه قبلی هیچی نداشت ایندفعه اسپریژن و ویتامین دی روزی ۱دونه میخورد.

یا رب العالمین
والا هیچی مشخص نمیکنه گلم  فقط تا میتونی بپر بپر کن، زعفرون بخور و...  ان شاالله که کارت ...

ممنون عزیزم

فعلا دارم گرمیجات میخورم. فک کنم تاثیر داره. دو روز دیگه باز میرم آزمایش بتا. امیدوارم کم شده باشه.🙏

شوهرمن خیلی ادم خوبیه اینقدرخوبه که اندازه نداره  ولی دیگه واقعا بریده همه ی این کاررومیکنه که ...

😔

بعضی مشکلات ایمنی هست که با پردنیزولون حل نمیشه

مثل anti-tpo 

که اگر بالا باشه درمانش لووتیروکسین هست

حالا یک کم که حالت بهتر شد ، قبل از اینکه انتقال بدی این رو هم بعلاوه بقیه آزمایشهای ایمنی انجام بده

دکتر زرنانی دکتر خوبیه، متخصص ایمنی هست و بیشتر هم در مورد ivf کار میکنه، برو پیشش 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
بارداریم پوچه دکتر گفته باید سقط کنی بنظرت من باید دوماه از سقطم بگذره ازمایش ایمنی انعقادی بدم

عزیزم منهم بارداریم پوچ بود رفتم پیش زرنانی 

بیشتر آزمایشها رو داد ، بعضیها رو گفت باید ۳ ماه از سقطت بگذره بعد بدی

به نظر من زودتر برو که مشکلت مشخص بشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم من امروز انتقال دادم ولی از ظهر دستشویی نرفتم و از شدت نفخ شکمم صدا بدی میده به جنینام اسیب نم ...

به سلامتی عزیزم مبارکه ❤❤❤

چرا عزیزم دستشوییی نمیری  ؟ دستشویی نداری ؟ یا خودت نمیری ؟

ببین من تا احساس دستشویی بهم دست میداد سریع میرفتم که یبوست نشم که خیلی ضرر داره ، بعد هم نفخ هم به خاطر دارو ها هم روش انتقال جنین طبیعیه ، اصلا جای نگرانی نداره ، ولی ببخشید اصلا سعی نکن جلوشو بگیری ، راحت باش 🤭🤭😂😂😂 

انشالله که نتیجه مثبت میگری گلم 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم