2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044813 بازدید | 684412 پست
روز نهم بی بی مثبت شد روز دهم آزمایش دادم بتام ۱۷۹ بود بعد روز دوازدهم شد ۳۰۰ و خورده ایی و روز چهار ...

خیلی ممنون از توضیحاتت عزیزم ❤❤❤

پس اینطوری که نتایج بتای شما بوده الزاما عدد بتای بالا نشون دهنده ی دوقلویی نیست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جان چقدر برات خوشال شدم، خداروشکر انشالله قسمت همه مون بشه خیلی از پیامت انرژی گرفتم. انشالله ب ...

مممنونم عزیزم ایشالله خدا به زودی به تو هم یه دوقلو بده و کلی مشغولت کنه 🙏🏼 

من از بار پنجم که منفی شدم با اینکه نه من و نه همسرم مشکلی نداشتیم و جز دسته ناباروری با علل ناشناخته بودیم از تخمک اهدایی استفاده کردم و جدا میگم یک لحظه هم بهش فکر نکردم که تخمک از خودم نیست چون انگیزه مادر شدن در من خیلی بیشتر از این بود که بخوام فکر کنم که یه سلول مال من هست یا نه. الان هم که باردارم نمی تونم بگم چقدر خوشحالم و چقدر با اینکه ندیدمشون دوستشون دارم و از الان شدن جون و عمرم 👶🏻👶🏻 به نظرم هیچ فرقی نمی کنه چون توی وجود من دارن بزرگ میشن و من هر لحظه و با هر تکونشون خدا رو شکر می کنم و دعا می کنم که همه این تجربه شیرین رو داشته باشن.

در هر صورت چه تخمک اهدایی و چه اسپرم اهدایی و چه حتی جنین اهدایی همه وسیله ایی هستن که ما رو به خواستمون نزدیکتر می کنن 

خیلی ممنون از توضیحاتت عزیزم ❤❤❤ پس اینطوری که نتایج بتای شما بوده الزاما عدد بتای بالا نشون دهنده ...

من هم شنیده بودم بتای بالا دوقلو هستش و اصلا فکرشو نمی کردم با این بتا دوقلو بشه 😉

ممنون براي قبل انتقال چه قرص هايي بخورم يه جنين بسر دارم  ٢٦ تا ٣٠ارديبهشت خدا بخواد انتقالمه ، ...

بله براي انتقال فرتيل سي ام خوبه براي ضخامت اندومتر و خونرساني به رحم ، مكمل هاي تخمك را من چند ماه قبل پانكچر مصرف كردم و جنين هاي بيشتر و با كيفتي برام تشكيل شد ولي  تعيين جنسيت خودش تعداد جنين را كم ميكنه و بخاطر دستكاري كه ميشه رو جنين ها بعضي هاشون از بين ميرن

ممنون منم فست فود گاهی میخورم زیادنه .پیاده روی هم که اخه کروناهست ادم نمیتونه جایی بره من از اول کر ...

ببین گلم کرونا از آسفالت خیابون و گل و گیاه پارک منتقل نمیشه که میگی جایی نرفتی دختر گل

کرونا یه بیماری تنفسی هست و با رفتن در مکان های شلوغ، دورهمی های خانوادگی، عروسی، آرایشگاه رفتن و... این جور جاها منتقل میشه 

اون اوایل که زمین و عابربانک رو ضد عفونی میکردن هنوز نمیدونستیم داریم از کجا ضربه میخوریم، ولی الان دانش ما نسبت به کرونا بالا رفته، پس با خونه نشینی داریم به استقبال افسردگی و انواع بیماری های جسمی و روحی میریم

نبینم دیگه کسی بشینه تو خونه ها 

من پسرمو از 4 ماهگی که دیگه فهمیدیم کرونا تو طبیعت نیست مدام بردم بیرون و پیاده روی و دیدن پارک های خلوت، شما هم از خودتون دریغ نکنین

دوست عزيز دكتر كه ميگه كيفيت ذاتي هست وربطي به مكمل نداره ولي اينطور باسه بايد هيچكس با اي وي ...

آره دیگه گلم منم همینو میگم 

ولی اینکه ذاتی هست هم غلط نیست ولی تفسیر ذاتی بودن اونی که گفته کامل نگفته

دقیقا منم میگم با تغییر دارو خیلی از دوستان جواب گرفتن 

دوستانی که تو هفته های بالای بارداری هستید و شکمتون بزرگ شده یه سوال دارم من...من الان ۲۸ هفته ام حد ...

سلام عزیزم 😍 😍 😍 😍 

ببین گلم من از هفته 16 بالش بارداری u شکل استفاده کردم و حتی ذره ایی درد کمر و اینا نداشتم، به قدری معتاد اون بالش شده بودم که بدون اون خوابم نمی‌برد، اینم بگم چون لگنم بزرگ بود شکمم اصلا توی چشم نبود، تو بیمارستان کسی منو میدید فکر می‌کرد فارغ شدم 🙈 🙈 🙈 🙈ولی با همون حال دو شب که بالشم پیشم نبود چنان درد داشتم که حد نداشت و پهلوهام کبود شده بود

مممنونم عزیزم ایشالله خدا به زودی به تو هم یه دوقلو بده و کلی مشغولت کنه 🙏🏼  من از بار پنجم ...

سلام عزیزم ببخشید سوال میکنم اسپرم همسرتون چطور بود مورفولوژی چند بود دی اف ای نرمال بود من دوبار پانکچر شدم و جنین برام تشکیل نشده دکترم گفته باید تخمک اهدایی بگیری میترسم تخمک اهدایی بگیرم بازم جنین تشکیل نشده باز یه عالمه هزینه بمونه رو دستم اخه اسپرم همسرم ضعیفه مورفولوژی صفر و دی اف آی بالا و 32 هستش دفعه قبل قرار بود تسه بشه که دکتر تو اتاق عمل به جای تسه با سرنگ ازش اسپرم کشیدن ولی بازم جنین برامون تشکیل نشد من و همسرم میگیم یه دفعه جنین اهدایی بگیریم حالا خواستم با شما و بقیه دوستان مشورت کنم ببینم باید چی کار کنم از یه طرف تخمک اهدایی خب بهتره لاقل 50 درصد بچه شبیه همسرم میشه و خب این عالی چون من عاشق همسرم و واقعا مرد فوق العاده هستش دوست دارم بچمون به اون بره از یه طرف میترسم با تخمک اهدایی واسمون جنین تشکیل نشه و همسرم خیلی ضعیف باشه چون واقعا پول نمونده که بخوایم تکرار کنیم تو این دو دفعه پانکچر قبلی 40تومن هزینه کردیم ولی بیفایده الانم فقط شانس یه بار دیگه امتحان کردن داریم از نظر مالی حالا خواستم نظر شما و بقیه دوستان بدونم لطفا هر کسی میتونه من راهنمایی کنه واقعا تو دو راهی گیر کردم 

عزیزم بار آخر که باردار شدی  آزمایش بتات  چند شد و چند بار آزمایش دادی ؟   جنی ...

من فکر نمیکنم مقدار بتا به دوقلویی ربطی داشته باشه. من خودم روز ۱۴ انتقال جنین ۵ روزه بتام ۱۷۰۰ بود که یه دونه بود اما دوستم روز ۱۴ جنین ۵ روزه ۳۰۰ بود دوقلو داره. یا مامان ماهک ۳۰۰۰ بود فکر کنم اونم یه دونه است. ان شااللله که برا شما دوقلو باشه😍😍😍😍

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت