2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044411 بازدید | 684386 پست
آره نازنین جون. فدای سر نی نی. قبلا هم مشکل معده داشتم، ایشالا که این روزها هم بخیر برای باردارها و ...

الهی امین عزیزم منم همینطور هرروز پیگیر دوستان هستم به امید خدا سال جدید برای همه خوب وخوش یمن باشه همه مامان نینیای تپلی بشن انشالله

آره نازنین جون. فدای سر نی نی. قبلا هم مشکل معده داشتم، ایشالا که این روزها هم بخیر برای باردارها و ...

منم دیگه شب ها از معده درد نمیتونم بخوابم . دیشب چند ساعت نشسته خوابیدم فقط ‌. دکترم بهم فاموتیدین داد ولی خیلی تاثیر نداره ظاهرا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میترسم بره دستگاه یا هر مشکل دیگه خدایی نکرده پیش بیاد تا الانم خودمو براسزارین اماده میکردم الان ی ...

سلام عزیزدلم خوبی به سلامتی ایشالا زایمان میکنی نگران نشو وقتی درد وانقباص داری بتاهم زدی نینی هم بدنیا بیاد مشکلی پیش نمیاد دکترتم گفته لگنت خوبه بهش اعتماد کن ولی اگه ان اس تی خوب نباشه میبرنت سزارین همون چیزی که برای پسرمن پیش اومد وسزارین شدم 

استراحت مطلق هم خطرناکه.اون همه هورمون مصرف میکنی خدایی نکرده لخته تشکیل میشه.کار نکن.ولی تو خونه را ...

ای بابا باشه امروز یکم راه میرم تو خونه ولی دیروز کلا خوابیدم 🤦‍♀️ دستت درد نکنه مهربون ❤

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
من يكم سرپا ميمونم زياد ميشينم تخمدانام درد ميگيره😞😞

مگه لکه بینی داری که میشینی و استراحت مطلق میکنی ؟ استراحت مطلق اصلا خوب نیست بابا ، منم الان بخ خاطر لکه بینی ۱ روز اینجوری خوابیدم بند بیاد دوباره بلندشم 😅

چه جالب . چند روز بیشتر طول نمیکشه تموم‌میشه . خیالت راحت . مرسی عزیزم . اون موقع من ده روز از خونه ...

من فعلا تو خونه میمونم ولی باید تو خونه راه برم چون از دیشب سردرد گرفتم از بس تکون نخوردم 😅😅 

بازم مرسی بابت راهنماییت عزیز دل 💜

ان شاالله. امروز چطوری؟ من به شدت حالت تهوع پیدا کردم نمیدونم چرا

حالت تهوع که دیگه طبیعیه خواهر 

الان شروع شده دیگه داری تا ۴ ماهگی 🤦‍♀️ برو قرص ب۶ بگیر هر روز بخور خیلی تاثیر داره 

منم لک میاد ولی خیلی کمرنگ تر از دیروز شده خداروشکر 🙏🙏🙏🙏

لی لاجون عزیزم شما منیزیم میخوری ؟ من از درد ساق پاهام اشکم دراومده بود دیشب چجوریه پودره چه مارکیه میشه عکسشو بفرسی برام 

مگه لکه بینی داری که میشینی و استراحت مطلق میکنی ؟ استراحت مطلق اصلا خوب نیست بابا ، منم الان بخ خاط ...

نبابا استراحت مطلق كجا بود☹️كارامو كي بكنه؟ من كسي رو اينجا ندارم تنهام كارامو خودم ميكنم براي همين زياد سرپا ميمونم درد دارم

خداياشكرت....❤️ 

دوستای گلم جوابمو اگه میدونید بگید ممکنه مصرف ویتامینا باعث بشه یه هفته زودتر پریود بشیم من توی عمرم پریودم جلو و عقب نشده ولی این ماه یک هفته زودتر شدم دارم ویتامین میخورم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤