2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
اخي عزيزدلم نه والله من سه چهارماهه پردنيزولون ميخورم بهترم. مرتب چرب كن ميفهمم چقدر اذيت كنندست

آره عزیز این روزا روغن بچه میزنم که خشک و زخم نشن 

دیگه میترسم پماد خاصی استفاده کنم 

❤اللهم صل علی محمد و علی آل محمد ❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم قربونت خوبم شکر‌.خداروشکر بتاتون خوبه دیگه نگران نباشین.واسه من گفت عادیه نگران نباش دارو ...

مرررسی عزیزم که انقدر با حوصله و با عشق توصیح میدی عزیزم ، از خدا هرچی میخوای بهت بده 🥰🥰

میدونم خیلی سوال میکنم ولی یه سوال دیگه 

ببخشید تورو خدا .🤭🤭 شما کامل استراحت مطلق بودید ؟ اخه من باید بعد عید برم سرکار ، واقعا موندم چکار کنم ؟

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
زینب جان برای انتقال فریز چکارکنیم؟چی بخوریم چه تقویتی هایی لازمه؟من دوماه دیگه میخوام دوباره انتقال ...

به سلامتی عزیزم 

ببین بهترین کار پیاده روی هست و مصرف مایعات 

و رژیم غذایی سالم

اون دو تا اولی رو من خوب رعایت میکردم ولی غذا عاشق فست فود بودم و هستم 🙈🙈🙈

زينبي جان دكتر به من گفت بعضي  خانم ها تخمكشون براي بارداري طبيعي خوبه جواب ميده ولي در محيط از ...

عزیز دلم یه جور گفتی من فکر کردم انتقال دادی😂😂😂😂

راستی اینم بگم 9 تا جنین عاااااااااالیه 

منتها اسپرم های x برتری داشتن که این جور شده 

و اینکه به دلیل تشکیل 9 تا جنین من قبول ندارم کیفیت تخمک ها بد بوده کلا 

مثلا توی یک سیکل ممکنه یک نفر 40 تا فولیکول داشته باشه ولی فقط یک دونه تخمک خوب ازش بیرون بیاد 

همون فرد اگر دفعه دیگه پروتکل دارویی عوض بشه ممکنه تعداد فولی کمتر ولی تخمک با کیفیت تر بده و... 

کلا بین دوستان خیییییلی زیاد مورد داشتیم با تغییر داروها کیفیت تخمک از زمین به آسمون رسیده، حتی گاهی نوع آمپول آزاد سازی مهم هست (اینو از صحبت های همون متخصص های مام گفتم نه نظر شخصی خودم) 

ممنون عزیزم خداروشکر خوبیم ما😘 شما خوبی عزیزجان؟؟ انشاالله بعد عید میری برا انتقال؟ من انشاالله خ ...

خداروشکرانشالله‌همیشه‌خوب‌باشین

منم‌خوبم‌عزیزدلم..نه‌عزیزم..دوتاجنین‌دارم‌..خودمم‌نمیدونم

چیکارکنم‌دکترمو‌عوض‌کنم‌یانه..فعلا‌دربیخیالی‌‌‌کامل‌هستم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام عزیزم آز بتا که دادم ۴۰۱بود دوروز بعد۴۱۴ امروز   ۲۸۰ خدا رو شکر داره کم میشه. یعنی دیگ ...

والا هیچی مشخص نمیکنه گلم 

فقط تا میتونی بپر بپر کن، زعفرون بخور و... 

ان شاالله که کارت به کورتاژ نرسه عزیزم 

واقعا میفهمم چی میگی دخالت خیلی چیزه بدیه وکلیک کردن رو یه موضوع ولی خوبیش به اینه منم از اونا کلیک ...

ايشاله ميده عزيزم من همه چيز رو سپردم به خدا ، اگر هم نده حكمتي توشه نبايد  به زور جيزي رو از خدا بخوايم 

به سلامتی عزیزم  ببین بهترین کار پیاده روی هست و مصرف مایعات  و رژیم غذایی سالم اون دو ...

ممنون منم فست فود گاهی میخورم زیادنه .پیاده روی هم که اخه کروناهست ادم نمیتونه جایی بره من از اول کرونا دیگه هرجا رفتم‌شوهرم‌منوبرده خیلی کم پیاده رفتم

یا رب العالمین
عزیز دلم یه جور گفتی من فکر کردم انتقال دادی😂😂😂😂 راستی اینم بگم 9 تا جنین عاااااااااالیه  ...

دوست عزيز دكتر كه ميگه كيفيت ذاتي هست وربطي به مكمل نداره ولي اينطور باسه بايد هيچكس با اي وي اف باردار نشه چون الان بيشتر كيفيت تخمك ضعيف وبه قول شما دارو ها رو بايد عوض كرد مثلا يه دوستي  گفت با دكتر سهيلا عارفي تخمكم كم بوده اومدم تحت نظر دكتر عليرضايي داروهام عوض شده جنين هاي بيشتري برام تشكيل شده شايد من بدنم به اون دارو ها خوب جواب نداده 

خداروشکرانشالله‌همیشه‌خوب‌باشین منم‌خوبم‌عزیزدلم..نه‌عزیزم..دوتاجنین‌دارم‌..خودمم‌نمیدونم چیکارکنم ...

ممنون عزیزم...انشاالله اصلا نیازی به دکتر رفتن پیدا نکنی دیگه و خدا تو سال ۱۴۰۰ با یه سورپرایز خوشگل دلتو شاد کنه،الهی آمین🙏😍