2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
برو حتما عزیزم . خیالت جمع میشه . آخرین بار کی nst دادی ؟ یه چیز شیرین خوردی دراز بکشی ؟

اصلا nstندادم دکتر بهم گفت بعداز ۳وعده عذایی حرکتشو چک کنم کافیه اگه حرکت نداشت یاکم بود برم nstبدم الان درازکشیدم خیلی کم واروم ضربه میزنه ...من پسربزرگمم از هفته ی ۳۴ ضربان قلبش افت داشت هرهفته nst وسونو میرفتم حالا یکم منتطربمونم ناهاربخورم اگه دیدم حرکتش بازم کمه میرم چون شوهرم نیس تنهام ماشینم برده ...شما اون روز رفتی حرکاتش کم بود؟ 

اصلا nstندادم دکتر بهم گفت بعداز ۳وعده عذایی حرکتشو چک کنم کافیه اگه حرکت نداشت یاکم بود برم nstبدم ...

مال من خیلی حرکتش کم شده بود و چیز شیرین هم نخورده بودم رفتم بیمارستان بهم گفتن دوتا آب انبه پشت سر هم بخور وقتی خوردم اصلا حرکتش شروع شده بود و بعدم nst دادم که خوب بود . برای همین میگم حتما یه چیز شیرین بخور

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من گفتن پریود دومم برم احتمالا سیکل کوتاه در نظر داره برام. براچه کسایی سیکل کوتاه وبراچه کسایی بلن ...

برا جنین فریز معمولا سیکل بلند بهتره .مگر در شرایطی که دکتر تشخیص بده یا ال دی نسازه یا نزدیک عید باشه و بخواد قبل از عید انتقال بده و یا یه مورد دیگه هم بود که زینبی جان گفتن اما یادم نمونده.مثلا من خودم اولین انتقالم سیکل بلند بود دومم هم بلند بود اما سه روز بعد از تزریق سینافکت حساسیت شدید پیدا کردم که گفتن قطع کنم و سیکل نچرال برام انتخاب کردن. انتقال سومم هم بخاطر سابقه حساسیتم باز کوتاه بود 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
برا جنین فریز معمولا سیکل بلند بهتره .مگر در شرایطی که دکتر تشخیص بده یا ال دی نسازه یا نزدیک عید با ...

من اولین انتقالم فرش بود که روز دوازدهم با وجود شیاف و دوفاستون پریودشدم ادامه دادم تا پونزدهم که ازمایشم بود ولی پریودم قطع هم نشد.بنظرت برامن کدوم بهتره؟من میترسم دفعه بعدهم اینجوری پریودبشم.درحالت عادی ۴۰ روزه پریودمیشدم

یا رب العالمین
چقدر کامل توضیح دادی ممنونم برای سیکل بلند، اولین مراجعه، همون روز اول تا سوم پری میشه؟

اره عزیزم .رویان معمولا میگن برا سونوی واژینال روز سوم پریودی بیاین که دیواره رحم خوب ریزش کرده باشه. 

ممنونم پس با سیکل کوتاه باردارشدین؟

اره عزیزم. توضیح دادم .من بخاطر حساسیت شدیدم به سینافکت دیگه سیکل بلند برام انتخاب نکردن. کلا فکر میکنم مثبت شدنم یکی بخاطر نوع انتقالم بود که دو مرحله ای بود و یکی هم که از اول سیکل بخاطر مشکل انعقادیم اسپرین رو داشتم و البته ارامشی که این دفعه داشتم.

من اولین انتقالم فرش بود که روز دوازدهم با وجود شیاف و دوفاستون پریودشدم ادامه دادم تا پونزدهم که از ...

من نمیدونم چون تخصص پزشکی ندارم ولی چیزی که میدونم اینه که معمولا برا جنین فریز میگن سیکل بلند بهتره مگر در موارد خاص که اونم تشخیصش با دکتره.فقط یچیزی بگم این مسئله ای که برا اولین انتقالت پیش اومد رو دیگه فراموش کن قرار نیست اگه این دفعه زود پریود شدی دفعه بعد هم همین طور بشه. مامان تیاراوتیام هم دفعه اول انتقال فرش داشت که روز ۱۲ فکر کنم زود پریود شد آزمایش هم رفت منفی بود دیگه قطع کرد داروها رو. دوباره پانکچر شد و باز انتقال فرش داشت که اینبار مثبت شد الانم که گل دخترش خدا رو شکر باید ۵ یا شش ماهش شده باشه

من نمیدونم چون تخصص پزشکی ندارم ولی چیزی که میدونم اینه که معمولا برا جنین فریز میگن سیکل بلند بهتره ...

ممنون نمیدونم گاهی میگم شاید داروها کم بوده یا چون شیاف ها خرج میشه کامل جذب نشده

یا رب العالمین
ممنون نمیدونم گاهی میگم شاید داروها کم بوده یا چون شیاف ها خرج میشه کامل جذب نشده

با این فکرا فقط خودتو عذاب میدی .بیخیال باش و دیگه بهش فکر نکن هر چند میدونم سخته ولی سعی کن دیگه بهش فکر نکنی بجاش این تعطیلات خوش بگذرون و خودتو حسابی اماده کن برا انتقال بعدی. مامان بشی دوباره استرسای بارداری میان سراغت