2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044711 بازدید | 684405 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی نیس

استراحت کن و به دکترت زنگ بزن. شاید شیاف یا آمپولت رو بیشتر کرد. هر لکه بینی که به معنای سقط نیست عزیزم. منم اوایل لک بینی داشتم هم قهوه ای هم خونابه ولی تا الان خدا رو شکر مشکلی نداشتم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
پودر اينوفوليك يا   Myo-Inositol روزي ٤ گرم ( دو تا ٢ گرم صبح و شب)  Dhea روزي75 ميل ...

دكتر به من گفت تخمك تو تو رحمت بارور ميشه ومشكلي  نداري كه بارداري داشتي قبلا ، ولي تو محيط ازمايشگاه ضعيفه واصلا هيچ مكملي تاثير نداره نميدونم مكه ميشه ؟ شما باخورد  ن اينا تاثير داشت براتون ؟  نميدونم واقعا پس اين همه ادم ضعيفن هيچ راه حلي نداره ازمايشيمكملي تا بفهمن علت چيه فورا بهشون ميگن ذاتي وبا هيج مكملي درمان نميشه ؟ پس ميگن اي وي اف بايان ناباروريه اونايي كه تخمكشون كيفيت خوني نداره هيچ درماني نداره ؟ 

دكتر به من گفت تخمك تو تو رحمت بارور ميشه ومشكلي  نداري كه بارداري داشتي قبلا ، ولي تو محي ...

ميگه بعضي خانوم ها تخمكشون براي بارداري طبيعي مشكلي نداره ولي تو محيط ازمايشكاه ضعيف وهيچ مكملي تاثير نداره فقط هزينه أضافه اس دقيق ويسش اينا بود فرستادم شانس منه ديكه 

پودر اينوفوليك يا   Myo-Inositol روزي ٤ گرم ( دو تا ٢ گرم صبح و شب)  Dhea روزي75 ميل ...

ممنون براي قبل انتقال چه قرص هايي بخورم يه جنين بسر دارم  ٢٦ تا ٣٠ارديبهشت خدا بخواد انتقالمه ، شنيدم فرتيل سي ام خوبه؟

عزیزم فردا به امید خدا انتقال دارم صبحانه و نهار چی بخورم ؟

عزيزم اصلا استرس نداشته باش قبلش نشاسته بخور بعدشم بخور من صبحانه پاچه خوردم ناهار ماكاروني

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم تمام ماهایی که تو این تاپیک هستیم روزای خیلی سختی رو پشت سر گذاشتیم، با مشکلات عجیب غریب، واسه ...

تو خوش قلبي همه ماماناي منتظر هيچ شكي نيست اميدوارم به حق امام زمان همه بزودي دامنشون سبز بشه تا ماهم خوشحاليمون هزار برابر بشه❤️

خداياشكرت....❤️ 
عزيز دلم ما همه خوشحال شديم از مثبت شدنت، من يه جورايي آينده خودمو تصور ميكردم كه انشاالله اردي بهشت ...

اي جان دلم انشالله😍خيلي خوب همه ي منتظرارو ميفهمم عزيزدلم براي همين گفتم باهاتون يكم صحبت كنم چون ماها حال دل همو خوب ميفهميم❤️الهي امين الهي امين❤️❤️❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزم اره ۲۳ اسفند حرکت نی نی کم شد شک کردم رفتم ان اس تی دیدم انقباض دارم فشارمم یهو رفت بالا ...

قدم گل دخترت مبارک باشه عزیزم الهی که زیرسایه ی پدر ومادر بزرگ بشه 😘😘😘عیب نداره عزیزم خودتو ناراحت نکن خیلی ازبچه هازردی دارن دستگاه بگیرید توخونه بذارید زود رفع میشه فقط حسابی شیربده بهش که ازبدش بره ...اگه وقت کردی میشه لطفا بگی که چندهفته زایمان کردی وحرکت نینی چجوری کم شده بود منم چندروزه خیلی  کمرم درد میکنه وترکت نبنی کم شده انگار دیشب میخواستم برم بینارستان دیگه نرفتم 

سلام عزیزم اره ۲۳ اسفند حرکت نی نی کم شد شک کردم رفتم ان اس تی دیدم انقباض دارم فشارمم یهو رفت بالا ...

اولین مامان تودوره ی ماهاشما شدی وروی ماه نینیو دیدی ..اخرسر پرنسست نموند واسه سال جدید نودی شد 😉😍😍😍