2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044699 بازدید | 684402 پست
سلام گلممم خوبی؟ چه خبر حالت چطوره امروز؟ راستی اگه نرفتی سونو حتما برو واژینال واسه دیدن ساک

وازینال من رفتم شما نرین تا یک هفته دل درد و لکه بینی داشتم . چه عجله ایه 

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزيزاي دلم الهي فداي دل شكستتون بشم الهي به حق امام حسين هرچي زودتر صاحب اولاد صحيح و سالم بشيد. قرب ...

عزیزم چراناراحت بشیم اتفاقا خیلی هم خوشحال میشیم 

که یه نفرازاین روزای سخت نجات پیدا کرد خداروشکر

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرمن خیلی ادم خوبیه اینقدرخوبه که اندازه نداره  ولی دیگه واقعا بریده همه ی این کاررومیکنه که ...

عزیزم فرزندخونده هم دوست نداره. از بهزیستی بچه بگیرین چطور؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزیزم فرزندخونده هم دوست نداره. از بهزیستی بچه بگیرین چطور؟

نه اون دوست نداره خودم هم اصلا دوست ندارم دل بزرگ میخواد که من اصلا تحمل حرف ونگاه مردم روندارم 

جنین لااقل کسی نمیفهمید که اونم رضایت نمیده 

چه میدونم درکل راهی نداریم عشق به بچه هم که داره منو هلاک میکنه یک ثانیه فکرش ازسرم بیرون نمیره خدا قشنگ دست گذاشت رونقطه ضعفم

بستگی داره چه سیکلی باشه و چه دارویی بهت بده مثلا اگه سیکلت بلند یا ۴۵ روزه باشه ممکنه بهت ال دی و س ...

چقدر کامل توضیح دادی

ممنونم

برای سیکل بلند، اولین مراجعه، همون روز اول تا سوم پری میشه؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نه اون دوست نداره خودم هم اصلا دوست ندارم دل بزرگ میخواد که من اصلا تحمل حرف ونگاه مردم روندارم  ...

انشالله خدا یه دری برات باز کنه عزیزم. خب با این شرایط فقط میمونه تکرار سیکل. منم شرایط شوهرم خوب نیست. خیلی بهمون گفتن اهدایی بگیرین. ولی از اول با شوهرم قرار کذاشتیم مرحله به مرحله پیش بریم‌ و با عجله تصمیم نگیریم. ولی راه اهدایی رو به روی خودمون نبستیم. با جراحی واریس شوهرم شروع کردیم و اصلاح تغذیه. طب سنتی و اسلامی و دارو درمانی و الانم یک دوره وارد سیکل میکرو شدیم که کلا یک بسته ی پنج تایی جنین برام تشکیل شده که خیلی هم با کیفیت نیست ولی اردیبهشت خدا بخواد انتقال میدم. اگه نشد احتمالا یکبار دیگه سیکل رو تو مام تکرار کنم. نشد اسپرم اهدایی و اگه نتیجه نگرفتم خدایی نکرده جنین اهدایی. در کنارش پیگیر بهزیستی هم هستیم چون میدونیم زمان بره ولی دکتر ارولوژی به شوهرم نامه ی بهزیستی رو نداد گفت اسپرم اهدایی دردسرش کمتره خیلی. البته تو خانواده ی شوهرم نازایی زیاده. همشونم اقایون هستن. الان دو تا پسرخالش هم همینن. یکیشون که آزو بود رفت رویان دو بار میکرو کرد و هیچی. الان یا بچه ندارن یا از بهزیستی گرفتن. شوهرم اینا رو دیده گفت برو اهدایی بگیر

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
انشالله خدا یه دری برات باز کنه عزیزم. خب با این شرایط فقط میمونه تکرار سیکل. منم شرایط شوهرم خوب نی ...

ممنون 

خداروشکرشوهرت اینقدرباهات همراه انشالله به زودی جواب میگیری 

منم دیگه هرچی خدابرام توسرنوشتم نوشته باشه همون میشه چاره چیه محکوم به زندگیم

وازینال من رفتم شما نرین تا یک هفته دل درد و لکه بینی داشتم . چه عجله ایه 

من انجام دادم دکتر گفت اصلا مشکلی نداره واژینال نترس هیچی نمیشه.ولی خب عجله کردم ولی دکتر خودش گفت باید سونو بشی 🙂

انشالله خدا یه دری برات باز کنه عزیزم. خب با این شرایط فقط میمونه تکرار سیکل. منم شرایط شوهرم خوب نی ...

ناامید نباش ۵تاجنین خیلی خوبه من دفعه اول اصلا جنینام نموندن فکر کنم نشکل هم داشتن که جنین شناس گفت یباردیگه امتحان کن اکه نشد جنین اهدایی ولی اورولوژ گفت اسپرم خوبه باید تکرار کنید

یا رب العالمین