2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044711 بازدید | 684404 پست
اقایدنی که توخانواده شوهرت مشکل دارن مشکلشون شبیه شوهرشماس؟

عزیزم فک کنم ژن مادری گرفته شوهرم. انقدر فامیل تو فامیل ازدواج کردن 😣 مادرشوهر و پدرشوهرم دخترخاله پسرخاله هستن. نمیدونم گلم درست نیست بپرسیم. فقط همشون گفتن مشکل از آقاست. دو تا پسرخاله های شوهرم. دوتا پسرعموهای باباش و یکی دو نفر دیگه دورتر. ولی فک کنم روی کروموزوم x باشه. مثل پسرخاله هاشه. یکیشون میدونم آزو هست. اون یکی چیزی نگفت. 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تحرك همسرم ٤٠ بود مورفو بالاي ٤ تعداد٥٠ ميليون همه گفتن نرمال خودم هم گفت  همه چيت خوبه براي تع ...

ببین گلم به خدا قسم دست دکتر نیست، عزیزم اصلا نمیشه پیش بینی کرد خانمی 

پس فکر کردی چرا میگن 46 درصد در هر انتقال جنین شانس بارداری هست، حتی اگر اسپرم و تخمک عالی باشن باز زیر 50 درصد شانس موفقیت هست 

حالا حساب کن pgd هم قراره اعمال بشه برای تعیین جنسیت

من هنوزم معتقدم واسه تخمک داروی تقویتی نداریم گلم مگر رژیم غذایی سالم و سبک زندگی سالم و به علاوه تغییر پروتکل ivf همین

میدونم سخته آدم به نتیجه دلخواهش نرسه بعد از کلی تلاش ولی گلم یه کم بهتره واقع بین باشیم و مطالعه بیشتر داشته باشیم تا هم به دکتر اعتماد کنیم هم دفعه اول اگر موفقیت حاصل نشد اید همه سخت نباشه برامون

به خدا منم وقتی رفتم توی این راه برای بچه دار شدن میدونستم ممکنه خیلی شکست بخورم، میدونستم با هر شکست خودمون هم شکسته میشیم ولی چاره ایی نبود

ان شاالله شما هم زودی پسر دار میشی

بارداریم پوچه دکتر گفته باید سقط کنی بنظرت من باید دوماه از سقطم بگذره ازمایش ایمنی انعقادی بدم

الهی عزیزم 😢 😢 😢 😢 

ببین به نظرم با زرنانی یا یه ایمونولوژیست ویزیت بشو تا بهتر بهت کمک کنه، شاید برای شما مثلا بگن زودتر انجام بده شاید دیرتر

ناامید نباش ۵تاجنین خیلی خوبه من دفعه اول اصلا جنینام نموندن فکر کنم نشکل هم داشتن که جنین شناس گفت ...

نه عزیزم. توکلم به خداست. اگه اون بخواد میشه. خوبه پنج تا رو با هم میزارن. الان دارم غذاهای مقوی میخورم ورزش میکنم و قراره بادکش هم بکنم. قبلشم هیسترو خراش دارم. دیگه تمام تلاشمو میکنم. 

عزیزم فک کنم ژن مادری گرفته شوهرم. انقدر فامیل تو فامیل ازدواج کردن 😣 مادرشوهر و پدرشوهرم دخترخاله ...

ماهم ازدواج فامیلی زیاد داشتیم ولی خداراشکر مشکل ندارن همشون هم بجه ها با فاصله کم.خانواده خودم خواهرام وخاله هام یکم تنبلی داشتن فکر کنم منم درست نپرسیدم ولی همشون بچه دارن منم دکتر باسونوگفت مشکلی ندارم خودم

یا رب العالمین
زینب جون یه سوال داشتم میشه اگه اطلاع داری جواب بدی میگم من cd56 و cd 16 خیلییی بالا بود دیگه دکتر ف ...

نه گلم ادامه بده ولی اصلا مهمونی اینا نرو به خاطر کرونا میگم

برید تو طبیعت و رفت و آمد تا حد ممکن ممنوع

ماهم ازدواج فامیلی زیاد داشتیم ولی خداراشکر مشکل ندارن همشون هم بجه ها با فاصله کم.خانواده خودم خواه ...

خداروشکر. اره تو فامیل پدری منم فامیلی زیاد ازدواج کردن ماشالله همه بچه دارن ولی خب دیگه یک جا معیوب میشه و یکجا نمیشه. توکل بر خدا

نه گلم ادامه بده ولی اصلا مهمونی اینا نرو به خاطر کرونا میگم برید تو طبیعت و رفت و آمد تا حد ممکن م ...

زینب جان برای انتقال فریز چکارکنیم؟چی بخوریم چه تقویتی هایی لازمه؟من دوماه دیگه میخوام دوباره انتقال بدم احتمالا هم سیکل کوتاه هست؟

یا رب العالمین
نمیشه همه راباهم نزارن دوبار بزارن؟اینجوری شانس بالاتر نمیره؟

نه عزیزم. اتفاقا من یه مقاله امروز میخوندم میگفت اینطوری درصد موفقیت بالاتر میره. البته برای جنین های بلاست و قوی نباید این کار رو کرد. من جنین هام سه تاش بی هست و دوتاش سی دو روزه هم هستن

دوستان، من دكترم بهم آ اس آ داده بود، بنظرتون الان كه پريودم نخورم؟ يا ربطي نداره

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام  عزیزم اتفاقا الان اومدم بپرسم ازتون ....نینی خیلی کم تکون میخوره خودمم کمردرد دارم یعنی ک ...

برو حتما عزیزم . خیالت جمع میشه . آخرین بار کی nst دادی ؟ یه چیز شیرین خوردی دراز بکشی ؟