2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044860 بازدید | 684416 پست
اره دکتر گفت خب ازمایشام را دید ک گفت...دیروز رفتم مرکز کارت جنین رو گرفتم چیزی از گرید جنین ها ننوش ...

از ازمایش خون گفت؟من ازمایش خون م رافکر کنم دکتر ندیده روز اخر ازمایش دادم.ازکجا بفهمم خونم غلیظه اسپرین بخورم؟

یا رب العالمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره بازهم جای شکرش باقیه به امیدی دارم انتقال خیلی راحت تره تا دوباره بخوام پانکچر بشم

ان شالله بحق مولود شعبان ک دفعه دوم مثبت میشی...نمیدونم والا کدوم فاکتورشه ولی ازروازمایش گفت بخور

دوستان به نظرتون ماها که انتقال داریم فرتیل سی ام خیلی تاثیر داره؟

من نمیدونم خیلی تاثیر داشته باشه یا نه .من تو هر سه تا انتقالم داشتم فرتیل سی ام رو . سومی مثبت شدم. ضرر نداره مصرفش اما فکر نمیکنم تاثیر صد در صدی داشته باشه واسه مثبت شدن. برا امادگی رحم که خیلی خوبه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
داروهای انتقال چجوریه؟مثل پانکچر باید ۲هفته امپول بزنیم؟

بستگی داره چه سیکلی باشه و چه دارویی بهت بده مثلا اگه سیکلت بلند یا ۴۵ روزه باشه ممکنه بهت ال دی و سینافکت بدن که سینافکت رو از ۱۷ پریودی باید بزنی تا زمانی که بگن دیگه بسه. من تا پریودم داشتم بعد قطع میشد. پریود که شدی روز سوم میری سونو بعد استرادیول برات تجویز میشه و هر وقت ضخامتت خوب شد بهت میگن از کی پروژسترون استفاده کنی و زمان انتقالت مشخص میشه. بعصی وقتا بحای سینافکت امپول دیگه ای تجویز میشه که یه دونه است و یه روز فقط تزریق میشه. ولی سینافکت رو تا موقعی که بگن باید تزریق کنی هر روز.تزریق سینافکت هم راحته زیر جلدی و تو بازو به من گفتن تزریق کنم.خودت راحت میتونی تزریق کنی

اگه سیکلت کوتاه یا ۱۵ روزه باشه که اصلا امپول نداری روز سوم پریودی سونو میشی استرادیول برات تجویز میشه و هر وقت ضخامت خوب بود روز انتقال مشخص میشه و بهت میگن از کی پروژسترون مصرف کنی

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
بستگی داره چه سیکلی باشه و چه دارویی بهت بده مثلا اگه سیکلت بلند یا ۴۵ روزه باشه ممکنه بهت ال دی و س ...

من گفتن پریود دومم برم احتمالا سیکل کوتاه در نظر داره برام.

براچه کسایی سیکل کوتاه وبراچه کسایی بلند بهتره؟

یا رب العالمین
عزیزم من کاملا میفهممت، منهم راه دور و درازی اومدم و هرکاری فکر کنی کردم هنوزم نشده اما خیلی دلم بر ...

شوهرمن خیلی ادم خوبیه اینقدرخوبه که اندازه نداره 

ولی دیگه واقعا بریده همه ی این کاررومیکنه که من برم سراغ زندگیم هرچند میدونم هربار اینو میگه ازته دل میشکنه 

ولی به هیچ عنوان زیزباراهدایی نمیره 

انعقادی چک کردم ولی ایمنی نه 

هربارم پردنیزولون خوردم اما نشد

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
عزیزم این خیلی خوبه که اینقدر عاشق شوهرت هستی,  خب مگه نمیگی شوهرم با تخمک اهدایی موافقه؟ پس ا ...

نه شوهرم مخالفه اهدایی اگه موافق بود که تا حالا رفتم بودم دنبالش 

ابمنی رو هم اینسری چک میکنم هرچند که میدونم ربطی نداره جنین ضعیفه چون من یه ماه قبل انتقال پردنیزلون خوردم

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍