2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044166 بازدید | 684362 پست
نه باخدا که نمیتونم قهرکنم ولی دیگه بریدم  دوبسته دیگه جنین دارم ولی اونا هم مثل همیناست  ...

عزیزم این خیلی خوبه که اینقدر عاشق شوهرت هستی, 

خب مگه نمیگی شوهرم با تخمک اهدایی موافقه؟ پس اگر دکتر هم نظرش همینه همین کارو بکن.

و یه چیز دیگه از تجربه خودم میگم, من دوبار سقط داشتم و بدنم مثل شما جنین رو پس میزد که دکتر گفت مشکل ایمنی داری و باید توی بارداری سرم ivig بزنی.

شما این سرم رو زدی؟ تمام آزمایشات ایمنی دادی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گیسو شوهرمنم‌تحرک a صفره و همچنین‌ مورفولوژیش  باید جراحی شه ؟

دکتر قبلی شوهرم گفت باسرنگ بکشن برای میکروهم باسرنگ کشیدن تومرکز گفتن اگه خوب نبود جراحی میکنیم ولی گفتن جراحی لازم نیس.ولی جنین هامون نموندن.میکرو دوم هم دکتر ومرکز راعوض کردیم که دکترنمونه گرفت گفت خوبه خودمون گفته بودیم اگه لازمه جراحی بشه که دکتر گفت اسپرماخوبه بافت بیضه ت هم خوبه.نمیدونم علتش چیه بعضیا جراحی میشن بعضیا باسرنگ

یا رب العالمین
عزيزاي دلم الهي فداي دل شكستتون بشم الهي به حق امام حسين هرچي زودتر صاحب اولاد صحيح و سالم بشيد. قرب ...

نه عزیزم چرا ناراحت بشیم هرکی مثبت بشه بالاخره تا دل ماهم روشن میشه که برای ماهم امکان داره امیدماهم بیشترمیشه

یا رب العالمین
دوستان به نظرتون ماها که انتقال داریم فرتیل سی ام خیلی تاثیر داره؟

والا نمیدونم چیا خوبه منم نمیدونم فرتیل سی ام بخرم یانه ...اصلا نمیدونم چی هست....به شوهرم گفتم بره حالا ویتامین دی و ای و امگا و فو لیک و اسپرین بگیره فعلا شروع کنم

عزیز چیکار کردی ازمایش اخرتو دادی

اره منفی بود منکه پریودشدم معلوم بودپریودی ازبیمارستان زنگم زدن حتما ازمایش بده ۳بارم زنگم زدم میگم بابا منفی شدم من پریودم انگار دروغ میگم  

یا رب العالمین
دکتر گفته بخوری؟ من یبار دکترم پرسید اسپزین میخوری یاته گفتم نه ولی ننوشت برام

اره دکتر گفت خب ازمایشام را دید ک گفت...دیروز رفتم مرکز کارت جنین رو گرفتم چیزی از گرید جنین ها ننوشته توش فقط پرسیدم سه تاش رو یه بار انتقال میدین گفت نه ...اون سه روزه ها رو یکبار اون یه دونه بلاست رو هم باردوم