2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
نه دیگه گلی ریاضی نیست که بگی اگر اسپرم خوب بوده حتما تخمک خراب بوده ببین گاهی ظاهر هر دو عالیه ولی ...

زینب جون یه سوال داشتم میشه اگه اطلاع داری جواب بدی میگم من cd56 و cd 16 خیلییی بالا بود دیگه دکتر فروتن از یک ماه پیش بهم پرندیزولن داد ک بخورم بعد برم برا iui و اگه نشد انتقال جنین ولی خب الان یک ماه هم تموم شده و خورد تو عید من نمیتونم برم برا iui الان نمیدونم قرص پرندیزولون همون روزی یدونه ادامه بدم؟ خطرناک نیست؟

عزیزم من از دو ماه قبل هفته سه یا چهار بار حدود ۱ ساعت پیاده روی میکردم...بیشتر گرمی میخوردم و لبنیا ...

عزیزم خیلی لطف کردی ممنون انشالله خدا نی نی نازتو برات حفظ کنه 💕

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان امروز روز هشتم انتقالمه بی بی چک از روز پنجم زدم مثب شد ولی امروژ ک روزهشتم هس از صبح لکه بینی قهوایی مایل ب سیاه دارم خیلی نگرانم رفتم ازمایش دادم بتام۸۳بود و ی بی بی چک هم استفاده کردم مثبت شد یعنی ممکنه سقظ بشه 

نه فک نکنم ربط داشته باشه، من cd 56 و cd16 بالا بود خیلی ک گفت ایمنی بدنت خیلی بالاس پرندیزولون داد

عزيزم شما با پردنيزولون، قرص سوپرا كل دي نداشتي؟

به من دكترم نگفته كي بخورم، فقط ميدونم روزي يدونه 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزيزاي دلم الهي فداي دل شكستتون بشم الهي به حق امام حسين هرچي زودتر صاحب اولاد صحيح و سالم بشيد. قرب ...

عزيز دلم ما همه خوشحال شديم از مثبت شدنت، من يه جورايي آينده خودمو تصور ميكردم كه انشاالله اردي بهشت هم منم خوشحالي ميكنم حتما🌸 هميشه هم منتظر خبر بودم ازت. 

درسته خيلي داريم صبوري ميكنيم، ولي همين صبوري و دردي كه ميكشيم باعث شده روح و قلب بزرگي پيدا كنيم. خودت درد كشيده اي ميدوني چي ميگم🌷 

به اميد روزي كه تاپيك پر بشه از خبراي خوب🥰

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
امشب اینقدرگریه کرده دلم براش کبابه میگه خونه رومیزنم به اسمت طلاق بگیر  منم تنهایی راحت ترم ک ...

خیلی سخته همسرت رو توی این وضعیت دیدی

خدا ب دلتون آرامش بده

ناراحت شدم

تو زندگی چجوری هستی. مشکلش رو ب روش میاری؟

منم همسرم اسپرمش ضعیفه ولی اینجوری خودش رو نباخته. همه چی رو طبیعی جلوه میده و میگه این مشکل وجودداره و باید کنار بیایم. منم خیلی باهاش خوب و مهربونم ولی خدا نکنه از دستش ناراحت باشم خیلی از زندگیه بی ثمره و بچه دار نشدنمون حرف میزنم.

ای کاش اینجوری نبودم.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
شوهرمنو با سرنگ کشیدن انتقال اولم بود منفی شدم پانکچر قبلیم جنین هانموندن. شوهرت کلا آزوهست یا ضعیف ...

گیسو شوهرمنم‌تحرک a صفره و همچنین‌ مورفولوژیش 

باید جراحی شه ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام عزیییییزم.خوبی😍منم خیلی نمیرسم سربزنم.دبگه دخترگلت خوبه.راه افتاده دیکه؟😍

سلامم سلامم عزیزم چطوری خوبی گل پسرت چطوره 😍❤️چقدر دلم برات تنگ شده بود ❤️ 

شکر عزیزم ماهم خوبیم اره گلم ۱۰ ماه و ۵ روزه بود کم کم راه میرفت 😬 الان یه شری شده واسه خودشه قیافش هم مثل همین پروفایلمه 😂

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
نه باخدا که نمیتونم قهرکنم ولی دیگه بریدم  دوبسته دیگه جنین دارم ولی اونا هم مثل همیناست  ...

عزیزم من کاملا میفهممت، منهم راه دور و درازی اومدم و هرکاری فکر کنی کردم هنوزم نشده

اما خیلی دلم برات گرفت با این کاری که شوهرت میکنه... میدونم خیلی ناراحته ولی چرا فشارش رو به تو میاره؟ تو خودت اینهمه ناراحتی حالا فشار اون رو هم تحمل کنی؟ 

یعنی چی ؟ خوب مشکل زندگی هرچی باشه دو نفره اس. یعنی راضی هست که با تو زندگی نکنه و زندگیش خراب شه ولی جنین اهدایی نگیره و بچه به فرزندی قبول نکنه؟؟؟ 

ببخشید یک کم داره خودشو لوس میکنه

نذار اذیتت کنه... خیالت راحت باشه خودشم نمیخواد جدا شین اینجوری داره ناراحتیشو بیان میکنه

نمیگم کار درستیه اما اگر شما دست پیش میگرفتی که یا طلاق یا جنین اهدایی دیگه انقدر اذیت نمیکرد

امیدوارم مشکلتون برودی حل شه و دو تا نی نی قشنگ خدا بهت بده

فاکتورهای ایمنی و انعقادی رو چک کن حتما

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزيزم چي خوبه چه چيزايي تاثير داره ميدوني از چي دارم زجر ميكشم اينكه كسايي كه ميرن اي وي اف با نا ام ...

پودر اينوفوليك يا  

Myo-Inositol روزي ٤ گرم ( دو تا ٢ گرم صبح و شب)

Dhea روزي75 ميلي گرم، كوكيوتن روزي ٦٠٠ تا ٨٠٠ ميلي گرم در چند نوبت، ال ارژنين روزي ٦ گرم (٣ تا دو گرم)، ال كارنتين روزي ٢ گرم، اسپرين ٨٠ روزي يك عدد، ويتامين d هزار ميلي گرم هر روز ، ويتامين400  E يكروز در ميان ، ملاتونين ٣ ميلي گرمي شب موقع خواب و سلنيوم يك روز در ميان 

از چند ماه قبل بايد خورده بشه و البته اوابوست همون اينوفوليك يا myo inositol  هستش 

اوابوست تركيبي از فوليك اسيد ، ملاتونين و Myo-Inositol و كمي كيوتن هستش كه در صورتيكه موارد بالا مصرف بشه نيازي به مصرف اوابوست نيست