عزیزم من از دو ماه قبل هفته سه یا چهار بار حدود ۱ ساعت پیاده روی میکردم...بیشتر گرمی میخوردم و لبنیات و هم اگه میخوردم هفته ای دو سه بار با مصلحاتش میخوردم حتما مثلا شیر و با دارچین و عسل و ماست و با دلال یا نعناع و فلفل فراوون میخوردم خیلیم خوشمزه میشد اینطوری...همش روی غذاهام فلفل قرمز می ریختم میخوردم اخه من کلا فلفل دوستم😍یک ماه قبل انتقال ویتامین ای میخوردم دو روز در میون تو یه تاپیک خونده بودم که خوبه و قرص فرتیل سی ام از ۲ ماه قبل انتقال روزی ۳تا خیلی قرص خوبیه...چای و چند ماه بود ترک کردم و فقط دمنوش که توش زعفرون،دارچین،زنجبیل،هل،سیب خشک،گل محمدی بود با عسل میخوردم...
ترشیجات نمی خوردم اصلا چون سرده
از یک ماه قبل از انتقال یک روز در میون ده دقیقه روغن سیاهدانه میمالیدم به شکمم و ماساژ میدادم و بعدشم بادکش میذاشتم ۲۰ دقیقه بمونه برا گرم کردن رحم بادکش عاااالیه...تو گوگل سرچ کنید نحوه بادکش کردن در منزل فیلمش هست راحته یاد میگیرید
بعد انتقالم اصلا سرمو بالا نیاوردم تا ۱٫۵ ساعت و بعدشم جلو ماشین دراز کشیدم برگشتم خونه دستشویی ایرانی استفاده کردم چون توالت فرنگی مون سیفونش خراب شده بود
بعد انتقالم همون روز سیب زمینی آب پز و تخم مرغ خوردم و شبم سوپ قلم خوردم...فرداش ماکارونی درست کردم خوردم و هر روز سیب زمینی و تخم مرغ آب پز و صبحا میخورم عادت کردم آخه...انواع مغزها و گردو(2تا) رو خوردم هر روز از هر کدوم ۵ تا دونه کافیه
شیر سویا نخوردم چون تیروئید دارم و نشاسته هم زینبی جون گفت بی فایدست نخوردمش
استراحت نکردم خیلی زیاد و کارای سبک مث غذا درست کردن و ظرف شستن و خودم انجام دادم...
درکل من بیشتر سعی کردم به توصیه های زینبی جون عمل کنم و زیاد سخت نگیرم و زندگی عادیمو داشته باشم بعد انتقال
دیگه فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه...موفق باشید...