2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044213 بازدید | 684364 پست
اره عزیزم من مثبت شدم . دعا کن برای بقیه راهی که در پیش دارم 🤲🤲🤲🤲 

انشاالله خبر زایمانت بهبه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
این لینک خیلی جالبه دانشگاه ابردین انگلیسه یکسری اطلاعات بهش میدیم پیش بینی میکنه که درصد موفقیت تو ...

عزیزم همش انگلیسیه بلد نشدم جواب بدم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من جنین فریز داشتم امپول هم پروژسترون و انوکسی پارین میزدم، امپول دیگه ای هم نزدم، امپول hgc ز ...

منم انتقال جنین فریز داشتم هاش سی جی زدم 

مهلا هم همینطور

مطمئنی روز انتقال نزدن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
الهی فدات شم خیلی متاسفم ....منم دو بار ای وی اف داشتم که افت بتا داشتم واقعا خیلی سخته و خیلی میفهم ...

خدانکنه دعاکن دلم طاقت بیاره 

علایم پسوریازیس زخم میشه پوستت در حد خاریدن نیست اگه بهش رسیدگی نکنی مثه ی سوختگی بزرگ میشه و ریزش موی شدید دارم

ممنون عزیزم میشه بگی مام چطوریه ..نوبتو ویزیت و ایناش ...

ازلحاظ هزینه یکم بیشتره نسبت به مراکز دیگه.ولی کارشون عالیه.تو اینترنت میزنتی نوبت دهی اینترنتی مرکزمام.میاره.بعد نوبت دهی و دکتر رو انتخاب میکنی

چرا انقدر دیر مثبت شدی مگه تو انتقال های اولت چه مشگلی بود؟

نمیدونم چرا دیر مثبت شدم. بعد از انتقال دومم که‌منفی شد مشخص شد مشکل انعقادی دارم و باید از اول سیکل اسپرین مصرف کنم و انوکسا که انوکسا رو گفتن هر وقت مثبت شدی مصرف کن.البته قبلش هم این مشکل  رو داشتم اما میگفتن مهم نیست و از ۲۸ هفتگی اگه تو سونو مشکلی بود انوکسا تجویز بشه برات. دیگه بعد از دومین منفی  یسری ازمایشات تکمیلی برام نوشتن انجام دادم که دیگه گفتن احتمالا همین دلیل منفی شدنته و باید دارو مصرف کنی.  انتقالمم دو مرحله ای بود این بار.

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
عزیزم درچه حالی بهتر شدی ان شالله

والا الان بهترم ولی من از دیشب تا امروز صبح دیگه لک ندیدم ، بعد یکدفعه خونریزی کردم 

اصلا مشخص نیست اوضاع چطوریه

من حس میکنم چندتا جنین که کاشتم دوتاش گرفته بوده که یکیش از بین رفته و داره اینجوری اذیت میکنه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ نمیدونم به خدا 

هزار تا فکر و خیال میکنم 😅

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
من دلم روشنه نازیلا. مطمعنم نی نی صحیح سالمه فقط خودش رو لوس کرده. نگران نباش استراحت کنی و شیافت رو ...

مرررسی عشقم انشالله که اینطوری باشه 

امروز مامان و مامان بزرگم برای امام حسین آش پخته بودن

مامانم پیام داده خیلی برات دعا کردم ، دلم براش کباب شد 🤕🤕 واقعا خدا به خاطر مادرمم که شده منو نا امید نکنه ، خودم هیچی اصلا 🤦‍♀️

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
اره دلارام جان قبلا سه بار طبیعی حامله میشم همینجوری ازمایشم مثبت بعد از دو روز افت بتا و بعد پریود

متاسفم عزیزم. خب پیگیری نکردی دلیلش چی بوده؟ آزمایشات تکمیلی رو دادی؟ ایمنی انعقادی ها؟

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
مرررسی عشقم انشالله که اینطوری باشه  امروز مامان و مامان بزرگم برای امام حسین آش پخته بودن ما ...

ای جون به این مامانبزرگ مهربون. انشالله که از اینجا به بعد هشت ماه بی دردسر رو پشت سر میزاری

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
بچه ها من یه سوال دارم  من امروز ۱۰ انتقال هستم چند روز تنگی نفس پیدا کردم و به شدت بدنم گرمه ...

منم دقیقا روز ده اینطوری شدم و روز یازده هم .فک کردم از قلبمه. رفتم بیمارستان مدرس ازم نوار قلب گرفتن و یه آزمایش بود واسه اینکه تشخیص بدن سکته ای چیزی نکرده باشم .خدا رو شکر همه چی خوب بود .واسه من صبح نیم ساعت ظهر نیم ساعت شب هم نیم ساعت .بعدش دیگه نداشتم تا روز ۱۳ که رفتم آزمایش دادم و مثبت بود .البته من بی بی چکم روز ۱۱ کامل نشون داد .ان شاالله واسه شما هم نشونه باشه 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
انشالله ، همراه شما دوست عزیزم❤❤

عزیزم خیلی ها هماتوم دارن که خونریزی میکنه .تو ای وی اف تقریبا عادیه هر چند که آدم نگران میشه .استرس نداشته باش که اصلا خوب نیست برات .توکل کن به خدا ان شاالله که همه چی مرتبه 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
من برای بارپنجم منفی شدم  البته به جهنم که منفی شد خدا خیلی وقته من روازبین بنده هاش خط زده

اینطوری نگو عزیزم😔😔😔دکترتو عوض کن شاید یچیزی هست که دکتر تشخیص نمیده

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏