2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044168 بازدید | 684362 پست
عزيزم يدونه ساكو ديد يكي ديگه هم فعلا شك داشت براي ١٤ فروردين برام سونو قلب نوشت

خدا رو شکر  😍😍😍 حسابی مبارک باشه 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

خوش خبر باشی همیشه  گلم 😍😍

ان شاءالله همینطور به سلامتی و خوشی پیش بره عزیزم 😍😍😍

فداتشم عزيزدلم من ٧ سال به هر دري زدم همه دكترا ميگفتن طبيعي ميشيد فقط يبار اي يو اي كردم كه نشد هرم ...

چه جالب دقیقااا شبیه ما بوده وضع تون. فقط با تفاوت 2 سال. مام 5 ساله دقیقا همین کار و همین روندو داشتیم . با این تفاوت ک همسر منو میدونستن مشکل داره ولی همش میگفتن طبیعی میشه. دیگه دیدم هم دارم روانی میشم هم دوبار خارج رحمی داشتم میترسیدم از سومی دیگه تصمیم گرفتیم بیایم برا آی وی اف.

توکل بخدا. ان شاالله همه نتیجه بگیریم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با اين ابروهاي افتضاح واقعا زيبام عزيزم😍😍😍منتظر خبراي قشنگتم

چیکا جون برای من هم یکی رو دید ،دومی رو شک داشت🤣 گفت ۱۴ بیا برای سونو قلب. مول همیم

یه چکاب کلی هم نوشته که برم ازمایش بدم

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
بچه ها شما از روز اول انتقالتون استراحت مطلق بودید ک جواب ازمایشتون مثبت شد؟

من که استراحت نداشتم اصلا. جای امپولم ابسه کرده بود همش درگیر مطب و بیمارستان سونوگرافی بودم.اونجا هم میرفتم بخاطر ابسه و دردش نمیتونستم بشینم. در کل شاید سه چهار روز استراحت داشتم که اونم چون درگیر تدریس آنلاین بودم نمیشه اسمش رو گذاشت استراحت

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
بچه ها جواب بتام اومد😍😍😍😍۹۷۲ بودددددد. خداروشکر❤️

آخییییییییییییییش. خدارووووشکر. تبریک میگم. ان شاالله بسلامتی عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
شماها با این همه جنین ها بلاست و گرید بالا و پی آر پی و هیسترو و خراش منفی میشین من اصلا امید نداشته ...

نگوووو دختر  بچه ها چقد مثال زدن که با گرید پایین باردار شدن؟ نمونه بارز عکسشم من. که همه چی عاالی بود ولی منفی شدم. اون روز ک کارت جنین رو دادن بهم دیدم همه a هس ته دلم ی جوری شد. میدونی چرا؟ بس که اون دوره اینجا شنیده بودم بودن کسایی ک عالی بوده و منفی شدن ولی کسایی ک گرید پایین بودن و مثبت شده بودن. 

توکلت بخدا باشه عزیزم. باور کن من ته دلم خیلی روشنه برا شما.

چیکا جون برای من هم یکی رو دید ،دومی رو شک داشت🤣 گفت ۱۴ بیا برای سونو قلب. مول همیم یه چکاب کلی هم ...

وااااي يعني كپ همديگه شديم كه😍😍😍😍😍منم فردا بايد ازمايش بدم

خداياشكرت....❤️