2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044210 بازدید | 684364 پست
اخه نشد که دکترگفت سه ماه تا اسپرم بالغ شه تا نوبت به فریز اسپرم مارسید مطب بسته شد اخه میگم که همی ...

شهر خودتون نمیشد فریز کنید؟یعنی باید سوزن هاتو بدن میبود که اسپرم بده؟

یا رب العالمین
شهر خودتون نمیشد فریز کنید؟یعنی باید سوزن هاتو بدن میبود که اسپرم بده؟

ببین سوزن روکه میزد تا یکساعت توبدنشون اسپرم بود همینش خیلی بد بود 

ویه جورایی مسخره که افلاطونیان به خاطرهمین ۳،۴بارمجبورشد راستی ازمایی کنه که اخرش گفت کارش درسته 

که ما بعدا با یکی ازفامیلامون مشورت کردیم گفت علمیه اثرطب سوزنی خیلی موقت روبدن میمونه نمیدونم والا

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین سوزن روکه میزد تا یکساعت توبدنشون اسپرم بود همینش خیلی بد بود  ویه جورایی مسخره که افلاطو ...

البته این فامیلمون پزشکه 

چقدرمن حرف زدم اینقدروضعیتم بده دارم با حرف زدن یکاری میکنم یادم بره بدبختیام رو😔😔

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
سلام عزیزم اره ۲۳ اسفند حرکت نی نی کم شد شک کردم رفتم ان اس تی دیدم انقباض دارم فشارمم یهو رفت بالا ...

قدم نو رسیده مبارک عزیزم . انشالا عصای دستتون بشه تو پیری❤

عزيزاي دلم الهي فداي دل شكستتون بشم الهي به حق امام حسين هرچي زودتر صاحب اولاد صحيح و سالم بشيد. قربون دلتون برم عذر ميخوام اگر زيادي اينجا از اينكه مثبت شدم شادي كردم 😔منم مثل شماها خيلي سختي كشيدم هممون روزايي رو تحمل كرديم كه شايد هركس ديگه بود هرگز تحمل نميكرد و اين راه سختو ادامه نميداد وقتي بعداز اينهمه سال مثبت شدم نميتونستم شاديمو پنهان كنمو با شماها در ميون گذاشتم اگر ناخواسته دل كسي شكسته منو ببخشيد و حلال كنيد❤️براي همديگه دعا كنيم كه دعا در حق هم خيلي گيراست❤️من دلم روشنه روزي تمام شماهايي كه الان داريد ناراحتي ميكنيدو اشك غم ميريزيد و دلتون پر از غمه، مطمئنم روزي اشك شوق رو گونه هاتون جاري ميشه خدا خيلي بزرگه درست زماني كه هيچ انگيزه اي براي زندگي نداشتم تو شهر غريب تك و تنها درمونده شده بودم خداوند نعمتشو بهم عطا كرد مطمئن باشيد به شماهم عطا ميكنه هركس به نحوي سختي كشيده تو زندگي خداوند سختي هارو بي جواب نميذاره. اميدوارم بزودي كلي خبراي خوب بشنويم به اميد پروردگار❤️فقط صبر و صبر وصبر و مهمتر از همه توكل❤️

خداياشكرت....❤️ 

[QUOTE=181695300]عزيزاي دلم الهي فداي دل شكستتون بشم الهي به حق امام حسين هرچي زودتر صاحب اولاد صحيح و سالم بشيد. قرب ...[/QUOTE

اتفاقا  چیکا جونم خبرای خوبت واقعا دلمون رو شاد کرد😍😍😍

هر کس اینجا مثبت میشه و لحظه به لحظه خبرای خوبش رو میذاره دل ماها رو شاد میکنه و دوباره نور امید رو تو دلمون روشن میکنه 

وجود شما مامانای گل در اینجا نقطه دلگرمی و قوت قلبی برای ماهاست😍😍😍 

واقعا از صمیم قلب خوشحال شدیم که مثبت شدی و لحظه به لحظه منتظر خبرای بهتری بودیم تا اینکه ساک رو هم دیدی😍😍😍

الان منتظر شنیدن  صدای قلب نینی مون هستیم 

ما رو  اولین نفر باخبر کن همه شاد میشیم عزیزم😍😍😍

سلام عزیزم اره ۲۳ اسفند حرکت نی نی کم شد شک کردم رفتم ان اس تی دیدم انقباض دارم فشارمم یهو رفت بالا ...

به به قدم نورسیده مبارک. انشالله به دلخوشی بزرگش کنید با همسرتون. نگران نباش، امیدوارم زودی فرشته کوچولوت زردیش خوب بشه عزیرم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزيزاي دلم الهي فداي دل شكستتون بشم الهي به حق امام حسين هرچي زودتر صاحب اولاد صحيح و سالم بشيد. قرب ...

عزیزم تمام ماهایی که تو این تاپیک هستیم روزای خیلی سختی رو پشت سر گذاشتیم، با مشکلات عجیب غریب، واسه همین از شادی هم واقعا شاد میشیم به دو دلیل. اول اینکه دوستیم با هم و‌وقتی مشکل یکی حل میشه شکرگزار خدا میشیم. دوما امیدوار میشیم که بالاخره سختی های ماهم تموم میشه و خدا درهای رحمتش رو به روی ماهم باز میکنه. خیالت راحت باشه که انقد دوستامون اینجا خوش قلب و با شعورن که ناراحتی شون با خوشحالی دوستاشون قطعا کمی تسکین پیدا کرده. امیدوارم به سلامتی و دلخوشی فرشته یا فرشته های کوچولوت رو بغل بگیری

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم