2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044439 بازدید | 684389 پست
عزیزم من اولین باره میشنوم که بعد هر بار شیاف باید دراز بکشی،حالا تو از کجا میدونی موادی که ازت میاد ...

اتفاقا همیشه دکترا میگن که حداقل تا نیم ساعت بعدش از جا بلند نشیم 

مشخصه عزیزم  ترشح دیگه ای نیست همون مواده که حل شده و میاد بیرون

ای خدااااا یعنی یک روز بدون استرس ندارم .تو نت نوشته خطرناکترین جفته. کجا استراحت مطلق خواهر .هیچکس ...

سعی کن فقط برای شام و ناهار از جات بلند شی در هر صورت چون تو هفته پایین هستی میره بالا نگران نباش . اینکه سرکلاژ میکنن یا نه رو نمیدونم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما امروز روز 8 انتقالم بود 2 روز پیش همسرم ماهی آورده بود سرخ کردم خوریدم 

ولی امشبو باز رفتم سرخ کردم ولی نتونستم بخورم بوش خیلی اذیتم کرد حتی اب لیمو تازه هم زده بودم ولی نتونستم بخورم به نظرتون زود نیست برا علایم بارداری ؟؟؟؟؟؟

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
سعی کن فقط برای شام و ناهار از جات بلند شی در هر صورت چون تو هفته پایین هستی میره بالا نگران نباش . ...

امید به خدا عزیزم .ممنون از راهنماییت💕💕💕

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

سلام خواهریا من 6 ساله منتظرم یه انتقال منفی هم داشتم این برج رفتم عکس رنگی انداختم بعدش نزدیکی داشتم حالا از روزی ک عکس رنگی انداختم تا الان زیر دلم درد میکنه امکان حاملگی هس یانه؟

خوش آمدی عشق زندگی مامان بابا ،😍🧑‍🍼
سلام خواهریا من 6 ساله منتظرم یه انتقال منفی هم داشتم این برج رفتم عکس رنگی انداختم بعدش نزدیکی داشت ...

سلام عزیزم  ممکنه ، 

ان شاءالله که باردار شده باشی 😍😍

بعضی ها بعد عکس رنگی باردار میشن 

دکترا  میگن عکس رنگی هم تشخیصه هم درمان 

البته اینم بگم بعد عکس رنگی بعضیها درد دارند 

اخه میشه زایمان زودرس لاقل ی هفته دیگه بمونم نزدیک ۳۷هفته دیگه خیالم راحت تره حتما لایق باشم دعات می ...

چشم حتنالایق باشم حتما دعاگوت هستم. انشالله بخیروخوشی میگذره وکوچولوت هیچیش نمیشه. میای میگی خداروشکرزایمان خوبی داشتم

سلام دوستان آزمایش اولم جوابش اومد همه شون تو رنج نرماله فقط ptt یکم بالاتر از رنجه. میدونین این ینی چی؟

خییییلی ممنون میشم اگه  اطلاع دارین بگین. تو نت گشتم چیزی متوجه نشدم. عکس جوابم میذارم.

@زینبی_بابا      

https://uupload.ir/files/73x_img_۲۰۲۱۰۳۱۶_۲۰۲۶۱۴.jpg

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
@زینبی-بابا دوستان کمکککککککک خیلی داغونم ۲هفته است خونریزی سقط دارم. پریروز رفتم سونو واژ ...

عزیزم قبلا ساک دیده شده بود؟چند تا انتقال داده بودین؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دورازجون ....وااای این ماماهای ناشی چرا سکته میدن ادمو ..منم چندوقت پیش اینطوری شد البته شب قبلشم حر ...

دور از جونت. دکتر من گفت هم وضعیت قلب هم حرکات جنین و سلامتش و‌هم انقباضا رو تو‌ ان اس تی چک‌میکنیم . گفت ۳۶ هفته به بعد باید هفته ای یه بار بدین. من وقت سونو رشدم هفت فروردینه. برام نسخه ان اس تی هم نوشت

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم