2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044362 بازدید | 684381 پست
چرا 12 به 12 نکردی اشکال نداره گفتن نیم ساعت دراز بکشی کافیه اون ماده خیلی ریزه این بقیه نگه دارندش ...

ممنون پریا جون که پاسخ دادی من سر کار میرم نمیشد ساعت ۱۲ بذارم 

ضمنا  من نیم ساعت دراز نکشیدم که ،  بعدار  ۵ دقیقه نشستم کلا یادم رفته بود شیاف گذاشتم حواسم به فیلم پرت شد 

بعد از ۱۰ دقیقه یادم اومد اونوقت  دراز کشیدم 

حالا یکی  دیگه بذارم؟  

شانس ما دیگه شاید yکم دارن واقعا شوهرم گفت خوب شد ریسک نکردیم اگه طبیعی میشد صد در صد دختر میشد با ا ...

عليرضايي رو مقصر اصلي ميدونم فردا فقط برم كارش دارم به من گفت همه چيزت خوبه عاليه ، بهش ميگم يه تقويتي قبل اينكه اين همه هزينه كنم براي من ننوشتي خدا لعنتش كنه  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عليرضايي رو مقصر اصلي ميدونم فردا فقط برم كارش دارم به من گفت همه چيزت خوبه عاليه ، بهش ميگم يه ...

عزیزم اروم باش گلم. انشالله با همین جنین عالی جواب میگیری. یه پی ار پی هم بکن توکل کن به خدا مثبتی. عزیز دلم خداروشکر کن خودت و شوهرت سالمین. خدا یه دختر گل بهت داده. ما رو ببین یه لحظه چشم انتظار شنیدن کلمه ی مادریم. این همه دوا و هزینه و هیچی☹️ انقدر خودتو عذاب نده الکی...

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزیزم اروم باش گلم. انشالله با همین جنین عالی جواب میگیری. یه پی ار پی هم بکن توکل کن به خدا مثبتی. ...

عزيزم روز اول به من گفت ذخيره ات خوب همه چيزت خوب اكه خوبه چرا جنين كم تشكيل شده مكه ميشه ؟ما كه تعيين جنسيت هستيم دكتر بايد بفهمه كه هرچي تعداد جنين بيشتر باشه به نفعمونه 

نازنین جون الان دکتر بودم، ماماش که قشنگ سکته ام داد، تا دکتر بیاد این اومد کار رو جلو بندازه، اومد ...

وااای من حالتو میفهمم عزیزم . دقیقا برای منم یه بار اینجوری شده بود . تازه آخرش پیدا نکرد گفت برو یه آبمیوه بخور بعد بیا داستانی بود . منم امروز ان اس تی دادم و ۸ فروردین هم گفت بیا ویزیت شو حتما

سلام من دیروز انتقال جنین انجام دادم امروز کمردرد و شکم درد دارم به نظرتون عادیه؟

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود... ❤️ خدایا شکرت بابت معجزه قشنگت 👪
ممنون پریا جون که پاسخ دادی من سر کار میرم نمیشد ساعت ۱۲ بذارم  ضمنا  من نیم ساعت دراز نک ...

عزیزم من اولین باره میشنوم که بعد هر بار شیاف باید دراز بکشی،حالا تو از کجا میدونی موادی که ازت میاد بیرون داروهه یا نگهدارندش، همین یکی بسه بنظرم

سلام من دیروز انتقال جنین انجام دادم امروز کمردرد و شکم درد دارم به نظرتون عادیه؟

سلام گلم به سلامتی عزیزم 😍😍 گلم تو این ۱۴ روز هرچیزی دیدی و حس کردی طبیعیه 

فقط بهش توجه نکن ، علائم بعد انتقال خیلی توجیح نداره 😉😉 انشالله که میای جواب مثبتتو به ما میگی و همه مارو خوشحال میکنی ❤ 

چندتا جنین انتقال دادی ؟ چند روزه ؟

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلام گلم به سلامتی عزیزم 😍😍 گلم تو این ۱۴ روز هرچیزی دیدی و حس کردی طبیعیه  فقط بهش توجه نکن ...

نازیلا جون انشالله بهتری؟لک بینیت رفع شد؟

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
 بچه ها کسی میدونه پسدو پرویا گرید (oto 1) یعنی چی؟؟؟یعنی جفت سر راهی ؟؟؟؟ خطرناکه ؟؟؟؟؟ @زین ...

پرویا یعنی سرراهی عزیزم . نگران نباش . شما تو هفته های پایین هستی با استراحت مطلق میره بالا . من از هفته ۲۵ جفتم سرراهی شد و چون هفته بالا بودم دیگه تغییر نکرد . فقط اینکه سزارین میشم که من کلا میخواستم سزارین بشم

پرویا یعنی سرراهی عزیزم . نگران نباش . شما تو هفته های پایین هستی با استراحت مطلق میره بالا . من از ...

ای خدااااا یعنی یک روز بدون استرس ندارم .تو نت نوشته خطرناکترین جفته. کجا استراحت مطلق خواهر .هیچکس رو ندارم کارامو کنه نمیتونم که.از طرفی طول سرویکس کمه .با جفت سر راهی سرکلاژ  میکنن؟؟؟؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️