2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044538 بازدید | 684394 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی مامان باتجربه از راهنماییت بیست روزه لب به سبزی سالاد لبنیات نزدم فقط برنج گوشت مرغ میخورم

ماشالا شما خودت  کوه تجربه ای 😘😘😘 دوستمو منشن میکنم اونم پسرش کولیک داشت    @sarajun69       ساراجون عزیزم وقت کردی درمورد کولیک به دوستمون کمک میکنی نینیش کولیک داره اذیت میشه 

بچه ها تست دومین قلقلی منم اومد. خداروشکر نرمال بودن. مرسی که این مدت بهم روحیه دادین. ایشالله زودتر ...

خدا رو شکرررر عزیزم ،انشالله که از این به بعد هم به خوبی پیش میره  😍🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
فدات بشم عزيزم الهي قسمت خودت به زودي

مبارکت باشه عزیزم ایشالله سالم بیان بعلت

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
بخدا باورم نمیشه، الهی که هر کی ارزو داره خدا بهش بده، صبح دیدم اولش گفتم خدایا بازم منفی، دیگه گفتم ...

مبارکه عزیزم تو روخدا برا منم دعا کن ۸ ساله منتطرم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
بچه ها تست دومین قلقلی منم اومد. خداروشکر نرمال بودن. مرسی که این مدت بهم روحیه دادین. ایشالله زودتر ...

خداروشکر عزیزم...این مدت همش بیادت بودم و منتظر جواب آمینوت

انشاالله جفت دخملیارو به سلامتی و خوشی بغل کنی🙏

ممنونم خیلی بی بی گذاشتم که منفی شده، خیلی سختی کشیدم، امیدوارم دیگه ایندفعه مثبت باشه

منم همینطور عزیزم....خیلی سختی کشیدم ..دعا کن برام.....نملز استعفار چیه؟

خداروشکر عزیزم...این مدت همش بیادت بودم و منتظر جواب آمینوت انشاالله جفت دخملیارو به سلامتی و خوشی ...

مرسیی عزیزمم.. ایشالله همه مون بچه ها رو به سلامت بغل بگیریم. هر کسی هم که هنوز جواب نگرفته ایشالله به زودی مامان بشه  

دقیقا چند روز مونده انتقالت روزی3تا  فرتیل خوردی؟

من دوتاقوطی نود تایی خریدم و از دوماه قبل انتقال خوردم.‌‌..ولی به نظرم همون یک ماه مونده به روز انتقال هم بخوری کفایت میکنه من دیگه زیادی خوردم...

مرسیی مهربون. انشالله انشالله شما هم هر چه زودتر خبر مامان شدنت رو بدی    

فدا عزیزم ،انشالله

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بيمارستان آبان، والا خودمونم مونديم.. فك كن ما شب اسم محمد پارسا رو با يونوليت دراورديم و رنگ كرديم ...

توسونو چه اشتباهایی میکنن دوست من ۹ماه کامل بهش گفتن بچه دختره من ۱۵روز بعد از زایمان دیدمش اسمشو پرسیدم اسم پسر گفت گفتم وااا اینکه اسم پسرونس گفت پسره دیگه ...کلی سیسمونی دختر گرفته بود براش ...فکرمیکردن بچه عوض شده توبیمارستان 

من دوتاقوطی نود تایی خریدم و از دوماه قبل انتقال خوردم.‌‌..ولی به نظرم همون یک ماه مونده به روز انتق ...

سلام. عزیزم من شهرستانم. فرتیل نداره. فولیک اسید و امگا سه میخورم فقط. کمه؟ ویتامین سیی و کیوتن هم میگیرم احتمالا

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰