2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044534 بازدید | 684394 پست
نه من جنین فریز داشتم، فقط امپول پروژسترون و آنوکسی پارین میزنم احتمال داره بخاطر اون باشه! 

نه عزیزم اینا باعث بالارفتن بتا نمیشه. مامان شدی مامان خانوم

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

https://uupload.ir/files/vios_20210314_130846.jpg

مثبته عزیزم

مبااارکت باشه🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
آرزو جان t4 که میگی تو رنج نرماله اوکیه اون پارامتر تیروئید که موقع اقدام باید کمتر از نرمال باشه ts ...

نازنین جونم‌مرسی که جواب دادی .2.1زده .جواب ازمایشمو فرستادم به دکتر علیرضایی ایشون گفتن مشکلی نیست کاملا نرماله

به سلامتی باشه عزیزم 😍😍  منتظر خبرای خوبت هستیم 😍😍

توکل بخدا عزیزم.. والا از دیروز خیلی ناراحتم یه حس عجیبی تو دلمه میگم نکنه نشه خیلی میترسم دعام کنین توروخدا😢😢😢

بچه ها جواب ازمايشم اومد بتا ٢٨٨ 😍😍😍😍😍😍😍😍الهي به حق امام زمان قسمت همه منتظرا بشه از ته دل ب ...

مبارک باشه، عزیزم انشالله صحیح وسالم بیاد بغلت❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷