2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044466 بازدید | 684390 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها تست دومین قلقلی منم اومد. خداروشکر نرمال بودن. مرسی که این مدت بهم روحیه دادین. ایشالله زودتر ...

آخ خداروشکر عزیزم واقعا با خوندن پیامت خوشحال شدم الهی باقی مراحل دیگه هیچ استرسی نداشته باشی و براحتی طی بشه و دوقلوهات صحیح سالم بیان بغلت با تودلیات برای منم دعا کن دوقلو داری دوبرابر دعات میگیره الان 😄

در اندک من تویی فراوان یارب..
آخ خداروشکر عزیزم واقعا با خوندن پیامت خوشحال شدم الهی باقی مراحل دیگه هیچ استرسی نداشته باشی و براح ...

ای جانم. مرسییی مهربون

واقعا از ته دلم از خدا میخوام دل بزرگ همه‌تون شاد شه و هر چه زودتر کوچولوتون مامان صداتون کنه 😍😍😍😍

منم همینطور عزیزم....خیلی سختی کشیدم ..دعا کن برام.....نملز استعفار چیه؟

رسول خدا صلي الله عليه و آله و سلم فرمود: «چون روزي‏ات کم شود و کارت به پراکندگي گرايد، حاجتت را به درگاه حق ببر و نماز استغفار را ترک مکن، و نماز استغفار دو رکعت است: در هر رکعت حمد و سوره‏ي قدر را بخوان و بعد از قرائت، 15 بار بگو: «استغفر الله» و بعد به رکوع که رفتي آن را ده بار بگو از رکوع بلند شدی ده مرتبه، به سجده رفتی ده مرتبه، بین دو سجده ده مرتبه، در سجده دوم ده مرتبه، و بعد از سجده دوم هم ده مرتبه، و رکعت دوم نیز مثل رکعت اول اقامه شود .» مفاتیح الجنان

ککلا باید هر رکعت 75 مرتبه استغرالله بگی 

توسونو چه اشتباهایی میکنن دوست من ۹ماه کامل بهش گفتن بچه دختره من ۱۵روز بعد از زایمان دیدمش اسمشو پر ...

منم برای خواهر دوستم این اتفاق افتاد. یه پسر داشت. برای دومی همش یه سونوگرافی میرفتن و اون تا آخر گفته بود دختره. اما پسر بود 😅 روز زایمان گفت همه‌مون شوک بودیم و خواهرم گفت بچه عوض شده. اما اون شب فقط همون یه دونه زایمان بوده 😅

سلام. عزیزم من شهرستانم. فرتیل نداره. فولیک اسید و امگا سه میخورم فقط. کمه؟ ویتامین سیی و کیوتن هم م ...

اینایی که گفتی خوبن البته من کیوتن نخوردم...من امگا۳ یک یا دو روز درمیون ،فولیک اسید،ویتامین ای حتماااا بگیر یه روز درمیون بخور، ویتامین دی هم ۱۰۰۰ هرروز میخوردم...

فرتیل سی ام و رویان خیلی به من تاکید کردن بخورم منم داروخانه روبروری رویان داشت خریدم فکر میکنم خیلی توی آماده کردن رحم برای انتقال موثر باشه...

بعد انتقال هم اگه بلافاصله خواستن انتقالت بدن به یه تخت دیگه و ببرنت به هیچ وجه سرتو بلند نکن موقع جابجایی خیلی موثره،این حرف و مامان ماهک گفته بود منم بهش عمل کردم

بچه ها تست دومین قلقلی منم اومد. خداروشکر نرمال بودن. مرسی که این مدت بهم روحیه دادین. ایشالله زودتر ...

واي خدايا چقدر خوشحال شدم، انشالله از اين به بعد کوچکترين ناراحتي نداشته باشي، هميشه خنده روي لبهات باشه.😍😍اي قربونه دوقلوهات بشم من، عززززيزم.😘😘

واي خدايا چقدر خوشحال شدم، انشالله از اين به بعد کوچکترين ناراحتي نداشته باشي، هميشه خنده روي لبهات ...

عزیزدلم مرسی که انقدر خوش قلبی. انشالله جواب این قلب مهربونت رو هر چه زودتر میگیری و خوشحالمون میکنی ❤️❤️❤️

اینایی که گفتی خوبن البته من کیوتن نخوردم...من امگا۳ یک یا دو روز درمیون ،فولیک اسید،ویتامین ای حتما ...

ممنون عزیزم. ویتامین دی رو دو ماه هر روز میخوردی؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ممنون عزیزم. ویتامین دی رو دو ماه هر روز میخوردی؟

خواهش میشه

ویتامین دی من طبق آزمایشام خیلییی کم بود من یه آمپول زدم و بعدش هر ۲۰ روز یه دونه ۵۰۰۰۰ میخوردم تا اینکه دوهفته مونده به انتقال گفتن عدد ویتامین دی ۴۴ شده دیگه لازم نیست بخوری اما من بعدش بازم هر روز ویتامین دی ۱۰۰۰ میخوردم که یه وقت دوباره افت نکنه چون تو مثبت شدن ویتامین دی و ای خیلی موثرن...

اوه چقدرگرون رفته من برج 9اخرین سری دقیق نمیدونم 860دادم یا90.الان دیگه لازم ندارم میخوام بفروشم اگر ...

اگه دیروز گفته بودی من میخریدم ازت اوبووست رو. اگه اصلا باز نشده باشه داروخونه ازت پس میگیره. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤