2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044532 بازدید | 684393 پست
ان شاالله خدا بهمون رحم کنه نی نی هامونو خودش نگهداره همه چی دست خودشه دارو و دکتر فقط وسیله هستن. ...

انشالله که خدا نی نی برات نگهداره عزیزم 

باشه عزیزم توام حتما بهم خبر بده که چکار کردی 

امیدوارم خدا نا امیدمون نکنه 🤲🤲😔😔

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
فكر ميكنم تعيين جتسيت بيشتر فريز ميشن  ؟

نه ولی دکتر من کلا فرش انتقال نمیده چون شانس فریز بیشتره بدن بعد دو ماه به حالت اولیه بر میگرده واثر داروهای هورمونی از بین میره 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اصلاااا نگران نباش.واسه من حتی یکم پیاده روی کرده بودم لباس زیرم پر خون قرمز روشن شده بود.فک ک ...

مررررسی عزیزم که دلداری میدی 🙏🙏 انشالله که به خیر پیش میره ، فقط برام دعا کنید ، خیلی سعی میکنگ آروم باشم امیدوارم بتونم🤲🙏🤲🙏

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
دلم داره میپوکه نمی‌دونم چکارکنم دیگه تحمل ندارمممم دختر دارم یه دونه...

خب همون یه دختر رو انتقال بده ان شاالله که با همون باردار میشی. برا ما که به سختی باردار میشیم دیگه جنسیت نباید فرقی داشته باشه.

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
دوتا آمپول پروژسترون زدم عزیزم ، دوباره صبح به دکترم پیام دادم گفت روزی یه آمپول پروژسترون بزن درست ...

سری پیش برای من،  هم به آمپول اضافه کردند و هم شیاف 

به نظرم یکدونه به شیاف ها اضافه کنی خیالت راحت تره زنگ بزن مرکز و خودت پیشهاد بده اگر صلاح بدونن اضافه میکنند حداقل خیالت راحته که گفتی بهشون

به من گفتند هر ۶ ساعت یک شیاف بزارم یک آمپول هم اضافه کردند 

البته نگران نشی ها برای من هنوز آزمایش نداده بودم اینطوری شد 

شما که چون باردار شدی لکه بینی کلا طبیعیه  و شیاف و آمپول اضافه یک کمکی بهتره 

سلام توروخدا کمک کنید من هفته پنج بارداری هستم با ای وی اف باردارم ولی دیشب لک دیدم و راه که میفرفتم ...

عزیزم نترس .منم داشتم هفته ۶ که یه دونه شیاف برام اضافه کردن بعد از یک هفته کلا قطع شد . به دکترت زنگ بزن.

عزیزم مشورت که بکنه ولی انجامش براش خوبه

عزیزم tpo مخفف چی هست ؟همون anti thyroid peroxidase هست؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
#ختم_سوره_واقعه 🔹شروع از دوشنبه ای که اول ماه باشد ⚜روز دوشنبه اول ماه شعبان 25 اسفند1399 ...

مرسی مهربون ....حتما انجام میدم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
برا من که فرقی نداره 

خب پس همونو انتقال بده .ان شاالله که همون برات یه دونه نی نی ناز میشه . توکلت به خدا باشه. وقتی این دفعه افت بتا داشتی حتما برات انوکسا و اسپرین تجویز میکنه دکترت. یکی از بچه ها هم دفعه اول همین طور شد. افت بتا داشت دفعه بعد آسپرین داشت خدا رو شکر بارداریش مشکلی نداشت قلبش رو هم دید.

بچه ها تست دومین قلقلی منم اومد. خداروشکر نرمال بودن. مرسی که این مدت بهم روحیه دادین. ایشالله زودتر صاحب کوچولوهای صحیح و سالم و تپل مپلی بشید و به سلامت بغل بگیریدشون ❤️❤️❤️❤️❤️