2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044699 بازدید | 684402 پست
بچه ها جواب ازمايشم اومد بتا ٢٨٨ 😍😍😍😍😍😍😍😍الهي به حق امام زمان قسمت همه منتظرا بشه از ته دل ب ...

عزیزم سلام خداروشکر انشالله باقی مراحل هم به خوبی و خوشی و بدون هیییچ استرسی طی کنی به امید خدا.

در اندک من تویی فراوان یارب..
الان خیلی اعصابم خورد شده.  من جمعه ساعت ۳ ازمایش دادم بتام ۱۶۴ شد امروز ساعت ۱۲:۳۰ ازما ...

چون دو برابر نشده یعنی داره سقط میشه؟😢

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان خیلی اعصابم خورد شده.  من جمعه ساعت ۳ ازمایش دادم بتام ۱۶۴ شد امروز ساعت ۱۲:۳۰ ازما ...

عزیزم خوبه که اضافه شده 😍😍

احتمالا سرعت رشدش پایینه مهم اینه که از یک و نیم برابر بیشتر شده 

میگن حداقل باید یک و نیم برابر بشه 

چون دو برابر نشده یعنی داره سقط میشه؟😢

این چه فکریه ان شاءالله همینطور بالا میره😍😍

همیشه که  دوبرابر نمیشه 

یکی از دوستای من همینطوری بود و خیلی آروم بتاش رفت بالا 

اصلا خودتو ناراحت نکن مامان شدی عزیزم 😍😍 استرس به خودت وارد نکن

این چه فکریه ان شاءالله همینطور بالا میره😍😍  همیشه که  دوبرابر نمیشه  یکی از دوست ...

یک نیم برابر هم نداشته😢

اشکم بند نمیاد

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
عزیزم خیلی خیلی خیلی لطف داری  البته ممنون از آنا جون بابت تاپیک عالی که زدن 😍😍😍

😇🤲😇🤲 

پس سپاس از هر جفتتون 🌹

من که الان لک دیدم اعصابم خورد شده 🤦‍♀️🤦‍♀️

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
😇🤲😇🤲  پس سپاس از هر جفتتون 🌹 من که الان لک دیدم اعصابم خورد شده 🤦‍♀️🤦‍♀️

خودتو نگران نکن نازیلا جونم لک طبیعیه 

فقط با دکترت در ارتباط باش،  شاید شیاف رو زیاد کنه عزیزم 

خودتو نگران نکن نازیلا جونم لک طبیعیه  فقط با دکترت در ارتباط باش،  شاید شیاف رو زیاد کنه ...

مررسی عزیزم ، اره میگن طبیعیه ولی آدم استرس میگیره هرچقدر هم بگن طبیعیه 🤕🤕

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم دکترتون کیه؟

مهسا جان چون مرکز میرفتم هر تاریخی که میگفتن بر اساس پریودم، به یکی از دکترا میخوردم. ثابت یه دکتر نداشتم. پانکچرم با دکتر آزادی افتاد که چون اقا بود درخواست کردم خانم دکتر موسی پور اومدن. انتقالمم با دکتر حیدری افتاد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزمprpدرد داشت ؟ چطوری انجام میدن؟امپول پروژسترون قبلش زدی؟

نه 4٠0 شد هزینه پی ار پی ازاد بود، خونمو گرفتن بعد یساعت پلاکت خونم که سفید بودو یا سوزن تزریق کردن به بافت رحمم فقط لحظه سوزنش یکم درد گرفت 

چرا به خودت استرس وارد ميكني اخه دختر خوب مهم اينه رشد كرده نگران نباش اينقدر كه عجوليم اينجوري استرس تحمل ميكنيم

خداياشكرت....❤️