خیلی دلم برا مامانم تنگ شده . خونه اصلا ساکت و خیلی بده احساس بدی دارم دلم میخواد مامانم کنارم باشه . امروز چون ای سی یو بود ندیدمش ملاقات نداره اون بخش خیلی دلم براش تنگ شده اصلا خیلی احساس بی قراری دارم 😭
چکار کنم یکم آرامش بگیرم
غمی در استخوانم میگدازد. ( مامان زود خوب شو من منتظرم) عاقبت جان مرا این همه غم می گیرد دست من نیست به کلامی گریه ام میگیرد طعنه بر این دل شبگرد و خرابم نزنید شب به شب کوچه به کوچه دل من میمیرد( با دست خالیم تورا گرفتم و رها نکردم )
غمی در استخوانم میگدازد. ( مامان زود خوب شو من منتظرم) عاقبت جان مرا این همه غم می گیرد دست من نیست به کلامی گریه ام میگیرد طعنه بر این دل شبگرد و خرابم نزنید شب به شب کوچه به کوچه دل من میمیرد( با دست خالیم تورا گرفتم و رها نکردم )
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ایشالله مادرتون زود خوب میشه و میاد خونه رفع دلتنگی کنید من رابطم با. مادرم خوب نبوده و نیست بخاطر ه ...
چه بد عزیزم واقعا ناراحت شدم برای این تجربه تلخی که داشتی 🫂
من بابا و داداشم خوب نیستن اعتیاد دارن مامانم که بود باز زندگی یکم قابل تحمل بود برام .خیلی دلم براش تنگ شده . خیلی دلم میخواد دوباره خوب بشه فعلا که اصلا حالش خوب نیست 😭
فدای تو خوشحال میشم میبینم کسایی مثل شما رابطه خوبی با مادرشون دارن خیلی عالیه الهی که بحق همین بارو ...
خیلی ازت ممنونم برای دعای قشنگت عزیزم 🫂 مطمئنم تو مادر خوبی میشی قطعا . امیدوارم روزای خوبی تجربه کنی که این دردا یادت بره
انشاءالله مادرتون به حق حضرت فاطمه زهرا شفابگیرن وبه کانون گرم خانواده بر گردنآمین
خیلی ممنونم ازتون امیدوارم شما هم سلامت باشید خودتون و خانواده
قریونت بخاطر تجربه های تلخم فعلا روحم زخم خورده نمیتونم به مادر شدن احساسی داشته باشم تا بهبودی کامل ...
همه ماها قطعا تروما ها و تجربه های تلخی توی زندگیمون داشتیم ولی خب شاید گذر زمان باعث بهتر شدن حالمون بشه . امیدوارم حالت زود خوب بشه دوستم