2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044541 بازدید | 684395 پست
ممنون عزیزم منم بشدت استرسی ام توکل بخدا نا امید نیستم خیلی امید دارم که میشه ولی به نشدن که فکر میک ...

عزیزمی درکت میکنم ولی سعی کن اصلا به نشدنش فکر نکنی به قول دوستای اینجامون میگن اگه زبونم لال نشد برای ناراحتی بعدش وقت هست پس قبلش فقط انرژی مثبت بده. منم برات دعا میکنم اگه لایق باشم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من پولیپ هم داشتم بخاطر داروها ودکار گفت کوچیکه مهم نیس.تخمکام هم زیاد بود فقط اشتهام کم شده بود ویک ...

اره والله منم دیگه خیلی بهم فشار اومده انقدر هرکسی یک چیز گفته بهم.  چیکار میشه کرد جز صبر و توکل. من تو این یکسال و نیم ناباروری سعی کردم مراحل رو به ترتیب طی کنم. از اقدام طبیعی. جراحی واریس. اصلاح تغذیه. طب سنتی. ویتامین و دارو درمانی و بعد میکرو‌. یکبار دیگه هم احتمالا سیکل میکرو رو تکرار کنم تو یک مرکز بهتر نشد مستقیم اهدایی. بتونم اسپرم بگیرم که بهتر اگه نه جنین. ولی تو این مسیر مو سفید کردم از درد و غم. بازم شکر و توکل بر خدای مهربون

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکا جون جواب ازمایشت نیومد؟🥰🥰🥰منم ازمایشم رو الان دادم،عصر جوابش میاد

به سلامتی باشه عزیزم😍😍😍

شما که دیگه مامان شدی😍😍 فقط عدد بتا رو ببینیم  دوباره چند شده 😍😍😍

راستی امروز روز چند انتقالت بود عزیزم؟

ممنونم دوست خوبم دعا کنید برام تو سال جدید دلم شاد بشه عیدیم از امام زمان بگیرم روز تولدش میرم ازمای ...

عزیزم من نه چیز خاصی خوردم نه کار خاصی کردم اما اغلب استراحت بودم. اما بچه ها اناناس،نشاسته،پاچه رو میگفتن خوبه بعد انتقال مصرف کنی❤️انشالله که هرچه زودتر خبر مامان شدنت رو میدی و ما ذوق میکنیم🥰

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
مهمه که یک زمان خاصی آمپول بزنی مثلا هر روز ظهر یا صبح یا شب حالا نیم ساعت اینور اونور بشه اشکال ندا ...

از امروز عصر میزنم ایشالا فقط انتقالم کع پنجشنبه ساعت ۱ نمیدونم کی بزنم ؟شما روزی چندتا پروژسترون داشتین؟بعد انتقال کیی امپولا براتون میزد؟

عزیزم من نه چیز خاصی خوردم نه کار خاصی کردم اما اغلب استراحت بودم. اما بچه ها اناناس،نشاسته،پاچه رو ...

ممنون عزیزم با دل پاکت برام دعا کن امپولات چطور میزدی؟من کسی نیس خونه بزنه به شوهرم میگم یاد بگیر ولی میترسم برام بزنه

از امروز عصر میزنم ایشالا فقط انتقالم کع پنجشنبه ساعت ۱ نمیدونم کی بزنم ؟شما روزی چندتا پروژسترون دا ...

من روزی یک آمپول پروژسترون و دوشیاف سیکلوژست دارم 

همسرم آمپول میزنه کاری نداره شما هم بده همسرت بزنه 

مهلا جونم نشد از پست اخرت جواب بدم.

فدات شم. برام دعا کن عدد بتا خوب رشد کرده باشه. امروز روز ۱۱ عزیزم. انشالله که قسمت خودت بشه مهربون❤️

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
بچه ها جواب ازمايشم اومد بتا ٢٨٨ 😍😍😍😍😍😍😍😍الهي به حق امام زمان قسمت همه منتظرا بشه از ته دل ب ...

واااای چقد عالی 😍😍😍😍 خدا رو شکر عزیزم 😍😍😍😍

حسابی مبارک باشه چیکا جونم 😍😍😍🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

هزاران تبریک 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

بچه ها جواب ازمايشم اومد بتا ٢٨٨ 😍😍😍😍😍😍😍😍الهي به حق امام زمان قسمت همه منتظرا بشه از ته دل ب ...

ای جونم مامان ناز مبارک باشه من و همه منتظرا رو چیکا جونم دعا کن💃💃💃💃

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤