2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044668 بازدید | 684402 پست
مشکلت چی بود انتظار جون دفعه چندم مثبت شدی ؟وای ببخش اینقد سوال میپرسم 

عزیزم انقد خوشحال میشم کمکت کنم هر جقد سوال داشتی بپرس با جون دل میگم بهت، من سه ساله ازدواج کردم سه ساله هم نازایی دارم از همون موقع اول ازداوج رفتم دنبال دکتر، من تنبلی تخمدان دارم، یسالو نیم رفتم مطب دکتر الکی پولم رفت وقتم رفت، حیف چقد امپول زذم کقد پول سونو دادم تا اینکه بعد یسال رفتم مرکز، اونجا اول گفتن اول رو تخمدانات رو بسوزونیم که تخکمک ازاد کنه اسم عملش یادم رفت که اونم بی فایده بود پولم الکی رفت، بعد میخاستن ای یو ای کنن خودم گفتم اصلا نه میخام برم ای وی اف، تخمکک کشی شدم سی تا تخکمک داشتم که 18 تا جنین شد هایپر شدم دوماه استراحت، بغدش خورد به کرونا مرکز تعطیل شد، انتقال ادل و ذومم منفی شد الانم انتقال سوممه پی آر پی شدم، امروز روز نهمم هست بی بی گذاشتم بعذ ی ربع بیست دقیقه مثبت شد بچه ها میگن مثبته، پنجشنبه آزمایش دارم بازم توکل به خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اینبار دیگه هر کس هر راهی میگفت رفتم، هیسارو شدم مشکلی نبود، پنج شیش کیلو لاغر کردم هر روز تا سر کار پیاده میرفتم حدودا نیم ساعت، شبا با روغن سیاه دانه زیر شکمم ماساژدادم، میوه سبزیجات خوردم، نماز استغفار خوندم صلوات حضرت زهرا 530 بار دادم، ختم روزی هزار تا استغفار گفتم تا سی روز، ان شاء الله که ایندفعه جواب بگیرم از خدا، ان شاء الله که نگام میکنه، نشدم بازم میرم چون توکل یه خودشه، جنینام تموم هم بشه بازم میرم تخمکک کشی

از دکتر پرسیدم احتمال داره من هی انتقال بدم منفی شه و هیچ وقت مادر نشم گفت نه😂،من اوایل جوری شده بودم انقد ناامید بودم میخاستم برم دنبال رحم اجاره 

عزیزم اصلا تو نوبت نمیمونی که، نوبتاش روزانس، فقط طی روزای پریودت شاید بگن بری فلان روز پریود بیای

وای چقد خوب خدا خیرت بده اخه من زاهدانم اینجا فقط یه مرکز ناباروریه که واسه نوبت دیروز رفتم گفت برج ۷ بیا تازه ویزیت شو

من اینبار دیگه هر کس هر راهی میگفت رفتم، هیسارو شدم مشکلی نبود، پنج شیش کیلو لاغر کردم هر روز تا سر ...

منم هنوز دفعه اوله اینقد ناامیدم که همش شوهر بیچارم میگه دعا کن به جای ناامیدی.همش کارم گریست.انشالله که بتات بالا بره زیاد دو قلو بشی من ذوقتو بکنم عزیزم😍😍😍

دیروز دادم که ۱۸ بود مشکوک به بارداری دوباره فردا تکرار باید بکنم  

رنج آزمایشگاه چند بود ؟ 

منم دقیقا اینجوری بودم وقتی دخترمو باردار بودم ۴۸ ساعت بعد ولی تکرار کردم بالا رفته بود 

انشالله برا توام بالا میره . راستی برا من رو بی بی چکم همون لحظه نشون نداد بعد یک ربع هاله انداخت

خدای من خدای معجزه هاست . 
رنج آزمایشگاه چند بود ؟  منم دقیقا اینجوری بودم وقتی دخترمو باردار بودم ۴۸ بعد ولی تکرار کردم ...

منم از روز هفتم تا نهم بعد از یه ربع هاله مینداخت پررنگ تر بود این روزای اخر تا دیروز هاله بعد از یه ساعت میفتاد و کمرنگتر سد انگاری افت کرده