2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044597 بازدید | 684400 پست
دوتابسته داری نگران نباش برادومی هم میمونه.ارکجامعلوم که دومی معجزه نشه

معجزه ای قراربود بشه تو این چندسال میشد.دارم فکر میکنم یبار دیکه پانکچر بشم جنین داشته باشم بعد انتقال بدم

یا رب العالمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عالیه اتفاقااون خانوم هم بی بودن.امیدت به خدافقط استغفرالله زیادبگو

وای خداروشکرررررر😍😍😍😍😍 مرسی بهم گفتی تو دلم عروسی شد🥰🥰🥰🥳🥳🥳🥳 حتما عشقم. حتما به امید خدا. خیر ببینی

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام دوستان روز چندم انتقال ساک بارداری تون رو مشاهده کردین توروخدا دعا کنید فردا میرم آزمایش مجدد د ...

سلام عزيزم، معمولا چند روز بعد از آزمايش بتا ميرن سونو ساک.

شما تعيين جنسيت بودي؟ کدوم مرکز؟

سلام دوستان روز چندم انتقال ساک بارداری تون رو مشاهده کردین توروخدا دعا کنید فردا میرم آزمایش مجدد د ...

اتفاقا امروز به یادت بودم. انشالله که فردا بتا تپل بالا رفته باشه. یکی از بچه ها هشتصد و خورده ای بود که دکتر با سونو ساک رو نشون داد. اما اغلب بالای ۱۰۰۰ میگن. 

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
سلام عزيزم، معمولا چند روز بعد از آزمايش بتا ميرن سونو ساک. شما تعيين جنسيت بودي؟ کدوم مرکز؟

آره تعیین جنسیت بودم مرکز این سینا...برام دعا کن فردا بتام بالا رفته باشه خیلی التماس دعاا

خانوما رقص تو دوران انتقال جنین ضرر داره ؟؟ 

لطفا هر کی میدونه جواب بده

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود... ❤️ خدایا شکرت بابت معجزه قشنگت 👪