2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044517 بازدید | 684391 پست
همش ميترسم بي بي ها الكي مثبت شده باشن😔😔شايد خنده دار و لوس باشه اما اين ترسه برام واقعا😞

امروز تو یاسمین چرا اینجوری شدید؟

همون انرژی مثبت قبل داشته باشید تورو خدا 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
منم با شما موافقم عزيزم، کاملا درسته، ما چندين نوع دارو و آمپول داريم که مجبوريم تا روز14 بزنيم، مجب ...

درسته گلم ،منم به همین دلیل میگم دیگه امیدی برای مصرف داروها برامون نمیمونه ،اصلا زمان لانه گزینی برای هر کس متفاوت ،حالا چون نازیلا جون بی بی مثبت شد دلیل نمیشه برای بقیه هم خیلی زود مشخص بشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نگران نباش. از الان واسه روز پریودت بخوای غصه خوردن رو شروع کنی تا ته سیکل که دق میکنی. هر روز ...

قربونت برم باشه عزیزم سعی میکنم آرومتر باشم. آخه باید واسه روز اول تا سوم وقت بگیرم که داروهای پانکچرم رو بده الان دیگه نمیدونم میخواد چی بشه به این خاطر ناراحتم. انشالله که جنینای خوب برات درست شده باشه و انتقال بدی مامان بشی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم اشکال نداره گلم ، به دکترت بگو احتمالا قبل انتقال بهت قرص ال دی بده که تنظیم بشی  😔 به ...

فدات شم من هنوز انتقال ندادم بعد عید قراره تازه پانکچر بشم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
قربونت برم باشه عزیزم سعی میکنم آرومتر باشم. آخه باید واسه روز اول تا سوم وقت بگیرم که داروهای پانکچ ...

عزیز دلمی. ممنونم گلم. توکل بر خدا. نه حتی فکرشم نکن به موقع میشی انشالله❤️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزیزم ببخشید زیاد سوال میپرسم چون منم شهرستان هستم سخت نبود براتون رفت و آمد برای دکتر؟ تقریبا چند ب ...

تو مام کار خوبی که میکنن این هست که وقتی میری ویزیت و همه چیز اوکی هست برات داروهاتو مینویسن میری میخری میبری خونه ات.هروقت پریود شدی از روز اول داروهاتو شروع میکنی و تا روز۹اینا ادامه میدی و روزای۸_۱۰یه روز میری سونو و تموم میشه میگن فلان روز بیا واسه تخمک کشی.دیگه تندتند سونو نمیکنن این خیلی خوبه.تو انتقال هم باز فقط یه بار سونو میکنن.برا ماها که ازشهرستان میریم این روششون خیلی عالیه.و اینکه داروهارو معمولا کم نمیدن یه جوری میدن که تعداد جنین هات خوب باشه ودرعین حال هایپری رو خیلی خوب کنترل میکنن.من بااینکه۲۱تاتخمک داشتم فقط نفخ شکم داشتم که اونم بعد چندروز خوب شدم.به نظرم ارزشش رو داره آدم بره همچین جاهای خوبی و هم زود نتیجه بگیره و از فکر وخیال راحت شه هم اینکه الکی هی هورمون نگیره.جنین شناسشونم خیلی خوبه.دستگاه هاشونم همشون تازه وخوبه.

تو مام کار خوبی که میکنن این هست که وقتی میری ویزیت و همه چیز اوکی هست برات داروهاتو مینویسن میری می ...

خوبی جان شما چه روزی ازمایش دادی و بتات چند بود؟

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
دوستای گلم من امروز پریود شدم. سیکلم ۲۶ روزست من دو روز زودتر و ده روز بعد پانکچر شدم. پریود دوم شنی ...

میگن دیرتره ولی من پریود اول یه هفته زودتر شدم پریود دوم رو درست ۳۱ روزه شدم سیکل من ۳۱ روزه ست

تو چرا يهويي اينجوري شدي اون مامان پرانرژي شيطون چي شد پس؟ 😒😒😒بابا بخدا زود بي بي زدي دختر من&nbs ...

عصر بی بی چک گذاشتم دیگه هیچ خطی هم نیفتاد

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚