2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044517 بازدید | 684391 پست

دوستانی که انتقال دادین ،عزیزان من برا چی بی بی چک اینقدر زود استفاده میکنید که خودتون رو ناراحت کنید ،اگر بی بیچک رو دکترا قبول داشتن میگفتن همه روز ۷ استفاده کنن و دیگه نیازی به زمان طولانی تر و آزمایش هم نبود ،ترو خدا با خودتون اینطور نکنید ،اصلا اعصاب منم به هم ریخت 😣

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ببین تاریخ زده برات ؟ اگه تاریخ نزده باشه مبتونی بری آزمایش بدی گلی  ولی بازم باید صبر کنی دوب ...

جنین ۳ روزه تازه روز ۱۶ باید آزمایش بدیم 😳😳

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستانی که انتقال دادین ،عزیزان من برا چی بی بی چک اینقدر زود استفاده میکنید که خودتون رو ناراحت کنی ...

منم با شما موافقم عزيزم، کاملا درسته، ما چندين نوع دارو و آمپول داريم که مجبوريم تا روز14 بزنيم، مجبوريم، مثلا خدايي نکرده زبونم لال بي بي چک بزني  و منفي بشه اجازه نداريم داروهامون رو قطع کنيم، پس چرا خودمون رو اذيت کنيم.

اونايي که مثبت شدن که بسيار بسيار مبارکه ولي باقي دوستان توروخدا صبور باشيد.

خودت بودی گلم  مگه جنینت ۳ روزه نبود ؟ روز چند انتقال بودی ؟🤣😂😂😂

🤣🤣🤣🤣

ااا نه ،من امروز روز نهم بود جنینام هم ۴ روزه بودن😅

گفتم ببینم کی دیگه امروز ازمایش داده من ندیدم😅

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
خیلییییییی ناراحتم توی این ۹ سال که ازدواج کردم هیچ وقت پریودم جلو نیافتاده بود این ماه باید یک فرور ...

عزیزم اشکال نداره گلم ، به دکترت بگو احتمالا قبل انتقال بهت قرص ال دی بده که تنظیم بشی 

😔 به خدا خیلی ناراحت شدم منفی شدی ، همه ما این مرحله رو پشت سر گزاشتیم 

انشالله خدا تو عید طبیعی بهت یه نی نی ناز بده که اصلا نری برای انتقال 🤲🤲🤲🤲❤

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
نمیدونم میترسم هیچ وقت مثبت نشم  این سری دکتر میگف حتما میشی  پی ار پی کرده بودم ضخامتم ...

آزمایش ایمنی و ... دادین؟ منم همه چیم عالی بود وضعیت رحم و جنین ها. البته سه روزه بودن. ولی نشد. تنها چیزی ک ب فکرم میرسه همین ازمایشاس. توکل به خدا ان شاالله ما هم نتیجه میگیریم ب زودی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
🤣🤣🤣🤣 ااا نه ،من امروز روز نهم بود جنینام هم ۴ روزه بودن😅 گفتم ببینم کی دیگه امروز ازمایش داده ...

ااای بابا 

فکر کردم ۳ روزه بودن 🤦‍♀️🤦‍♀️🤣🤣

خیر سرم اومدم به یاسمین انرژی بدم و از ناراحتی درش بیارم 

ولی خدایش الان برای شما هم که جنینت ۴ روزه بوده تازه روز ۹ بتا ۱۶۸ بوده 

چه توقعی داره روز ۷ بیبی مثبت بشه ؟ درسته ؟

خدایش نباید بیبی بزاریم ، همش تقصیر من شد 🤕🤕

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
خدانکنه مهربونم. پاشو پاشو شنبه برو ازمایش بده که تیکرت رو ببینم😍😍

شوهرم ميگه همون يك شنبه بريم برنامه هامونو بيخودي بهم نريزيم فردارو تحمل ميكنم به اميدخدا يك شنبه صبح ميرم😢

خداياشكرت....❤️ 
ااای بابا  فکر کردم ۳ روزه بودن 🤦‍♀️🤦‍♀️🤣🤣 خیر سرم اومدم به یاسمین انرژی بدم و از ناراحتی ...

اره زوده انشالله که مثبت میشه و دلش شاد میشه🥰

شوهرم ميگه همون يك شنبه بريم برنامه هامونو بيخودي بهم نريزيم فردارو تحمل ميكنم به اميدخدا يك شنبه صب ...

انشالله عزیزم. هرجور دلت ارومه همون کار رو بکن❤️

همش ميترسم بي بي ها الكي مثبت شده باشن😔😔شايد خنده دار و لوس باشه اما اين ترسه برام واقعا😞

عزیزم وقتی دوبار امتحان کردی و مثبت شد خیالت راحت باشه که ازمایشتم بتاش بالاست