2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044548 بازدید | 684395 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عفونت داخل رحم رو چک کرد یا واژن؟ چندتا از این کپسول استفاده کردی؟

معاینه ام کرد دیگه ، دید یکم عفونت دارم 

این کپسول یک ماه و نیم قبل انتقال تا شب انتقال 

درواقع  دوتا پریود قبل انتقال شروع شد 

پریود هم شدم فقط ۳ شب استفاده نکردم، خونریزی که کم شد دوباره شروع کردم 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
ممنونم عزیزم.من دوبار شهرستان انتقال دادم یه بار منفی شدم یه بارهم سقط.بعدش مام رفتم و راضی بودم

عزیزم ببخشید زیاد سوال میپرسم چون منم شهرستان هستم سخت نبود براتون رفت و آمد برای دکتر؟ تقریبا چند بار رفتید دکتر؟ 

چون مثلا من توی سیکلی که پانکچر شدم تقریبا ۵ بار رفتم دکترم معاینه کرد

بچه ها ی سوال من فردا سنو قلب دارم بنظرتون واژینال برم یا شکمی میترسم شکمی مشخص نباشه طبق پریود هشت ...

برای من شکمی هم نشون داد گلم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم ببخشید زیاد سوال میپرسم چون منم شهرستان هستم سخت نبود براتون رفت و آمد برای دکتر؟ تقریبا چند ب ...

عزیزم من هم از جنین شناسی مرکزمون راضی نبودم تا الان که خیلی بد بود. اصلا نگفتن چند تا تخمک کشیدن. بعد پنج روز از مالی فقط زنگ زدن که ما پول دو تا بسته رو گرفتیم بیاین فقط یک بسته دارین اون یک بسته دیگه رو پس بگیرین. هرچی رفتیم پرسیدیم که جنین های توی اون بسته چند تاست اصلا بگو یک کلمه جواب😑 الانم میگن این هفته برگه ی فریز جنینتون آماده است بیاین ببرین. فردا میشه داوازده رو که من تو بی خبری کاااااملم😭 بعد از عید شوهرم رژیم شروع کنه برم مرکز مام. تا خدا چی بخواد. ولش کن رفت و امد داریم ولی اعصابمون راحت تره

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزیزم من هم از جنین شناسی مرکزمون راضی نبودم تا الان که خیلی بد بود. اصلا نگفتن چند تا تخمک کشیدن. ب ...

واقعا نامردیه اینهمه وقت ادم رو تو بیخبری بزارم. حتما مرکزت رو عوض کن. البته انشالله با همین بسته ای که داری جواب میگیری

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
واقعا نامردیه اینهمه وقت ادم رو تو بیخبری بزارم. حتما مرکزت رو عوض کن. البته انشالله با همین بسته ای ...

اره والله😭😭😭😭 توکل بر خدا🤲

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
صبح بی بی چک زدم حتی کاذبشم به زور رنگ داد 😭😭😭😭😭😭

واای دختر 

اخر سر طاقت نیاوردی ؟ تو جنینت ۳ روزه بوده حداقل باید تا روز ۱۲ صبر کنی برای بیبی چک🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ تازه روز ۷ هستی چه انتظاری داشتی ؟

الان پیامتو خوندم 😑😑😑

خودتو جمع و جور کن خیالت راحت تو مامان شدی 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم من هم از جنین شناسی مرکزمون راضی نبودم تا الان که خیلی بد بود. اصلا نگفتن چند تا تخمک کشیدن. ب ...

شما مام پیش کدوم دکتر میرید؟

آخه من خودمم شاغلم یکمم سخت میتونم مرخصی بگیرم راهمون هم نسبتا دوره برای همین میخوام ببینم چه جوریه و چند وقت درگیر رفت و آمد میشم