2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044541 بازدید | 684395 پست
نازی به جوجه هات خدا برات حفظ کنه والا نصر پدرسوخته رفته، مارو ول کرده به امون خدا نمیدونم با لاه ...

زهرا جان یعنی چی رفته؟یعنی برا همیشه رفته؟ پس تکلیف ما چی میشه؟ گفتن عمل هارو‌خودش انجام میده .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نازیلا جون بتای شما چند بود؟

سلام گلم تبررریک زیاد عشقم 🤩🤩🤩🤩 انشالله نی نی خوشگلتو ۸ ماه دیگه میگیری بغل 🥰🥰 

عزیز من ۳ تا جنین ۵ روزه بود ، بتا روز ۶ ام ۱۰۲ بود 🙄🙄🙄 برام دعا کن 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
واای دختر  اخر سر طاقت نیاوردی ؟ تو جنینت ۳ روزه بوده حداقل باید تا روز ۱۲ صبر کنی برای بیبی چ ...

نه من منفی ام میدونم خودم😭

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام گلم تبررریک زیاد عشقم 🤩🤩🤩🤩 انشالله نی نی خوشگلتو ۸ ماه دیگه میگیری بغل 🥰🥰  عزیز من ...

مرسی عزیزم انشالله خودتون هم بسلامتی نی نی های گلت رو بغل بگیری. فردا انشالله ازمایش میدی؟

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
بچه ها ببخشید من دستشوی زیادمیرم هردفعه هم حس میکنم‌کامل تخلیه نشدم چکارکنم؟عفونت ادراری نیس؟

ببین این علائم بارداریه . من باردار بودم اینجوری بودم . هر دقه میرفتم دستشویی . هر لحظه حس میکردم ادرار دارم و حتی حس میکردم پریود میشم 

ب نظرم زود بی بی زدی . انشالله که مثبتی

خدای من خدای معجزه هاست . 
معاینه ام کرد دیگه ، دید یکم عفونت دارم  این کپسول یک ماه و نیم قبل انتقال تا شب انتقال  ...

عزيزم من زياد خم و راست ميشم يا ميشينم يا پا وايميستم زيرشكم و تخمدانام درد ميگيرن😢مشكلي نباشه يوقت😞

خداياشكرت....❤️ 
ببین این علائم بارداریه . من باردار بودم اینجوری بودم . هر دقه میرفتم دستشویی . هر لحظه حس میکردم اد ...

نمیخوام الکی دلمو خوش کنم ولی اره کمردرد پریودی هم دارم ولی قبلناهم‌گاهی وسطای سیکل اینجورمیشدم 

یا رب العالمین
عزيزم من زياد خم و راست ميشم يا ميشينم يا پا وايميستم زيرشكم و تخمدانام درد ميگيرن😢مشكلي نباشه يوقت ...

نگران نباش چیکا جون منم همینجوریم

نمیخوام الکی دلمو خوش کنم ولی اره کمردرد پریودی هم دارم ولی قبلناهم‌گاهی وسطای سیکل اینجورمیشدم  ...

عزيزم منم حجم ادرارم زياد شده و حس ميكنم گاهي كامل تخليه نميشم انشالله خوش خبر باشي😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 
نمیخوام الکی دلمو خوش کنم ولی اره کمردرد پریودی هم دارم ولی قبلناهم‌گاهی وسطای سیکل اینجورمیشدم  ...

نا امید نشو عزیزم. من دلم روشنه

خوب ۳روزه هم ۲روز بعدترباید نشون بده

نه گلم جنین ۳ روزه خیلی دیر بتا میره بالا 

نگاه کن الان دوستمون که مثبت شده روز ۱۴ بتا ۱۶۸ شده ، ولی من روز ۶ بتا ۱۰۲ بود 

قشنگ فرقشو حس کن 

تازه اگه ادرار اول صبح نباشه که هیچی 

اصلا نشون نمیده مگه بتا بالای ۳۰۰ باشه 

اصلا نا امید نباش برو آزمایش بده انشالله که نثبتی باشی و دل ما هم شاد بشه 😇😇😇

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
شما مام پیش کدوم دکتر میرید؟ آخه من خودمم شاغلم یکمم سخت میتونم مرخصی بگیرم راهمون هم نسبتا دوره بر ...

عزیزم من علیرضایی یا منتظری. هنوز صد درصد تصمیم نگرفتم. فعلا یه مقدار کلافه ام. تا جواب جنین شناسی نیاد بلاتکلیفیم. ما ساری هستیم. خودمم سر کار نرفتم تا تکلیف بچه مشخص بشه.

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰