2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044737 بازدید | 684407 پست
رحمتو گرم نگه دار شبا روغن سیاهدونه بزن ببند گرمیجات بخور غذاهای مضر کمتر بخور قرص تقویتی بخور&n ...

عزیزم پرگناکر برای قبل از انتقال خوبه یا قبل از پانکچر؟....اگه برای انتقاله چن وقت قبل باید خورد؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نترس ما پشتتیم 😂

اي شيطونا داريد منو وسوسه ميکنيد.

اتفاقا 5 تا بي بي چک توي خونه دارم ولي ميگم من  تا دوشنبه هفته ديگه بايد دارو بزنم، خداي نکرده، زبونم لال اگه منفي بشه، ديوونه ميشم تا دوشنبه، آمپولامم نميزنم ديگه😅😅😅

دکترت کی بود رها؟ ریا چیه مهم نیتت بوده گلم قربون قلب مهربونت 

دکتر کتايون يزدچي

حالا نتيجه هرچي باشه مهم نيست ولي مهم اينه که دکترم خيلي مهربون و خانم و باسواده.

اينکه جنين بگيره يا نه، به هزارتا علت ميتونه باشه.

يه چيزي رو خواهرانه بهتون بگم دوستاي عزيزم

هر وقت دلم ميگيره و توي دلم ميگم خوشبحال يه آدمي که مثلا پولداره، بچه داره، پسر داره، دختر داره و..............

بعدش ميگم معلوم نيست خدا چه چيزي رو ازش گرفته.

انشالله همتون به آرزوهاتون برسيد دوستاي من😍😍😍

بچه ها یک سوال، اگر بسته سه تایی رو باز کنن و خدا خواست و هیچ کدوم از بین نرفت، خودمم فقط بخوام یکی ...

اگه کیفیتشون خوب باشه اره میشه.....مال من سه تا بود باز که کردن دوتاشو انتقال دادن اون یکیشو گفتن دیگه نمیشه فریز کرد

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
فدات شم عزیزم انشاله.انشاله خبر بارداری شما😍خیلی دلم میخاد خبر بارداری تونو بشنوم.

الهی من فدای اون دل مهربونت بشم ...چقد این دعات به دلم نشست عزیزم ....خیلی محتاج دعا هستم .....ایشالله که به حق این ماه عزیز خدابچه های صالح و سالم بهت بده که زندگیت رو پر از خیر و برکت کنن

چشم مرسی عزیزم

فدات گلم

روزی ۴تا استرادیول بخور خیالت راحت فوری میره بالا

با روزی ۴ تا استرادیول و وایاگرا واژینال و کلی غذاهای مفید هم دفعه پیش خوب بالا نرفت

آخرش با ۷ انتقال داد 

میخوام اینبار بگم بذاره ۹ بشه بعد انتقال بده!

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ان شاءالله که براتون خیر باشه و زودی باخبر خوش خوشحالمون کنی. ولی همسر من از اولشم اتمام حجت کرده ب ...

قربونت ّبرم الهی .مهربونم ...ایشالله که خدا همه حاجتمندارو جاجت روا کنه از جمله من و شما .....اصلا خدا کنهه طبیعی باردارشی ...اره یادمه خواهری ..نه راضی میشه ایشالله....شوشو ی منم راصی کردنش خیلی سخت بودمخصوصا به خاطر کرونا ولی تو طول زمان راضی میشن ...مهم اینه که دست از سرشون برنداریم☺.

يه چيزي رو خواهرانه بهتون بگم دوستاي عزيزم هر وقت دلم ميگيره و توي دلم ميگم خوشبحال يه آدمي که مثلا ...

اره قربونت برم تو قران ایه داریم که هیچوقت باطن زندگی خودتون رو با ظااهر زندگی دیگران مقایسه نکنید .....به نظرم این ایه ساعتها جای فکر کردن داره