2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست
عزیزم بنظرم با آزمایشگاه صحبت کن بعضی جواب ها رو میتونن زودتر بدن شرایطت رو بگو دیر میشه شاید بتونن ...

ممنون گلم که جواب دادین. گفتم. میگن این فاکتورا  دیر در میاد جوابش

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش منو هم فریز میکردن چهارسلولی ها رو....یکم خیالم راحت میشد....چرا گفتن دو روز دیگه هم بمونه؟؟؟

برای منم فکر کنم چون به تعطیلات میخورد و مرکز تعطیل بود دو روزه فریز کردن وگرنه همون ۴روزه فریز کنن بهتره عزیزم مطمئنتره 

سلام عزیزم خداروشکر هستیم جنین دیگه ندارم برای انتقال  همسرم هم به هیچ عنوان راضی نمیشه دوبار ...

خوب حالا یه خورده استراحت کن بعد دوباره راصیش کن عزیز دلم ....منم بعد از انتقال اخرم که دوسال پیش بود اصلا دلم نمیخ است دوباره شروع کنم ...ولی الان از هدامه که زودتر شر ع کنم 

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
بچه ها یکم ارومم کنید اخه چرا فریز کردن ازالان دیگه استرررس دارم که نکنه همینا از فریز در نیااان موق ...

دختر انقد اذیت نکن خودتو. اکثر بچه ها فریز کردن. طوریشون نمیشه. من برا انتقال ک رفته بودم از دکتر پرسیدم جنینا از بین نرفتن؟ کلی بهم خندید. نگران نباش ان شاالله صحیح و سالم انتقال میدی و برات نی نی های تپل مپل میشن.

اتفاقا خوشحال باش انتقال ندادن. رحم و تخمدان هاتم یه استراحتی می کنن بندگان خدا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون گلم که جواب دادین. گفتم. میگن این فاکتورا  دیر در میاد جوابش

منم فقط به خاطر ۵ روز که آزمایش رو بدن سیکلم افتاد ۳۱ فروردین وگرنه اول اسفند شروع میکردم اینقد ناراحت شدم خیبیییلیی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
انشالله،توکل به خدا. همسرم دو قلو خیلی دوست داره. انشالله هرچی صلاحمونه❤️

مبارکه عزیز دلم ....منو هم از دعات بی نصیب نزار

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
دسته. ب ما هم تو تهران‌گفتن عمل. ولی دکتر مشهد همسرم گفت نه. گفت اول بچه دار بشین به هر روشی بعد ...

مبارک باشه عزیزم ایشالله.....چه کارایی کردی باردارشدی دارو خوروی؟

خوب حالا یه خورده استراحت کن بعد دوباره راصیش کن عزیز دلم ....منم بعد از انتقال اخرم که دوسال پیش بو ...

ان شاءالله که براتون خیر باشه و زودی باخبر خوش خوشحالمون کنی.

ولی همسر من از اولشم اتمام حجت کرده بود که فقط همون یه بار .بازم تا خدا چی بخواد

خدایا شکرت
خداخیرت بده امیدوارم کردی دفعه قبل انتقال دادم دوتاجنین۵روزه بود ک نشد این سری دومرحله ای بودم &n ...

عزیزم ایشالله که مثبته دکترت کیه؟خودش گفت دو مرحله ای باشه؟

دکتر طرازی گفت برای پرخون شدن و ضخامت اندومتره، اما دکتر شفیقیان میگه اگه اندومتر ضخیم باشه خراش مید ...

مال من ضخیم نمیشد خراش داد دکترم ..

دوستان من روز ۱۰ ضخامتم ۶ونیم بود استرادیول و کرده روزی ۱۰ تا میخورم تعدادش بالا  نزنه جای دیگم ...

ده تااااااااااا؟بالاتر از ۶ تا نباید باشه عزیزم....والرات ۲ هست؟

سلاااام بچها من مثبت شدم خدایاشکرت الهی شکر خداقسمت همتون کنه انشالله🤲

خدارو شکر عززیزم ....منو هم دعا کن