2777
2789
عنوان

سریال کیمیا چرا دلم واسه آرش میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 87 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا من خیلی بدم میاد ازش، رفتاراش رو اعصابه، همش پنهان کاری میکنه، بعدم با کلک کیمیا را گرفت... خب رک و راست همون اول میگفتی همه چی را

در عین حال که از آقای پورسرخ بدم نمیاد

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
والا انقدر کیمیای ... دوست داشت زنم نگرفت عمرشو گذاشت پای آزاده

تازه بچه خودشم نبود😂😂الان مردا بچه خودشونم نمیخوان

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

اولا ک دروغ گفته بود 

بعدش هم کیمیا رو گرفته بود برای اینکه به پدرش ثابت کنه اون هرکاری ک بخواد رو میتونه بکنه 

اون خدمتکارم برای کنترل کردن کیمیا بود نه ..🤣

[army]   (:...I could see the sunshine
دلت براش نسوزه نقشه ها داره آرش...

جدی انتقام می گیره؟ ایول😍😂

(شلوار مش رجبم اکانتم تعلیق مشکی شد🥂) من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی" 
هیچوقت نفهمیدم چرا همه از کیمیا بدشون میاد😐😂

تو همچی دخالت میکنه 

یه بار مثه ادم نمیشه تو خونه و زندگیش 

همین دخالتا کار دستش داد و حقش بود

خوشحالم مثل ابر تو بهار 𝙷.𝚂 🌱#جذابای_سایت

فیلمو دقیق نکاه کنید 

آرش دلیل ازدواجش انتقام گیری از پدرش و دنبال محموله که پدر کیمیا برد بود  

بعدش در طول فیلم دقت کنید هی داره دروغ میگه 

پدرش ارجحیت داره نسبت به زنش 

بعدشم منم از کیمیا بدم میاد 

صرف اینکه یکی پدرو مادرش تو کار فیلم و سینماست نباید وارد بازیگری بشه اصلا از بازیش خوشم نمیاد

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)