2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044743 بازدید | 684407 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشااله خدا بهت یه گل پسر بده. برای بچه سوم میخوای اقدام کنی؟ برای بچه دومت روشهای رژیم و تخمکگذار ...

اره عزیزم بچه ی سوم برایه دومی ۶ ماه رژیمو دردسرو چون تخمدان هام پلی کیستیکه تحت نظر دکتر بودم دقیق روز تخمک گذاریمم میدونستم اما نشد نا شکری نمیکنم عشقمن ولی ادم باید برایه خواستش به نظر من بجنگه من عادیع برام تو زندگیم هیچی رو به اسونی به دست نیاوردم اینم مثله همه چیز 

پود اینوفولیک خوبه کسی استفاده کرده؟؟

خوبه ولی میگن ویدامین اوابوست کامل تره من اوابوستو گرفتم فکر کنم شروع سیکلمون با همه من ۱۴ فروردین نهایتش ۱۵ پریود میشم میرم تو سیکل اگه خدا بخواد

سلام بچه ها من امروز ازمایش بتا دادم جوابش ۵۴۹۰بوده و امروز روز ۱۶بعد انتقال هستم توروخدا بگید احتما ...

سلام عزيزم، چه بتاي خوبي، از روي بتا مشخص نميشه، حتما بايد سونو ساک حاملگي بري.

دست راستت روي سر من😊😊

واسه ما هم دعا کن.

سلام بچه ها منو سونو کردن گفتن این ماه انتقال برات انجام نمیدیم چرااا    

حتما شرایط رحمت اکی نبوده به منم ماه اول گفتن رحمت هنوز به حالت عادی بر نگشته با تخمدانت انتقال ندادن و گفتن با پریودی خوب میشه

سلام عزيزم، چه بتاي خوبي، از روي بتا مشخص نميشه، حتما بايد سونو ساک حاملگي بري. دست راستت روي سر من ...

شما هم دعا کن سالم بدنیاد بیاد خیلی سختی کشیدم...

ان شاالله دامن همه سبز بشه به حق محمد

اره عزیزم بچه ی سوم برایه دومی ۶ ماه رژیمو دردسرو چون تخمدان هام پلی کیستیکه تحت نظر دکتر بودم دقیق ...

خدا دخترهای گلتو حفظ کنه.

شما چون پلی کیستیک هستی, تعداد تخمکهای زیادی داری و میتونی راحت تعیین جنسیت هم کنی.

ولی من فکرنکنم بتونم, حالا بازهم با یه دکتر دیگه مشورت میگنم تا ببینم خدا چی میخواد

من نگفتن هایپرم ولی خیلی گفتن رعابت کنم فکر کنم‌منم خفیف بودم ۱۵تاتخمک داشتم انتقال دادن برام یعنی م ...

منم ١٦ تا تخمك داشتم، سفيده تخم مرغ بخور، پودر پروتئين بهت ندادن؟ 

نه عزيزم انشاالله ميگيره و مامان ميشي گلم🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
منم ١٦ تا تخمك داشتم، سفيده تخم مرغ بخور، پودر پروتئين بهت ندادن؟  نه عزيزم انشاالله ميگيره و ...

نه گفتن سفیده تخم مرغ ودوغ وسینه مرغ وبادام شور بخورم منم یه عالمه دوغ خوردم بقیه ش کمتر

یا رب العالمین
نه گفتن سفیده تخم مرغ ودوغ وسینه مرغ وبادام شور بخورم منم یه عالمه دوغ خوردم بقیه ش کمتر

آره رژيم غذاييش همينه، من ٧ تا سرم هم داشتم. اوضاعت خداروشكر از من بهتره..

روز چندم انتقالي؟ 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
فدای دل مهربون و زجرکشیده همتون بشم ازته دل میخوام همتون موفق بشین تواین راه امروز۱۴م ازمایش غروب ...

خداروشکر عزیزم برای همه ی بچه های این تاپیک دعا کن برای منم دعا کن که دامن همه سبزشه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏