2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044758 بازدید | 684410 پست

بچها یاد منم بدین چجوری عکس اپلود کنم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب شد رو تو که بارداری امتحان کردم میخواستم الان خودم برم امتحان کنم با حل شدن قند اشکای منم سرازیر ...

نه عشقم این تست خانگی ها کلا چرت و پرته 

من دوستم باردار شد وایتکس هم گفتم امتحان کنه 

اصلا کف نکرد ، اصلا تست خونگی امتحان نکنید .🙄🙄

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
نه عشقم این تست خانگی ها کلا چرت و پرته  من دوستم باردار شد وایتکس هم گفتم امتحان کنه  ا ...

بله بله فقط بي بي چك😂اين يه نصيحت خواهرانه از سلطان بي بي چك تاپيك ميباشد😂

خداياشكرت....❤️ 

بچه ها من دکتر بهم ال دی داده بود و گفته بود 14 فروردین ک میشه روز دوم پریودم برم. امروز رفتم آزمایش ها رو بدم. ولی جواب  cd مارکر ها 22 فروردین (میشه روز 10 پریودم)درمیاد. ینی اون سیکل دیگه نمیشه انتقال داد فک کنم نه؟ چون اگه مشکل ایمنی و...  داشته باشم باید دارو مصرف کنم قبلش.

منم سه روزه که ال دی رو شروع کردم. حالا چیکار کنم؟ ال دی رو قطع کنم بمونه بعد جواب آزمایش ؟ یا نه ادامه بدم؟

ممنون میشم اگه کسی میدونه راهنماییم کنه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلاااام بچها من مثبت شدم خدایاشکرت الهی شکر خداقسمت همتون کنه انشالله🤲

مبااااااااارکه. ان شاالله به سلامتی. برا همه مام دعا کن عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

https://uupload.ir/files/6tt_20210310_095603.jpg

با وجود کاذبیش بهش سخت وفادارم و اینگونه توی تخت اوردمش و نگاهش میکنم😂

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
نه عشقم این تست خانگی ها کلا چرت و پرته  من دوستم باردار شد وایتکس هم گفتم امتحان کنه  ا ...

اره ولش کن 

بی بی بزن برامون

عززززيزم چقدر خوشگله🥺🥺🥺انشالله واقعي واقعيش😍😍😍

انشاالله برای دوتامون😍هفته بعد😛

سلام عزیزم. ممنونم منم شنیدم بعضی‌ها نمیدن. اما من داده بودم. تو جواب‌ها هم بر اساس اطلاعات سونو هم ...

عزیزم ان تی سونو ت چند بود؟

چرا دکتر ازت خواست بری امینیو؟ببخشید اگ دوس داشتی بگو

عزیزم دکترت صلاح دونسته خوبه این ماه انتقال بدی ولی وصعیت رحم و تخمدانت خوب نباشه عوضش برو واسه تق ...

اره گفت تخمدان ها بزرگه در لگن هم مایع ازاد دیده شد..جنین ها هشت سلولی بودن ...چیکار کنم برای تقویت

اره گفت تخمدان ها بزرگه در لگن هم مایع ازاد دیده شد..جنین ها هشت سلولی بودن ...چیکار کنم برای تقویت

رحمتو گرم نگه دار

شبا روغن سیاهدونه بزن ببند

گرمیجات بخور

غذاهای مضر کمتر بخور

قرص تقویتی بخور 

پرگناکر کانسپشن میگن خوبه برای مکمل قبل بارداری

دکتر عارفی هم بهم همینو داد