2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044597 بازدید | 684400 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر طول میکشه جوابش بیاد؟ من هنوز

معمولا یه جواب اولیه 3 روزه میدن. که متاسفانه برای من گفت نمونه کدره این جواب آماده نشد باید وایسم تا کشت کامل شه. بعدش هم بین 2 تا 3 هفته کاری جواب نهایی میاد. که میشه تقریبا 3-4 هفته معمولی

عزیزم انشالله که چیزی نیست. جدیدا خیلی ها رو میفرستن آمنیو. نمیخوام بگم الکیه. ولی خوب همه محتاط عمل میکنن دیگه.

این راه طویل و سخت خیلی صبوری میخواد.. منم الان بیشتر از سه هفته است تو خماری ام. معمولا هم هر کی میره آمنیو، اکوی قلب هم میفرستنش. منم رفتم. 

حالت رو میفهمم عزیز دلم. روزی که از اتاق سونو اومدم بیرون، حال خودم و شوهرم رو یادم نمیره که با چه خوشحالی رفتیم تو اتاق و تمام مدت قبلش داشتیم حدس میزدیم یعنی جنسیتشون چیه؟ شاید باورت نشه، ولی بارداری من دو بخش قبل ان تی و بعد ان تی تقسیم شد. و انگار دیگه هیچ وقت به اندازه قبل لذت نبردم، بس که مدام دلهره داشتم... حتی هر مرحله که به خیر میگذره، یه آزمایش دیگه، یه دغدغه دیگه شروع میشه.. 

انشالله خیره. هنوز چیزی نشده عزیزم. فقط میخوان همه راه ها رو بریم تا مطمئن باشیم   

سلام دوستان گلم.

من میخواستم با شماها یه مشورتی داشته باشم, نمیتونم خودم برای مشکلم تصمیم بگیرم, سردرگم شدم....

من برای بارداری دوم دارم اقدام میکنم.

بچه اولم طبیعی باردارشدم بعد از چندماه و دختره.

خانواده شوهرم و  شوهرم برای پسر دارشدن بهم زیاد فشارمیارن. مدام نیش و کنایه از خواهرشوهر و جاری میشنوم.

چدماه طبیعی اقدام کردم ولی باردارنشدم.

رفتم برای ivf و تعیین جنسیت, که چندروز پیش هم تو تاپیک گفتم براتون, 

چون ذخیره من خیلی کمه ۰/۱ هست, بعد از مصرف کلی دارو و آمپول فقط دوتا فولیکول ۱۱ داشتم که دکتر گفت نمیتونم پانکچر کنم....

دوباره چندماه طبیعی اقدام داشتم نشد, چندروز پیش رفتم عکس رنگی گرفتم, متوجه شدم که چسبندگی رحم داشتم.

حالا سوالم این هست : چون جنسیت برام مهمه, به نظرتون دوباره برم سراغ ivf یا طبیعی اقدام کنم؟؟؟

آخه ivf میترسم بازهم نشه و طبیعی میترسم که دختر بشه...

نمیدونم واقعا چیکار کنم؟ اینقدر فکر کردم دارم مریض میشم

ببخشید طولانی شد.

ولی اگر ممکنه همگی به من نظر بدین, اگر شما جای من بودین چیکار میکردین؟؟

مورفولوژی شوهرم هم ۲%

در اینکه دختر و  پسر  فرقی ندارن, شکی ندارم, فقط چون نیش و کنایه میشنوم خسته شدم. همه پسر دارن اطراف من.

ببخشید طولانی شد. ولی اگر ممکنه همگی به من نظر بدین, اگر شما جای من بودین چیکار میکردین؟؟ مورفولوژ ...

سلام عزیزم اگه جنسیت خیلی برات مهمه از طریق ivf اقدام کن دقیقا جنین پسر برات انتقال میدن 

من خیلی دیدم انتقال میدن

مرسي كه با حوصله جواب دادي گل من😘

قربونت عزیزم آخه تجربه هر دو رو دارم درک میکنم

خواهرم پلی کیستیک شدید بود بهترین دکترای تهران چرخید و همه بی تردید گفتن کاهش چربی شکمی و تحرک معجزه میکنه داروی تنهایی جواب نمیده

خودم هم لاپارا کردمو ذخیرم خیلی کم شد

جوونه انشالا با همون ورزش و دارو جواب میگیره

معمولا یه جواب اولیه 3 روزه میدن. که متاسفانه برای من گفت نمونه کدره این جواب آماده نشد باید وایسم ت ...

درکت میکنم عزیزم از دیروز حال خودم و شوهرم خیلی بده واقعا بارداری خیلی سخته و این انتظار ها بدترش میکنه

فکر کن تا دیروز دنبال لباسای بچه گونه بودم با همسرم میگفتیم اینو بخریم اینو نخریم حالا حتی نمیتونیم اسم بچه رو بیاریم وقتی حالت تهوع میگیرم قلبم فشرده میشه که خدایا نکنه آخر این تهوع ها از دست دادنش باشه.. حتی نمیتونم یه لحظه هم به نبودش فکر کنم

دکتر به ما گفت دو هفته ای میاد جوابش پس الکی میگفته

پس فکر کنم باید همون زمانی که منتظر جواب آزمایشیم آنومالی و اکوی قلبم بریم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن