2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044717 بازدید | 684407 پست
بچه ها من یه رگ صورتی خیلی خیلی کمرنگ رو دستمال دیدم ، به نظرتون طبیعیه ؟ استرس گرفتم  اخه ام ...

عزیزم نگران نباش لک بینی وحتی خونریزی تو میکرو طبیعیه.من از روز۹_۱۰لک بینی داشتم تا۱۱هفته چه برسه به صورتی😂

عزیزم عزیزم عزیزم، نترس، درست گفته دکتر ولی خب خیلیا بودن مثل شما ولی بچه سالم بوده گلم همون آمنیوس ...

زینب جان دکتر ما رو خیلی ترسوند از اون لحظه اصلا حالم دست خودم نیست هر لحظه به یادشم 

یعنی مورد بوده که تو سونو ان تی مشکل باشه مستقیم بفرستنش آمنیوسنتز و جوابش خوب بیاد؟؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شاید بینیش کوچیکه ❤️ منم انجام دادم. منتظر جوابشم راستی چند هفته رفتی سونو؟

چقدر طول میکشه جوابش بیاد؟ من هنوز

وا دختر چرا خودتو باختی . بخدا الکی میگن . دوتا از اشناهاو دوستامو اینجوری گفته بودن حدارو شکر هردو ...

ته دلم میگم خدا داده مگه میشه ازم بگیرتش ولی نگرانی و استرس کل وجودمو گرفته

آخه چرا اینجوریه این همه استرس تا بارداری بعدشم باز همه ش استرسه😔 واااای عزیزم خیلی ناراحت شدم توکل ...

تازه استرس اصلی بعد بارداریه قبلش فقط اینه که مثبت میشم یا نه وقتی مثبت شد استرس هاش خیلی زیاده البته برا همه اینطوری نیست من خیلی تو این مدتی که مثبت شدم استرس کشیدم دو بار خونریزی حالام این خدا آخر و عاقبت هممونو بخیر کنه

@زینبی_بابا      عزیزم دارچین جون و کاربر khoobi هم فکر کنم امینو انجام دادن . ان ش ...

ممنونم عزیزم ان شاءالله

برام دعا کن عزیزم خیلی نیازمند دعام

عزیزم اکثرا اونایی که امینوسنتز میکنن جواب نرمال میشه مثل من.نگران نباش.اینقدر نی نی تو عذاب نده ماد ...

خوبی جان شما برای چی آمنیو کردین؟ 

دلم به حال این بچه میسوزه از دیروز انگار مرده ی متحرکم میخوام بشینم یه گوشه زار بزنم

بخدا درکت میکنم بعد از اینهمه سختی باردار شی و بعدشم باید منتظر جواب آزمایشی باشی که همه امیدت به جو ...

توکل و امیدم به خداست همش با خودم میگم خدایا خودت دادی من هیچ کاره ام میدمش دست خودت 

خوبی جان شما برای چی آمنیو کردین؟  دلم به حال این بچه میسوزه از دیروز انگار مرده ی متحرکم میخو ...

برا من توغربالگری دوم دکتر سونو سه بعدی نوشت که روده ی جنین پسر اکوژن دیده شد.واسه همین دکترگفت امینوسنتز کن خیالت راحت باشه.اخه روده ی اکوژن تو سندرم ها هست.

ممنون عزیزم

مشکلی نداره ولی از روغن زیتون بعد از هروعده ی غذایی استفاده کنی و شبها انجیرخیسونده بخوری بهتره.دکتر شربت لاکتالوز نوشته بود برام که استفاده نکردم من

عزيزم من يبوست خيلي شديد دارم هميشه. بعداز انتقال سيب پخته شده و انجير خشك ميخورم خوبم خداروشكر. لوا ...

در چه حالی

علائمی چیزی نداری؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
منم دلم ميخواد بي بي چک بزنم، بيام بگم بي بي چکم مثبت شده، اي خدا يعني ميشه.😊😊

انشالله که میشه. میای و میگی مثبت شده ماهم دلمون شاد میشه

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️