2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044572 بازدید | 684399 پست
😭😭😭😭 الهی آمین با تمام وجودم درکت میکنم  خیلی واست دعا میکنم عزیزم با دل شکسته ام ❤❤❤

قربون دل شکسته ات عزیزم 😭😭😭 ان شاءالله که جاش با نینی سالم براتون پر بشه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
ببخشید طولانی شد. ولی اگر ممکنه همگی به من نظر بدین, اگر شما جای من بودین چیکار میکردین؟؟ مورفولوژ ...

عزیزم برای جنسیت فقط ivf  جواب قطعی داره ولی تعداد جنین باید زیاد باشه چون چند تا هم تو pgd از بین میره 

ولی متاسفانه با ذخیره من و شما تعداد جنین زیاد نمیشه

اگر تحرک شوهرت خوبه iui امتحان کن  بنظرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان لطفا بگید لواشک برای بعد از انتقال مشکلی نداره؟؟ بخاطر یبوست

من میخوردم عزیزم. اشکالش رو نمیدونم ولی من خوردم و واقعا هم کارساز بود برام . کیوی هم برا یبوست خیلی خوبه امتحانش کن. انجیر خشک هم خوبه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
ببخشید طولانی شد. ولی اگر ممکنه همگی به من نظر بدین, اگر شما جای من بودین چیکار میکردین؟؟ مورفولوژ ...

با توجه به این که شوهرت اسپرمش ضعیفه اگه طبیعی باردار بشی احتمال زیاد دختر میشه 

اگر انقدر برات مهمه پسر بودنش حتما ای وی اف کن حالا تو چند مرحله نهایتا پانکچر میشی تا تعداد مناسب جنین بدست بیاری

[QUOTE=180474323]سلام دوستان گلم. من میخواستم با شماها یه مشورتی داشته باشم, نمیتونم خودم برای مشکلم تصمیم بگیرم, سر ...[/QUOT

عزیزم ببخشید بهت رک میگم ولی ذخیره به درد ivf نمیخوره یکبار هم که امتحان کردی فولی نداشتی سایز 11به درد تخمک کشی نمیخوره با اون همه امپول تازه دو تا دونه فولی آیا جنین بشه آیا نشه تازه اگر جنین بشن معلوم نیست پسر باشه اخه من خیلی دیدم مثلا از 10تا جنین یه دونش پسر شده معمولا جنین پسر کمتره خیلی به نظرم که ارزش نداره بخاطر هیچی 30تومن هزینه کنی من بودم بیخیال پسر میشدم طبیعی اقدام میکردم خداروشکر کن که یه بچه سالم داری 

اول یه جنین دو روزه انتقال دادن سه روز بعد دوتا جنین ۵ روزه. یعنی دو مرحله انتقال جنین داشتم

دو روزه یعنی چطور؟ببین منو دوشنبه لقاح دادن برام و فردا چهارشنبه انتقالمه یعنی دو روزه میشه یا سه روزه؟

عزیزم برای جنسیت فقط ivf  جواب قطعی داره ولی تعداد جنین باید زیاد باشه چون چند تا هم تو pgd از ...

یه بار که فقط دوتا فولی ۱۱ داد 

شماهم ذخیرت کمه؟

متاسفانه نمیشه با قرص و آمپول زیادش کرد