2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044657 بازدید | 684401 پست
برا من توغربالگری دوم دکتر سونو سه بعدی نوشت که روده ی جنین پسر اکوژن دیده شد.واسه همین دکترگفت امین ...

خدارو شکر که برای شما مشکلی نبوده توروخدا برام دعا کن بچه ی منم سالم باشه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم دلتو بسپار به خدا قربون برم الهی به حق همین روز به حق آقا امام موسی کاظم هیچی نیست درضمن ...

نه عزیزم من تبریز هستم کاش تهران بودم و پیش ایشون میرفتم

الهی بمیرم چی کشیدی اون مدت خدا رو قسمش میدم به امام موسی کاظمش هیچ کسی رو اینجوری تو سختی قرار نده

آره میدونم عزیزم توکلت به خدا باشه ایشالا این مرحله رو هم با سلامتی رد میکنی اگه قابل باشم برات دعا ...

ممنون میشم عزیزم بخدا به دعاهاتون محتاجم

عزیزم نگران نباش لک بینی وحتی خونریزی تو میکرو طبیعیه.من از روز۹_۱۰لک بینی داشتم تا۱۱هفته چه برسه به ...

وااای عززیزم چقدر حرفات آرومم میکنه 

ممنون مهربووون 💜💜💜🌹🌹

به خدا خوبه بچه ها اینجا هستید ❤❤❤

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
قرار بود اي يو اي كنه چندماه دارو مصرف كرد دريغ از يدونه فوليكول روز ١٢ فوليكولش ٦ طفلي😞😞😞خيلي تن ...

آخی عزیزم! پس اگر فولیکول نداره که باید اول درمان بشه

همون که ماهنده هم گفت اول یه مدت درمان همراه با کاهش وزن و تغذیه و تحرک بکنه که خیلی خیلی برای پلی کیستیکا تاثیر دارن اگر جواب نداد بعدش بره لاپارا

نه عزیزم من تبریز هستم کاش تهران بودم و پیش ایشون میرفتم الهی بمیرم چی کشیدی اون مدت خدا رو قسمش می ...

😭😭😭😭

الهی آمین با تمام وجودم درکت میکنم 

خیلی واست دعا میکنم عزیزم با دل شکسته ام ❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
فافا جان تبریک میگم شما مشکلتون چی بود؟ذخیرتون چند بود

سلام عزیزم من مشکلی ندارم فقط شوهرم آزواسپرم بود و چندتا اسپرم بیشتر نداره دیگه با همونا آی وی اف کردم و همش استراحت مطلق بودم خداروشکر مثبت شده.

البته دوسال پیش باز انتقال دادم و مثبت شد ولی چون به پروژسترون حساسینتت داشتم و آلرژی شدید بچم سقط شد و خودم فهمیدم که باید قطع بشه و بجاش ایندفعه دوفاستون خوردم و خداروشکر خوبم .

علایم چی داشتی؟

من از همون اول قبل انتقال بخاطر دارو ها سینه درد شدید داشتم ولی بعد انتقال همش تکرر ادرار داشتم شدید و سینه درد بیشتر شده بود روز دهم علائم کمر درد هم داشتم دیگه روز دهم انتقال بی بی چک زدم و مثبت شد ولی یه چیز دیگه اینه که سینه درد بارداری اصلااا سینه ها سفت نمیشه ولی به شدتت درد میکنه الان من برعکس پریودی که همیشه سینه هام سفت بود خیلی و دردناک ولی الان خیلییی شل ولی درد میکنه