2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044697 بازدید | 684402 پست

بچه هایی که بعداز پانکچر انتقال داشتن میشه بگید روز انتقال مراحلش چطوریه یعنی اول باید بریم کارهای اون جنین ها ک قراره فریز بشن رابرای هزینه و کارت جنین و...انجام بدیم بعد انتقال...؟یا منو میبرن برای انتقال اون کارها با همسرمه؟؟؟

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 خانوما بیاین حالم خیلی بده 😭😭😭 امروز رفته بودم سونوی ان تی گفتن ضخامت ...

عزیز دلم دلتو بسپار به خدا

قربون برم الهی به حق همین روز به حق آقا امام موسی کاظم هیچی نیست

درضمن از آمینو سنتز نترس

از مایع دور جنین خیلی سریع نمونه میگیرن

من cvs دادم که از جفت بود که ریسک سقطش بالاست

اونم بهت بگم همش برمیگرده به مهارت پزشک اگه پزشک ماهر بلشه چشم به هم زدنی میگیره

تو انتخاب پزشک دقت کن بعدم بقیه رو بسپار به خدا

اگه تهرانی بچه ها فک کنم محب یاس پیش دکتر محمدی رفته بودن راضی بودن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها منم الان بی بی چک گذاشتم مثبت شد هورااااااا خدایا شکرت

مبارکه باشه عزیزم

خدارو شکر هزار مرتبه 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اقا فردا انتقاله چیکار کنم چیکار نکنم

عزيزم تو فقط استرس نداشته باش. فردا قبل از رفتن يه ليوان اب و يه قاشق نشاسته حل كن و بخور و برو براي انتقال بعدشم دوباره همينو بخور صبحانه پاچه بخور بعداز انتقال و سعي كن استراحت كني ناهارم ماكاروني بخوري خيلي خوبه توي ماكارونيت رب كمتر بزن سيب زميني و لوبيا سبزم بريز

خداياشكرت....❤️ 
تهران که یه دونه رویان بیشتر نداره. آدرس: بزرگراه رسالت- انتهای خیابان بنی هاشم شمالی-کوی حافظ &nb ...

ممنونم عزیزم لطف کردی

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
ممنون ...میگم ماکارونی یوبس میکنه که

خب كلا نشاسته يبوست مياره ماكاروني هم نشاسته داره ولي كنارش بايد سعي كني انجير و سيب پخته شده شكل كمپوت ولي كم شكر و به پخته شده مصرف كني يبوست نشي

خداياشكرت....❤️ 
من براي دوستم ميپرسم طفلي خيلي نگرانه هيچ مشكلي نداره اما تنبلي تخمدان شديد داره اولين جلسه اين دكتر ...

ببین دکتر خوبیه حرف الکی نمیزنه ولی حالا نظر یکی دو تا دکتر دیگه رو هم بگیره اگر میتونه با آمپول یا میکرو اول بچه بیاره بعد بره دنبال درمان  

اگرم مجبور شد شد لاپارا کنه ترس نداره فقط بعدش باید زود بچه بیاره مثل ما ذخیرش ته نکشه 

ولی بهترین لاپاراسکوپی قطعا دکتر آصف جاه  

ببین دکتر خوبیه حرف الکی نمیزنه ولی حالا نظر یکی دو تا دکتر دیگه رو هم بگیره اگر میتونه با آمپول یا ...

قرار بود اي يو اي كنه چندماه دارو مصرف كرد دريغ از يدونه فوليكول روز ١٢ فوليكولش ٦ طفلي😞😞😞خيلي تنبليش شديده سه تا پروژسترون ميزنه بازم پريود نميشه خيلي به سختي پري ميشه. 

خداياشكرت....❤️ 
ممنون ...میگم ماکارونی یوبس میکنه که

نشاسته هم باعث یبوست میشه ،اگر مستعد یبوست هستی اصلااااا نخور چون پزشک ها تاکید دارن که نباید یبوست بشی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
تازه استرس اصلی بعد بارداریه قبلش فقط اینه که مثبت میشم یا نه وقتی مثبت شد استرس هاش خیلی زیاده البت ...

آره میدونم عزیزم توکلت به خدا باشه ایشالا این مرحله رو هم با سلامتی رد میکنی

اگه قابل باشم برات دعا میکنم

قرار بود اي يو اي كنه چندماه دارو مصرف كرد دريغ از يدونه فوليكول روز ١٢ فوليكولش ٦ طفلي😞😞😞خيلي تن ...

بهش بگو خیلییی ورزش کنه. رقصیدن و تحرکش خیلی باید بالا بره. خون باید برسونه به تخمدانش. تغذیه هم که میدونی دیگه

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰