2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044807 بازدید | 684411 پست
اره عزیزم کلا اون مرکز خیلی مضخرف بود. الکی الکی میخواستن ما رو بفرستن واسه جنین اهدایی.  من م ...

خدا رو شکر 😍😍😍 🌹🌹🌹

عزیزم شما چند بار انتقال دادی تا مثبت شد و چند روزه بودن  

الان نینی داری یا بارداری ؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما توروخدا من شهرستانم خاهش میکنم اگه کسی تهرانیه ولی خبر از تعداد مرکزایه رویان تهران داره بهم ب ...

تهران که یه دونه رویان بیشتر نداره.

آدرس: بزرگراه رسالت- انتهای خیابان بنی هاشم شمالی-کوی حافظ
 تلفن: 23562000
خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
خدا رو شکر 😍😍😍 🌹🌹🌹 عزیزم شما چند بار انتقال دادی تا مثبت شد و چند روزه بودن   الان نینی ...

سه بار. دو فعه اولی جنینا دو روزه بودن. دفعه سوم یه دونه دو روزه دوتا ۵ روزه. فعلا باردارم. ان شاالله قسمت شما

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
من دکترم فرناز منتظری هست البته مرکز مام که ابن سینا هم هست به نظر من دکتر دقیق و باوجدانیه 

من براي دوستم ميپرسم طفلي خيلي نگرانه هيچ مشكلي نداره اما تنبلي تخمدان شديد داره اولين جلسه اين دكتر بهش گفته بايد لاپاراسكوپي بشه طفلي داره سكته ميكنه

خداياشكرت....❤️ 
سلام دوستان لطفا بگید لواشک برای بعد از انتقال مشکلی نداره؟؟ بخاطر یبوست

عزيزم من يبوست خيلي شديد دارم هميشه. بعداز انتقال سيب پخته شده و انجير خشك ميخورم خوبم خداروشكر. لواشكو نميدونم

خداياشكرت....❤️ 
چرا براي من كار نميكنه☹️

لینکش کار نمیکنه؟

مششکلی نداشت برای من سوالارو جواب دادم با توجه به سن و اینا میزان موفقیت تو هر سیکل و میگه
واسه تو کار نمیکنه چون دیگه موفق شدی و مامان شدی واسه این جواب نمیده

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
لینکش کار نمیکنه؟ مششکلی نداشت برای من سوالارو جواب دادم با توجه به سن و اینا میزان موفقیت تو هر سی ...

الهي فداي تجزيه تحليلت بشم من🤣🤣كار كرد عزيزم😂😂😂😂

خداياشكرت....❤️ 
سلام، خوبیم عزیزم ممنون اشکال نداره دیگه ماه آخره بیشتر استراحت کن خداروشکر که جوجت خوبه همین مهمه، ...

انشالا خیره نگران نباش . به منم نمیخواست بده دید جفت اومده پایین تر گفت بزن که خیالمون راحت شه 

عزیزم من تزدیق کردم ۳ روز روزی دوتا. مشکله خاصی نداشتم جز کاهش حرکت جنین که مثلا ساعت ۶ بعد از ظهر ت ...

ممنونم عزیزم . به من گفت سه تا توی یه سرنگ روز اول و سه تا دیگه روز دوم . میتونم خونه بزنم یا حتما برم درمانگاه؟ بعدش حرکت جنین اوکی شد ؟