2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044515 بازدید | 684391 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم بعد پانكچر ژل. رويال خوبه ديگه چي خوبه؟

نه گفتم اگه خواست دوباره پانکچر بشه برا بعد بارداری راستش نمیدونم .ژل رویال اینجا خیلیا تعریفشو کردن تومطب دکترمم هم شنیدم از خانما خود دکترم هم کپسولشو گفت بخورم

یا رب العالمین
بچه ها یادتونه یکی ازبچه ها میگفت تو اردکان واسه اسپرم صفر طب سوزنی انجام میدن.اگه ادرس یاشماره ی تم ...

من یه گروه داشتم‌پاک شد ولی تو اینستا بزنی طب سوزنی محبوبی یه پیج میاد انگار بسته است.میگفتن مطب دکتر رابستن برای راستی ازمایی 

یا رب العالمین
حموم چه روزي بريم؟؟، واي دارم ميميرم از بي حمومي.

روز چندی؟حمام نرفتی؟

من پرستارخیلی تاکید رو رعایت واستراحت داشت با این حال بهم گفت رفتی خونه میتونی حمام کنی ولی من نرفتم دوروز بعدش رفتم

یا رب العالمین

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خانوما بیاین حالم خیلی بده 😭😭😭

امروز رفته بودم سونوی ان تی گفتن ضخامت پشت گردن جنین خیلی زیاده انقدر گریه کردم سرم داره منفجر میشه اصلا سونوگرافیسته نذاشت آزمایشو بدم گفت لازم نیست بهتره آزمایشات پیشرفته تر انجام بشه رفتم پیش دکتر خودم تا جواب سونو رو دید سرشو تکون داد و گفت بازم جنین داری؟ بخدا حس کردم یه لحظه قلبم وایساد رفتم پیش پریناتولوژیست گفت باید آمنیوسنتز بشه برای ۷ فروردین بهم وقت داد میگن آمنیوسنتز خطر سقط داره دارم میمیرم ای خدااا گفت اگه مشکل کروموزومی هم نداشت شاید قلبش مشکل داشته باشه 😭😭😭😭

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
وااای دقیقا😂😂😂 پتوی دو نفره سنگین و شاید چهار پنج بار از این پهلو به اون پهلو ببرم تازه پایینشم ...

وای منم دقیقا همینجورم بعدش یادم میاد عذاب وجدان میگیرم   خوب عادتا را که نمیشه یهویی ترک کرد

یا رب العالمین
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 خانوما بیاین حالم خیلی بده 😭😭😭 امروز رفته بودم سونوی ان تی گفتن ضخامت ...

@زینبی_بابا‍ 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن