2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044613 بازدید | 684400 پست

دوستایی ک منفی شدن پریودشون بعد قطع داروها مث همیشه بود؟ من همیشه 8-9 روز معمولا میشدم این دفعه بزووووور 4 روز شد اونم اصلا خون روون نبود با عرض معذرت فقط رو نوار خون بود و لخته ی دو بند انگشتی ک دفع شد. قبل دفع اونم خیییییلی وحشتناک درد داشتم که اصلا اروم نمیشد و نعره میکشیدم تو خونه .دو استکان زعفران دم کرده غلیظ خوردم بازم اصلا خون روون نمیومد.  شنبه که روز 4 پری بود رفتم دکتر سونو کرد گف رحم پاکه کاملا. 

الانم 3 روزه که سر دردای شدیییییییییید میگیرم . از دیروزم همش زیر دلم تیر می کشه و نوک سینه ام سوزن سوزن میشه گاهی.

میخوام ببینم اینا طبیعیه؟ شمام اینجوری بودین؟ ممنون میشم از وضع بعد قطع دارو تون بگین.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روز چندی

روز ۱۲ 

خیلی درمونده شدم 

نمیدونم دیگه باید چیکار کنم 

هم جنینام خوب بودن هم دکتر میگفت رحمت نمای خیلی خوبی داره خبلی امید. داشتم مثبت بشم 

خدادجرا نمیخواد من مادر بشم 😭😭😭😭😭😭

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
روز ۱۲  خیلی درمونده شدم  نمیدونم دیگه باید چیکار کنم  هم جنینام خوب بودن هم دکتر ...

ناامید نباش عزیزم. همین جا دیدی بعضی از بچه ها بی بی چک منفی بود ولی روز 14-15 آز شون مثبت شد. توکل بخدا. ان شاالله سال جدیدی همه مون دلمون شاد بشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
از این نگرانم که تیغه ی بینی دیده نشد ان تی هم بالا حتما یه چیزی هست دیگه

عزیزم اکثرا اونایی که امینوسنتز میکنن جواب نرمال میشه مثل من.نگران نباش.اینقدر نی نی تو عذاب نده مادر گریه کردنی میگن جنین هم گریه میکنه.توکل کن به خدا.واسه دوستمم تیغه ی بینی دیده نشده بود ولی الان دخترش ماشاله ۸سالشه.الکی استرس نده به خودت.به قول بچه ها وقت برا ناراحتی زیاده الان وقتش نیست.ماهم ریداکت کردنی اینقدر ترسوندن که حال حرف زدن نداشتیم ولی الکی استرس داده بودن

عزیزم شما بعد انتقال چیکار کردی ؟  از نطر استراحت

عزیزم من چون جنینم ۵روزه بود ۳روز اول بیشتر استراحت کردم.البته تو خونه راه میرفتم.و ازدستشویی فرنگی استفاده میکردم.ولی به نظرم استراحت اینا حرفه.من تو انتقال ادرار نداشتم اینقدر اب خوردم تا عمل دکترم تموم شه وحشتناک ادرارم زیاد شد.و انتقال دادن.بعد چنددقیقه گفتن پاشو برو اتاق ریکاوری.خودم با پای خودم رفتم نشستم اونجا.بعدش رفتم سرویس بهداشتی.با اسانسور خودمون رفتیم بخش.تو بخش ۲ساعت گفتن استراحت کنین که من تو اون ۲ساعت ۷_۸بار رفتم سرویس بهداشتی اینقدر که اب خورده بودم😂بعد خونه رفتنی هم ازپله های مام خودم اومدم پایین

عزیزم من چون جنینم ۵روزه بود ۳روز اول بیشتر استراحت کردم.البته تو خونه راه میرفتم.و ازدستشویی فرنگی ...

چقد عاااالی 😍😍 من فکر میکردم کلا تکون نخوردی 😁😁

واقعا پیامت امید بخش بود عزیزم 😍😍

پس واقعا ربطی به استراحت نداره 😁😁

خدا رو شکر واقعا خوشحال شدم عزیزم 😍😍🌹🌹🌹

به سلامتی ان شاءالله نی نی های نازتو به دنیا بیاری گلم 😘😘😘❤❤❤

راستی من موقع  انتقال اصلا آب نخورده بودم موقع سونو برای انتقال گفتند مثانه ت خالیه ، پس ممکنه خیلی تاثیر داشته باشه🤔🤔

سلام عزیزم دیروز تازه پانکچر شدم  نه عزیزم خودم خواستم علیرضایی برام انجام بده  کلا 4تا ...

ای وای عزیزم توکل بخدا الهی بحق علی همین چهارتا جنین میشن و مادر میشی بزودی زود مطمئن باش فقط باید خدا بخواد وگرنه به تعداد نیست بهش فکر نکن ایشالله این چهارتا جنینای با کیفیت میشن و با اولین انتقال باردار میشی و نه ماه شیرینو طی میکنی گلم فقط بخدا توکل کن.

در اندک من تویی فراوان یارب..
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 خانوما بیاین حالم خیلی بده 😭😭😭 امروز رفته بودم سونوی ان تی گفتن ضخامت ...

@زینبی_بابا    

عزیزم دارچین جون و کاربر khoobi هم فکر کنم امینو انجام دادن . ان شاالله که چیزی نیست و فسقلت سالم و سرحاله

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت