2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044588 بازدید | 684400 پست

خانما توروخدا من شهرستانم خاهش میکنم اگه کسی تهرانیه ولی خبر از تعداد مرکزایه رویان تهران داره بهم بگه خدا خیرتون بده میخام بدونم چندتا مرکز رویان داره اگه ادرسم دارین ممنون میشم واقعا نیاز دارم بدونم 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی‌؟ ببین گلم یه آزمایش مخصوص دیگه باید برات انجام بدن تا بشه گفت سیفلیس، مگه به همین ر ...

زينبي جون ممكنه خواهش كنم جوابمو بدي؟ عزيزم ذوستم ٢٦ سالشه يكساله داره برا بارداري تلاش ميكنه نتيجه نگرفته جديدا رفته ابن سينا پروندشو كه برده دكتر گفته پلي كيستيك شديد داري بايد لاپاراسكوپي بشي بنده خدا بدجور ترسيده هيچ مشكل ديگه اي هم نداره لوله سالم هورمون سالم همسرشم سالم فقط اين بنده خدا بدون دارو پريود نميشه. الان براي لاپاراسكوپي زود نيست؟ براش مشكل به وجود نمياره؟

خداياشكرت....❤️ 
من ازاین مورد میترسم خواهرت فاز زایمان درآب گرفته بوده ☺☺☺☺ولی خدایی سخته فکرمیکنم وزنم بالارفته ویک ...

اره کلا خواهر من یکم بیخیاله سر همه چی

حالا من اینارو گفتم که بدونی درد عضلات کاملا طبیعیه و بیشترم به خاطر ورمه مثلا من همین الانشم دستم از مچ به پایین درد میکنه اصلا نمیتونم جمعشون کنم

حالا ببین تا یه ماه دیگه چی میشم خدا میدونه...چه میشه کرد باید تحمل کنیم تا این چند وقتم بگذره

بچه ها من یه رگ صورتی خیلی خیلی کمرنگ رو دستمال دیدم ، به نظرتون طبیعیه ؟

استرس گرفتم 

اخه امروز و فردا باید پریود بشم ، هرچند علائم پریودی ندارم 😔😔😔 

@khooobi    

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم همسرمنم پاریکوسل گرید۱ داره دکترش گف درکل شانس بهترشدن بعدعمل واریس ۳۰درصده،ودارو۲۰-۲۵درصد

اره گلم دکتر منم همینو گفت. میگفت واریس هرچی بیشتر تاثیرش تو جراحی بالاتر. همون آقایی که آزو بود گرید واریسش بالا بود و مورد مهم تر اینکه مشکلش فقط واریس بود. دکترم میگفت بعضی بیضه ها مادرزادی بلد نیستن اسپرم بسازن. ولی گرید بالا با جراحی جواب بهتری میگرن تو میکرو. اصلا گرید یکو دست نمیزنن دکترا فک کنم. دکتر شوهرم میگفت یک مریض داشتم واریکوسلش خیلی بالا بود ولی یه عالم بچه داشت😂 همه چی فقط خواست خدا

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام عزیزم . خوبی ؟ نی نی خوبه ؟ آره دیروز رفتم امروز هم رفتم ویزیت شدم . جفتم که پایین تر اومد 😑 ن ...

سلام، خوبیم عزیزم ممنون

اشکال نداره دیگه ماه آخره بیشتر استراحت کن خداروشکر که جوجت خوبه همین مهمه، برای منم دعا کن فردا سونو دارم

ببینم دکترم بهم آمپول بتا میده اقلا یه کم خیالم راحت بشه، کی میشه بچه هامون بیان بغلمون بگیم آخیش استرسامون تموم شد

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
دوستان کیا آمپول بتامتازون رو تزریق کردید ؟ شرایط خاصی داره ؟ حرکت جنین تا چند روز کم میشه ؟ لطفا هد ...

عزیزم من تزدیق کردم ۳ روز روزی دوتا. مشکله خاصی نداشتم جز کاهش حرکت جنین که مثلا ساعت ۶ بعد از ظهر تزریق کردم اولین دوزشو بعد از فردا صبحش حرکات کم شد نه این که اصلا حس نکنم ولی خیلی خیلی کم بود تا ۳ روز حرکتش کم بود حالا واسه بعضیا که اصلا کاهش حرکت ندارن ولی اگه شما داشتی اصلا نگران نشو به من گفت تا ۷۲ ساعت طبیعیه حرکتاش کم باشه و نترس

بچه ها من یه رگ صورتی خیلی خیلی کمرنگ رو دستمال دیدم ، به نظرتون طبیعیه ؟ استرس گرفتم  اخه ام ...

نگران نباش دختر خوب، من روز دوازده خون روشن دیدم و روز چهارده لک قهوه ای

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نگران نباش دختر خوب، من روز دوازده خون روشن دیدم و روز چهارده لک قهوه ای

ااای خدااااروشکر 😘😘😘 

مررسی عزیزم که پاسخ دادی 

استراحت میکنم این دو روزو تا رد بشه 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم