2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044709 بازدید | 684404 پست
https://w3.abdn.ac.uk/clsm/opis/tool/ivf2 اینو برو  خط اول سنت رو بزن روبروش پرسیده قبلا ...

مممون زدم.کجای نمودار درصد منه؟

من یبار میکرو کردم جنین ها نموندن والان میکروی دوممه که انتقال دادن برام وفریز هم دارم

یا رب العالمین
اره دادم روز ۷ انتقال بتا ۱۰۲ بود  ولی به دکترم جرات نمیکنم بگم رفتم آزمایش دادم چون خیلی تاکی ...

این چ حرررفیه ...بابا مثبته ...اصلا تو همه بچه ها گروهو وسوسه کردی برن بی بی چک بگیرن قایم کنن از روز هفت بزنننن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قشنگ معلومه عزیزم انشالله مبارک باشه سال جدید مامان دو قلوها باشی و قسمت همه منتظران بشه

مرسی از انرژی مثبتتون. انشالله قسمت همه ی بچه های گروه🙏🏻❤️

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
این چ حرررفیه ...بابا مثبته ...اصلا تو همه بچه ها گروهو وسوسه کردی برن بی بی چک بگیرن قایم کنن از رو ...

ولی شما نگیرید ترو خدا 😂😂😂 برید یهو آزمایش بدید 

اینجودی بدتر استرس میگیرید 🤦‍♀️🤦‍♀️

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

دوستای گلم یک سوال. من همسرم دوباره میخوام رژیمشو شروع کنه از بهار. به نظرتون ژل رویال بگیرم براش که خورد و هیچ تاثیری نداشت یا قرص انتی اکسیدان آبی رنگ جلبک براش سفارش بدم؟ چون تا حالا قرص آبیشو نخورده نمیدونم میگن این قوی ترین نوع قرص جلبکه

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ببین اگه دکترای معتبری هستن خب به نظرشون عمل کنین منم شوهرم واریکوسل شدید داشت دو طرفه. تعداد سه میل ...

وای دکتر ارولوژ اولش خوب نبوده احتمالا زده شریان هاشو قطع کرده😑 من همسرم صد هزار تا اسپرم داشت با مورفو و تحرک صفر و dfi 60!!  پزشکش خیلی جراح حاذقیه. همونی که میگم آزو پیشش جراحی کرد خانومش طبیعی باردار شد.  البته واریس سمت راستشو دست نزد گفت نکنه بهتره. الان تسه همسرم رو هم کرد راضی بودیم شکر خدا. البته فقط جراح حاذقیه. معروفه به پنجه طلا. دوا دارو هیچی حوصله نداره😂 کاش جنین شناس ها و مرکز اذیتمون نمیکردن☹️ شما مام هم رفتین؟ به نظرتون مام بهتره یا رویان؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
https://w3.abdn.ac.uk/clsm/opis/tool/ivf2 اینو برو  خط اول سنت رو بزن روبروش پرسیده قبلا ...

سوال ماقبل اخر اخه گزینه من توش نیس. من 3 تا جنین فریز انتقال داده بودم. این گزینه ها مال فرش نیس؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
وای دکتر ارولوژ اولش خوب نبوده احتمالا زده شریان هاشو قطع کرده😑 من همسرم صد هزار تا اسپرم داشت با م ...

اره عزیزم کلا اون مرکز خیلی مضخرف بود. الکی الکی میخواستن ما رو بفرستن واسه جنین اهدایی.

من مام نرفتم اما خیلی دوستان تعریفش رو میکنن . حتما خوبه وگرنه کسی ازش تعریف نمیکرد. رویان هم برا من خیلی خوب بود .من خیلی راضیم از رویان. اگه دوباره بخوام برا بچه بعدی بیام تهران قطعا میرم رویان چون در هر صورت با روند درمانم آشنا هستن و اونجا پرونده دارم.بنظرم اینکه کجا بری بستگی داره به خودت. اول یسر برو مام به دلت نشست همونجا ادامه بده. تا حالا نشنیدم کسی بره اونجا و خوشش نیاد. ولی خب میتونی چند مرکز دیگه هم سر بزنی اگه وقتشو دارین و هر کدوم خوشتون اومد اونجا ادامه بدین. 

ما خودمون دفعه اول اومدیم تهران همینکار رو کردیم هم ابن سینا وقت گرفتیم هم رویان هم مطب دکتر نصر. ابن سینا رفتم من به شخصه خوشم نیومد. رفتیم رویان خیلی از نظمش خوشم اومد و اونجا هم خیلی امیدوارمون کردن . خیلی پیگیر بودن دلیل صفر شدن اسپرم همسرم رو بفهمن دیگه تصمیم گرفتیم همونجا ادامه بدیم و نوبت مطب دکتر نصر رو نرفتیم. خدا رو شکر بالاخره اونجا جواب گرفتیم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت