2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044757 بازدید | 684410 پست
بعدش بخورم میگن برا لانه گزینی خوبه سویا پیدا نکردم کجا دار برم بخرم ؟

عزيزم اگر تيروييد داري شيرسويا نخور. من قبل و بعدش نشاسته خوردم الانم روزي يه ليوان با يه قاشق قاطي ميكنم ميخورم هرروزم يه پياله ماكاروني ميخورمو دو قاشق ژله. بعداز انتقالمم پاچه خوردم

خداياشكرت....❤️ 
سلام گلم بسلامتی پانکچر کردی چند تا جنین شدن؟ خود دکتر نصر برات عملو انجام دادن؟

سلام عزیزم دیروز تازه پانکچر شدم 

نه عزیزم خودم خواستم علیرضایی برام انجام بده 

کلا 4تا تخمک کشیدن ازم بعد پانکچر رفتم با علیرضایی صحبت کردم اخه تو سونو روز 8گفت 9تا تخمک داری 

بهم گفت تخمک اصلا خوب نبود دست میزدم بهشون واا میرفت هسته نداشتن کلا گفت دفعه بعد باید اهدایی بگیری حالا خدا کنه این چهار تا جنین بشه خیلی حالم بده التماس دعا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب پس خیلی عالیه😍😍 اصلا نگران نباش گلم   ان شاءالله خبرای خوبی در راهه😍😍😍 من چی بگم‌پس😁 ...

اي جان دلم شما مامان نمونه اي خانم😍😍😍الهي كه بهترينا برات اتفاق بيفته عزيزدل مهربون

خداياشكرت....❤️ 
۴/۰۴ البته تو سونو آزمایش ندادم

یکم بالاست 😔😔ولی امیدت به خدا باشه ایشالا خدا خودش حفظش میکنه براتون ..برای دوست من ۳بود امینو  داد مشکلی نداشت ایشالا برای شماهم چیزی نمیشه 

عزیزدلم تو همین نی نی سایت کلی آدم ان تی بالا داشتن و شکر خدا چیزی نبود. تیغه بینی دیده شد؟ آمنیوسن ...

دردم از اینه که تیغه ی بینی هم دیده نشد نوشته nb فعلا قابل رویت نیست..

شمام آمنیو سنتز کردین؟ دارچین جون خیلی نگرانم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
تقویتی چیزی خوردی قبلش عزیزم ناراخت نباش انشالله چها تاش جنین بشه وبا همینا مامان بشی

آره عزیزم تقویتی خیلی خوردم فرتیل اید و کیوتن ولی خب انگار ربطی نداره کلا تخمک به درد نمیخوره اندومتریوز دارم باعث میشه کیفیت پایین تر بیاد خدا کنه هر چهار تا جنین بشه با همین مثبت بشم واقعا دیگه جونی برام نمونده پولی نمونده خیلی شرایط سختی دارم 

یکم بالاست 😔😔ولی امیدت به خدا باشه ایشالا خدا خودش حفظش میکنه براتون ..برای دوست من ۳بود امینو &nb ...

یکم نه خیلی

الهی بمیرم برای بچه ام تکوناشو دیدم صدای قلبشم برام گذاشتن 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
خیلی سخته خیلیی  هیچ کاری هم از دستمون بر نمیاد  متنفرم از دعاهای تحقیر آمیز اطرافیان&nb ...

باز میشه این در

صبح میشه این شب

صبر داشته باش

بالاخره تو کوچه ماهم  عروسی میشه❤

خدا اجر و ثواب زیادی برای صبر گذاشته

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
انتقال اولم بود عزیزم ولی خیلی امیدوار بودم هنوز باورم نمیشه .شما انشا... مامان شدی گلم ؟

من هنوز آز ندادم 

ولی امروز بیبی گذاشتم منفی شد 

همه آرزوهام رو سرم خراب شد 

انتقال دوممه 😭😭😭😭😭😭😭😭

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
من هنوز آز ندادم  ولی امروز بیبی گذاشتم منفی شد  همه آرزوهام رو سرم خراب شد  انتقا ...

روز چندی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزيزم اگر تيروييد داري شيرسويا نخور. من قبل و بعدش نشاسته خوردم الانم روزي يه ليوان با يه قاشق قاطي ...

چیکا جان چند مدته انتقال دادی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏